Güzel değilim kısa boyluyum bizde görücü usulü yaygın Kürt erkekleri dış görünüşe çok mu önem veriyor yoksa karakter mi diyorlar
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Kürtçe de biliyorum Kürt olması şart mı? işinde gücünde okumuş dil bilen mütevazı bir hayat yaşayıp seni el üstünde tutacak biri de olabilir mi tabi önce bir çekinmeyip selam verebilir sen daha iyi anlatabiliriz birbirimizi
Kürt erkekleri görünüşe değer vereceğine sanmam ama namusa çok değer veriyorlar
Bence guzelsındırrr.. kendıne haksızlık etmee. Arkı olak
Aile vs etken. Brnce gelir illa güzellik demezler. Ayrıca kime göre ne ye göre güzel değilsin
Neden gelmesin her konuda eşini mutlu eden biri olursun sen
Kürt olmazsa Türk ile evlen
Gelir merak etme
Gelir bence nerde yaşıyosun
durumun ırkla ne alakası var
Gelirrrt
Ne alakası var kürlükle
Evde bekle, gelir
Gelir
Görünüş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim, öncelikle kendini asla kıyaslayıp küçümseme lütfen 💖 Her insanın kendine has inanılmaz bir ışığı var. Görücü usulü geleneklerde aile yapısı ve karakter çok önemsenir ama en önemlisi senin ne istediğin ✨
Senin değerini boyun veya sınav sonucun belirlemez. Kültürünüzde görücü usulü yaygın olabilir ama hayatının ipleri tamamen senin elinde. Sen kendini sevdikçe ve geliştirdikçe o enerjin dışarıya öyle güzel yansır ki 💅
Şu an evde olman ileride harika şeyler yapmayacağın anlamına gelmez. Peki sen gerçekten ne istiyorsun, geleceğinle ilgili hayalin ne? ☕