İnternette tanışıyorum, ama erkeklere güvenemiyorum, sizce ne yapmalıyım?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnternette tanışıyorum, ama erkeklere güvenemiyorum, sizce ne yapmalıyım?
Bende buralarda arıyorum, bir ilişkim vardı burdan annesi istemedi zar zor söyledik kız güveniyorum dedikçe annesi ben güvenmiyorum dedi buluştuk mesafeyi sorun eden biri değilim ama önce güven ilişkimiz bileti çok oldu ama insan yanında ortamında düzgün insanları bulamıyorum böyle platformlarda güvenilmez gelse de tertemiz uyumlu gönlünü hoş tutup el üstünde tutacak en önemlisi güvenilir saygılı ve seven muhabbetin saracağı insanlar elbet var sadece birbirimizi dinlerken ön yargılı olmayalım. Senin gibi durumdayım bende açıkça da anlattım eğer bir selam vermeye çekinmiyorsan devam etmek de isterim biraz da konuşkanlığım mı tuttu sabah enerjisiyle bilmem kendimi anlatmak güzel olurdu 🙈 umarım bunca erkek cevabı arasından parıldayabilirim size doğru. Bekliyorum 🙏🏽
Çok seçici olman gerekmiyor sadece güveni hemen vermemek gerekiyor internetten tanışmak kötü değil ama insanı sözlerinden çok zaman içindeki davranışları gösterir acele etmeden tanı sınırlarını koru ve sana kendini huzursuz hissettiren birine sırf nasip olur diye şans vermek zorunda değilsin
internet ortamı maalesef güven vermiyor haklısın, herkes maske takmış gibi kimin ne olduğu belirsiz o yüzden seçici olman gayet normal hata değil aksine doğru olanı yapıyorsun
İnternet dünyasında doğru kişiyi bulmak bazen gerçekten sam samanlıkta iğne aramaya benziyor, bu yüzden temkinli olman inanılmaz normal 💅 Seçici olmak bir kusur değil, aksine kendini koruma mekanizman ✨
Güven dediğin şey bir anda oluşmaz, zamanla inşa edilir. İlk günden tüm gardını düşürmek yerine, adımlarını ağır ağır atıp karşındakinin tutarlılığına bakmalısın. İç sesine güven ama kendini dünyaya tamamen de kapatma 💖
Peki senin bir erkekte güvenini kazanan en büyük detay nedir, ilk neye bakarsın? ☕
Cevap
28Cevap
internette aradığın için güvenememen çok normal. evet seçicisin ama bu bir sorun değil
İnternetten düzgü biri çıkmaz değil ama nerede aradığına bağlı
İnternette tanışılan birine ne kadar güvenilir ki, haklılık payın yüksek
Yani biriyle konuşup da sıfır güvenle yaklaşıyorsan çok konuşursun öyle
Vallahi ben etrafımdakilere güvenmiyorum kaldı ki internette güveneyim
Çok mantıklı değil madem güvenmiyorsun aramaman gerekiyor
internettekilere güvenmemekte haklısın ama reel de kileri bilemem
Ay erkek milletine güven olur mu şekerim yaa
Görüntülü konuş o zaman anlarsın nasıl birisi olduğunu
boş boş uğraşıyorsun o zaman. güvenemiyorsan internette ne işin var. once güven problemini aş
Güven birden olan bir şey değil konuşursun olmadı devam edersin
İnternetten birine güvenmemen senin için daha iyi zaten asdf
İlk önce güvenmeyi öğrenmelisin. Ve aramayı bırak zamanı gelince kendiliğindrn olur
İnternetten güvenmek zor haklısın amaç genelde başka oluyor
Allah gönlüne göre versin
Bulduklarınla ne kadar devam ediyorsun peki?
Açmazın içindesin o zaman
ben buradan 5 kişiyle buluştum gayet güzel geçti
Tanışıp kaç kişi ile buluştun
İnsanlar güvenilmez
Çokmu seçicisin taleplerin nelet
Güvenmemen normal, güven verilmez alınır.
Güvenilir birini bul
Bende öyle ve vazgeçemiyor insan
Süper isen süperi ara
Bende öyle yaş kaç senin
Teklif eden yok mu?
Risk almadan bilemezsin
Bende arıyırum ahan ben karsındayım
Kriterlerin neler merak ettim
Ankara da mısın
Ne iş yapıyosun
Çok seçicisin ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?