Erkek arkadaşım lise sondan 2 buçuk yıllık ve bu sene ilk senem üniversitede onun da aynı şekilde. O İzmir'de, ben Manisa'da okuyorum. Makine mühendisliği okumamdan da rahatsız, bi çevrem yok; yurttan okula, okuldan yurda bir erkekle bir kelimem yok. O da aynı şekilde, tabii ben de ama her şey tamam ama ileride içimde erkek fazla olursa çalışmamı istemiyor. Ben uzlaşmacı şekilde baya konuştum ve zorunluluğundan, öneminden bahsettim. Benim için yapacak bir şey yok gibi ve ayrılık tarzı da ima eden sert ama tamamen bitti de demiyor. PP falan duruyor, isteyen istediğini yapsın gibi. Ben çalışmak istiyorum tabii, ararım kadın fazla olan ama makine mühendisliğinde zor yani. Bir de ortamı görmeden 4-5 sene sonraki şeyi konuşmak da dedim, hani saçma ama genel bu. İlla kendisi kural diyor, yasak diyor. Ha, normalde de sahibe dominant ilişkide sözde benim ama kıskançlık konusunda olmaz bu diyor, kuralım ne yapıcam? Bana dönsün, pişman olsun, yazsın ama kul köle olsun istiyorum ve bir de sessiz kalmayı daha önce birkaç gün genel bilmiyorum yapmışımdır başka konularda da hani de bu da kısır döngü mü oluyor bilmiyorum. Babam anlamasın diye Ecrin DYK diye kaydetmiştim

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil