Ben ve erkek ark 25 yaşındayız güzel bir şirkette güzel maaşlı bir işim var ama erkek arkadaşım lise mezunu ve düzenli bir işi yok?

ben ve erkek ark 25 yaşındayım güzel bir şirkette güzel maaşlı bir işim var ama erkek arkadaşım lise mezunu ve düzenli bir işi yok. Kafasında sürekli bir şeyler planlıyor işlerle alakalı 3 ay 6 ay 1-2 yıl arası planlar. bana bazen saçma geliyor. ilişkimiz çok güzel mükemmel derecesinde güzel yani ama bu kariyer olayına geldiğim zaman aklım hep şüpheye düşürüyor. Normalde bu benim için çok önemli bir kriter olduğu için ona gore insanlarla tanışmıştım. bu çocukla ise tamamen spontane gelişen bir şey oldu. ve hiç ilişki istemediğim bir zamandı sadece bu kadar iyi olan birini reddetmemek istedim. başlarda her şeyi başarabilecek bir insan olarak görürken şu an boş işlerle uğraşan bir insan olarak görmeye başladım. bir de doğu batı kültür farkı var bu fark çok belli olmasa da acaba içten içe fark eder mi? sevgilimle her anım çok güzel geçse de bu gibi şeylerin zamanla sorun olacağını düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız?

Ben ve erkek ark 25 yaşındayız güzel bir şirkette güzel maaşlı bir işim var ama erkek arkadaşım lise mezunu ve düzenli bir işi yok?