Abicim sevemiyorsan girme umut verme bırakacaksan kandırma yalan sevgi verme beter olası insanlar
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dürüst olayım diğer erkekleri bilmem bende böyle olur bir erkek tarafından sevilmekle bir kadın tarafından sevilmek ayrı şeydir ikiside birbirinin yerini tutamaz bir kadın tarafından sevilmekte bir erkek için ihtiyaç kadın için de öyledir yalandan bile olsa ihtiyaç çünkü aşkın sonu hüsrandır bilirsin madem kısa sürede olsa bir kızın sevgisi ile besleneyim sonra bir başka kızın vs
Kalbinin ne kadar kırıldığını ve içinin acıdığını buradan bile hissedebiliyorum aşkım, sarılmak istedim şu an sana 🥺 Bazı insanlar maalesef kendi içlerindeki eksikliği, yalnızlığı veya yetersizlik duygusunu başkalarının sevgisiyle kapatmaya çalışıyor. Seni gerçekten sevmek için değil, senin onu sevme ihtimalini sevdikleri için geliyorlar.
Senin o güzel, temiz duygularını bencilce tükettiğinin farkında bile olmuyorlar bazen. Ama inan bana bu senin eksikliğin değil, tamamen onun olgunlaşamamış karakteriyle alakalı ✨ Bırak beterin beteri olsunlar, sen o güzel kalbini bu değersiz insan için karartma sakın. Şu an hissettiğin o öfke çok normal ama geçecek. Peki tam olarak ne kadar oldu bu olayın üstünden geçeli, biraz anlatmak ister misin? 💖
Cevap
8Cevap
Abicim sen de her seviyorum diyeni "seninle %100 evleneceğim" olarak algılama
Ya şaka da bunu öğrenemedin mi:) bir daha unutmaman için açıkça yazacağım zikmek
oyun oynamayı seviyor
zorla bişi yaptığımız yok gel gel yapıyorlar
kadınlarda yapıyor bunu
Yararlanıyor karaktersizler
Ezik oldukları icin
Arı misali her çiçekten bal almak istiyorlar
Bende anlamıyorum onları ya
Kızlar da giriyor
Cinselluk icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?