Cok merak ediyorum nasil oldugunu neler yaptigini 6 yil aradan sonra bugun dayanamadim hesabini buldum bugune kadar bu duyguya girmemek icin hic hesabini aramadim ama bugun kendimi tutamadim aradim buldum ve dedigim gibi oldu. samimi yorumlarinizi bekliyorum.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence yapma eşine yazık çocuğun var ise çocıuguna ailene yazık artık bi aile kurmuşsun o kendi yolunda sen kendi yolunda boş ver geçmişi ya da empati yap eşin bunu yapsa sen ne düşünürdün?
Cok haklisiniz ama neden 6 yil boyunca bu istek hep icimde kaldi konussam daha kotu olur ve konusmayacam ama gercekten neden diyorum
Tek nedeni onu unutamamış olmanız evet belki unutmadın hala ama öyle ya da böyle bi hayat kurdun ve artık farklı bi hayatın bi ailen var huzurunu bozmana değmez yoluna bakmaya çalış lütfen ailene evliliğine yazık etme ona da yazık etmene gerek yok artık yollar ayrılmış kabullen
Soylediklerinizin hepsi benimde icimdeki dusunceler ama bugun nedense o siddetle unuttum ve yanlis birsey yapmamak icin buraya yazdim bu siddet dinsin diye yazmak istemedim kalbim istedi beynim istemedi
Eski sevgiliniz ile nasıl bir ilişkiniz vardı da 6 yıldır evlendiğiniz halde onu unutamadınız bu kadın kendini size nasıl aşık etti
Aslinda ben ona asik değildim o istedi ve giderek aşık oldum. Kafalarimiz uyusuyordu mizah anlayışımız karakter, benim karsidan cinsten bekledigim seyi karsiliyordu denktik diyebilirim
onla niye evlenmedin
Kisaca anlatayim cok sevdim annem hastalandi o surecte akciger kanseri en kotu türü evlenmek istedim yok dedi annem gorsun istedim evin en buyuguydum annemde genc sayilir bir yastaydi 47 yasinda evde kucuk kardeslerim vardi evlenmem gerekiyordu hem annem gorsun hemde anneme birsey olursa aileme destek olmak icin kabul etmedi iliskimiz bozuldu olmadi
Kendisi kaybetmiş üzülme bence evliliğin tadını çıkarmalısın halden anlamayan insanla ömür geçmez belki evlensen mutsuz olurdun hayırlısı ne ise o oluyor
Hayır konusuna kesinlikle gonulde katiliyorum eşim gibi iyi yurekli biri degildi onun gibisini bulmamda benim icin Allahin bir lutfu. Ama iste nedense arada bu dusuncelere yenik dusuyorum
oluyor ara da bende öyle bi hata yapmıştım bana çok kötü patladı sonu
Siz de mi ayrildiktan sonra iletisim kurdunuz
Benim kısaca şöyle oldu 2 yıllık bi sevgilim vardı sevgilim herşeyim ailem ben babasız büyüdüm bana baba olan birisiydi öyle ki her gün buluşuruz tatile bile gideriz çok yakınız benim de ondan önce 1 sevgilim oldu ama 1 aylık kısa bişeydi sevgilimle kavga ettiğim dönem aklıma düştü o bende onla muhatap oldum aradan zaman geçti sevgilimle barıştık aradan 3 ay geçtikten sonra ögrendi çok büyük kavga ettik ve benden ayrıldı eve bıraktı eve geldiğimde ilk yaptığım şey h#p içerek inthr etmek oldu sonra gelip beni aldı evden hastaneye götürdü ve benim burnumdan boğazıma mideme kadar bi hortum sokarak midemi yıkadılar o an o acıyı anlatamam size burnumdan kalın bi hortum girdi resmen canım çıktı 4 gün yoğun bakımda kaldım hepsi sevgilim içindi onu çok seviyordum aslında orada daha iyi anladım onsuz olamayacağını düşündüm sadece aklıma düşmesi inadıma yenilmem sonucu bi hata yaptım şu an aramız iyi çok şükür
Aranizin iyi olmasina cok sevindim. İnada gerek yok ama vallahi aklim istemiyor ama duygularim beni yanlışa surukluyor bugun buraya yazmasam ona yazardim desteginizle az once tum gecmisi sildim Allahin izniylede kapattim konuyu.
Kesinlikle kapatmalısın çocuğun var mı bilmiyorum ama sonuçta bi evlilik var ortada ve üzerinden 6 yıl geçmiş dile kolay allah eşini sana nasip etmiş kesinlikle eşinden şaşma bu saatten sonra yazsan ne değişecek ki daha berbat olucak eşini aldatmış olucaksın hiç yazma aklından çıkar herkes kendi yoluna gitmiş bitmiş boş ver halden anlamayan birisnden allah kurtarmış seni
Evet cocugumda var kesinlikle haklisin ben bunun icin uzun bi muhasebeye cekecem kendimi ve bu durumdan tamamiyle kurtulmak istiyorum aklima gelmesin merak dahi etmeyeyim istiyorum nasil yaparim bilmiyorum ama radikal degisikliklere gitmem gerekecek sanki
Bu da bı tür aldatma hatirlatayim
Kesinlikle haklisiniz ama o istek bugun cok siddetli bir sekilde geldi ve bu saate kadar uyuyamadim nedense buraya yazma nedenim birilerinin beni vazgecirme istegimden kaynakli
O bir anlık merak duygusu emin ol 2 güne geçecek ama eğer yaparsan belki ömür boyu bunun pişmanlığını yasiscaksin
Kendini dusunmuyosan bile eşini düşün haberi olmasa bile bu onur kırıcı bişey o eski sevgilin dalga gecicek belki eşinle. Baksana hala aklı bende benim gibisini bulamamış eşi iyi değil gibi belki alay edecek. Bu onur kırıcı hareketi yapmamanizi öneririm
Cok haklisiniz kesinlikle yapmayacam. Su cumleniz "Baksana hala aklı bende benim gibisini bulamamış eşi iyi değil " aslinda beni bir nebzede olsa uyandirdi sert tepkilere ihtiyacim var bir daha ömür boyu o hesabi kurcalamamam gerek
Kadın aklı böyle çalışır çünkü. Küçük de olsa bir ego tatmini. O kisi kalkıp su saatten sonra senin sevgilin eşin olamaz çünkü sen zaten evlisin. Ee buna gerek var mı? Esin ile herkesi kıskandırman gerekirken yıllar önceki ilişki aklını karistirmasin mutlu olun esinizle gerisini kafada bitirin yoksa ömür boyu omuzlarinizda yük olmaktan başka bir halta yaramaz
Aslinda benim evlendigimi bilmiyor belkide beni unutup unutmadigini merak ediyorumdur ya da su anda bunca zaman gecmesine ragmen benim hakkimdaki dusuncelerini merak ediyorum diyebilirim
Belki olayın içinde olduğunuz için farkında değilsiniz ama sizin hakkınızdaki düşüncesi emin olun hiç önemli değil olması gerekseydi olurdu zaten tabi bu benim görüşüm ve fikirlerim en iyisini siz bilirsiniz
Evet haklisiniz ben kendi dusuncemin yanlis oldugunu net bir sekilde biliyorum sadece duygularimi sondurmeye calisiyorum. Gercekten hic onemli degil ama dedim ya merak kafam karisti
Saçmalama
Kotu bi noyetim gercekten yok olamaz ama konusmak cok istiyorum
Karın var
Evet haklisin