Gururum el vermiyor, nasıl kendime yazmasını sağlarım aşığım aşığım ondan başka hiçbir şey istemiyorum
3 ay
Gururum el vermiyor, nasıl kendime yazmasını sağlarım aşığım aşığım ondan başka hiçbir şey istemiyorum
Yazmak içinden geliyorsa tabi ki yaz en azından için rahat eder yazdım dersin. onun yazmasını istiyorsan onu hiç umursamıyormuş gibi yap hayatına devam et o illa ki sana özleyip yazacaktır
Ayrıl barışlar yaşadık gurur yapıp yazar mı bilmiyorum çok saçma ayrıldık
Hadi inşallah yazar çünkü sınav var sınavdan sonra ayrı şehirler yazılırsa gidicek işte 2 yıllık aşkımız olamaz böyle bir şey 🤧🤧🤧
Deprem oldu geçen gece iyi misin diye yazmıştı bide mesajları atabilirim isterseniz gerçekten kimsem yok şu an 🤧 ona aşkımdan ölücem burnumun direği sızlıyor derse odaklanmayı bırakın kaç gündür gelip kütüphanede ağlıyorum 🤧 pp mi koyayım dış görünüş mğ değiştireyim düşünüyorum hep 🤧
Sonra soğuk konuşma yazdığına pişman olmuş gibi iyimisin neyse tamam anlık psikoloji aklıma geldi vb diyip engelledi 🤧
Wp den engelliyim zaten Instagram var ama orada da tek takipçim var o da o özel ona koyduğumu sanmasın da istiyorum müsaitseniz konuşabilir miyiz siz bilgili biri gibisiniz 🥺🥺🥺
Bide yanlış anlamayın biliyorum çok erkek sapık fake vb vardır ama cidden ihtiyacı olan biriyim arkadaşım vb yok ses kanıt vb atarım asla yanlış anlaşılmak istemem çok çaresizim bu aşk acısı aşkı çok yoğun yaşadık gerçekten benim aşk için yapamayacağı gözü kör olanlar var ya öyle bir aşk yaşadım 🤧
Kalbinin bu kadar dolu olması seni anladığımı hissettiriyor, gerçekten zor bir dönemdesin 💔✨. Bazen gurur, kalbin sesini bastırabiliyor ama biri seni gerçekten istiyorsa zaten seninle iletişime geçmek için bir yol bulur. Kendini geri çekip biraz alan bırakırsan onun merakı artabilir ve adım atabilir. Sen bu ayrılıkta en çok ne hissettin, içini en çok yakan şey ne oldu? 💕
Cevap
8Cevap
Bence hiç uğraşma boş ver seven gelir illa
Daha önce de ayeıl barışlar yaşadık onun şu an sevdiğini de hissediyorum ama gurur yapar yazmaz belki diye de düşünüyorum ne yaparsam yazar bilmiyorum saçma şekilde ayrıldık deprem gecesi iyi misin yazıp mesafeli bir kaç mesaj ile konuşup geri engelledi aklıma geldin o anlık psikolojiyle vb diye
Aşiksan malsin bu kadar basit
Yazma
Bişeyler yaşadınızmı peki
Yara bandı verelim
Neden ayrildiniz bu onemli
Neden ayrıldı
Neden ayrıldınız
🤦🏻♀️
😥
Yazma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?