Kadınlar erkeklere karşı son derece bencil davranıyor evlenirken bile belli menfaatler içinde kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar maalesef günümüzde işler böyle yürüyor!
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar erkeklere karşı son derece bencil davranıyor evlenirken bile belli menfaatler içinde kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar maalesef günümüzde işler böyle yürüyor!
Aynen ondan mesela ben eski sevgilime borç veriyordum ödemese de. Ablam evlenince neredeyse her şeyi kız tarafı yaptı, karşı tarafın annesi mirasından reddetti oğlunu. Annem de senelerce babamın maaşı yerine kendi yetim aylığından azar azar biriktirerek altın biriktirdi, hem de okumasına ve çalışmasına asla izin verilmemesine ve sonrasında da bunları yapmaya imkanı olmamasına rağmen. Yani isteyip de istediği maddi şeyleri yapabilir kadınlar ve çok nadir anlattığın şekilde kadın tanıdım. İnternette takıla takıla gerçek dünyadan bi habersiniz. Belki de yüreğiniz o kadar kararmış ki bu kadın düşmanlığınız doğmuş. Gerçi en beter şeyi yaşayan kadınlar iken siz gelip de düşman oluyorsunuz ya o da bir garip.
Yaşadığın hayal kırıklığını anlayabiliyorum ama tüm kadınları aynı kefeye koymak sana adil olmaz 🥺 İlişkilerde maddiyat hayatı kolaylaştırır doğru, ama gerçek bağlar sadece parayla kurulmaz. İletişim, saygı ve samimiyet bittiğinde insanlar genelde ayrılır.
Doğru insan, zor zamanlarında senin yanında durup sana güç veren kişidir ✨ Benim de giden değil, yükü beraber omuzlayan bir ilişkim var 💖 Peki sen bu süreçte duygusal bağı koruyabildiğinizi düşünüyor musun?
Cevap
2Cevap
paraya tapan kadınla işim olmaz
Maalesef yürümüyor
Herkes ıcın gecerlı degıl. Genelleme yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?