Gizli Üye(30-35)+1 yıl"Sebeplerden birincisi arkadaşlar her şeyi yapıp sonra bakire aramanız. Bir kız size güvenip bir şeyler yaşasa onu suclamaniz vs vs""Bu güvenle ilgili değil İnatla alakalı gibi duruyor. Öncelikle her erkek herşeyi yapıyor diye bir durum yok Cinsellik yaşamayanda var. Tüm erkekler yaşıyor zannetmeyin sadece bir azınlık çünkü çoğuna yüz vermiyorsunuz bile İkincisi kadınla erkek açısından cinsellik farklı işliyor. Sizin gibi alfa dul sendromlarına girmiyoruz. Cinsellik yaşadık diye O kız benliğimizden söküp atamadığımız birşeye dönüşmüyor. Kadın zihninin neden olduğu bir sorun bu Bizde yok bu durum Eski sevgilisini yattığı adamları Evliliğine taşıyan siz olduğunuz için
"İkinci sebepte daha önce birine nude atmıştım daha sonra beni tehdit etmişti e ben sana güvendim ne oldu şimdi? O yüzden güvenmiyorum evet hepsi bir değil ama kızlar kimseye nude atmayın.""Bizde atmayın diyoruz zaten Aynı şekilde evlenme niyetiniz varsa beraber olmayında diyoruz. Hem 20 kişiyle yat hemde beni kabul et olmuyor işte öyle
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de kadınlara güvenmiyorum. Ama uzun süredir güvensizlik içinde kalan biri olarak şunu farkettim ki
Benim düşmanlığım kadınla ilgili değil. Ben kendim mazosistim.
Huzuru sevgiyi aşkı anlamak lazım. Eninde sonunda en zalim dediğin insan bile birinin gözünde kendini görmek istiyor. Hepimiz birbirimizi arayan ama birbirine ulaşamayan varliklariz.
Ulaşan ve anlasanlar, iyi olan iki insan birbirine denk gelince güzel birlikteligi oluyor, hepsi bu.
Ben iyi olana denk gelemedigim için biraz mutsuzum. Ama yapacak başka bir sey de yok.
00 Yorumla
+1 yılGüven çok zor bir mesele, insan sırf karşısındakinin güveni boşa çıkmasın diye bile güveni sarsılmasın diye bile kendine engel olur çok şeyde. Ama bunu hiçe sayan ne kadar çok kişi var. Her iki cinsiyettede güven çok zor bulunuyor. Ben bulamadım arkadaşta bile. Sanmıyorum bu yozlaşmış toplulukta bulacağımıda.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın işte cinsiyet meselesi de değil şahsiyet meselesi
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek olsa güvenirsin ….. karakter eğitimini tamamlamamış insanlara güvenilmez
erkekler artık sorumluluk almadığı için bu dönemde çocuk …. Çocukta böyle yapacak sen de annesi olarak idare edeceksine döndü iş
gerçek bir erkekte bunlar olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılPfff doğrusu da beni bulmaz
Cevap sahibi+1 yılDoğrusunun kıymetini bilebilecek misin sence?
Bu dönemde Çok nadir olan bir şey seni buldu diyelim
Soran+1 yılNeden bilmiyim ki
Cevap sahibi+1 yılÇünkü öyle bir döngü var ki hayatta …
Sen nasıl değerliyken o değerine doğru şekilde karşılık görmediyse belki sen yaşadığın şeylerin etkisiyle de o köylere karşılık veremiceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u +1 yılorun sizde değil.. zaten insanlara güvenilmiyor kaldı ki erkeklere hiç güvenilmez ilişki konusunda.. çünkü tek dertleri malum... aşka değer veren ya da bakan yok bu zaman da.. her insan için geçerli..
zaten başta çok iyi rol yaparlar rol yaptıkları için de anlamazsınız ne olduğunu sizi kendilerine bağladıktan sonra da gerçek yüzlerini ortaya çıkartırlar işte.. bu yüzden de güvenmemek daha iyi
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle kimseye güvenmeden yaşamakta çok zor
- +1 yıl
Maalesef oda doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil senin güvenini kiranlarda gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Erkeklere güvenmiyor olman hiçbir erkeğin hayatını etkilemez kardeşim 😃 evet ortada içsel bir sorun var. Belki geçmişten gelen bir travmadır bunu bilemeyiz ama sorunun erkeklerde olduğunu da söyleyemeyiz. Mesela benim kadınların hepsine güvenmiyor olmam bütün kadınları güvenilmez yapmaz. Sadece bu benim şahsi bir sorunumdur, konu hakkında evrensel konuşmaya hakkım yoktur
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekliğe de kadınlığa da daha geniş bir perspektiftem bakmayı öğrenmemiz gerekiyor. Bir kere mesele hiçbir zaman cinsiyet meselesi olmamıştır, aslolan şahsiyet/karakter meselesidir. Cinsiyeti bir kenara bırakıp şahsiyet/karaktere odaklanmamız gerekiyor. Bize öğretilenden derhal arınmalıyız
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüvenmemeye devam et çünkü fırsatını bulsa hepsi her şeyi yapar
411 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir devir ki her adımı dikkatli atmak lazim
Cevap sahibi+1 yılEvet zamanında ben de erkeklere çabucak kanıyordum iki güzel söze tav oluyordum sonra da kanmasaydın yapmasaydın etmeseydin falan diyorlardı çok değişik varlıklar yapıyorlar yapıyorlar sonra suçu sana atıyorlar halbuki mağdur olan sensin güvenen kandırılan sensin
Soran+1 yılBu zihniyet değişmediği sürece biz çok üzülürüz bu yüzden kadın kadını desteklemeli ama nerde?
Cevap sahibi+1 yılAşağıdaki yorumları okudum da erkekler hep bir ağızdan sana saldırmış sorsan kendileri neler neler yapmıştır da burada seni kötü hissettirmek için atıp tutuyorlar işte manipüle ediyorlar bir nevi sen yine pişman olmuşsun güvenmemeye karar vermişsin ama onlar pişkin pişkin şu kızla şöyle yaptım şu kızla böyle yaptım derler asıl ahlaksızlık bu bence
Soran+1 yılYani kendilerini savunuyorlar işte ne diyim herkese kalbindeki gibi birini nasip etsin Allah
Soran+1 yılSoruyu guncelleyemedigim için buraya bir not bırakayım. Arkadaşlar saygı çerçevesinde yorumlarınıza saygı duyuyorum. Ama yarın bir gün kızınız falan olmadan siz bizi anlamazsınız. Kısaca sevişti bir bakir ile bakire erkeğe milli dediler kadına f**** bu zihniyetten çıkılmadığı ve namusun tek kadına ait bir özellik gibi lanse edilmesi hep olucak neyse kadınlarımız akillansin
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah ne kadar anlayışlı ve nazik birisin ben olsam cevaplarını verip engellerdim sinir oluyorum bazılarına
Soran+1 yılOnların seviyesine inmeye gerek yok canım 🤗
Cevap sahibi+1 yılHelall 👏👏
Cevap sahibi+1 yılHaklısın tatlım 💅
Soran+1 yıl🥰
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen erkeğe güvenilmez. Ama Adam gibi adama güvenilir
25 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adam nerde adam?
Cevap sahibi+1 yılİşte yok çok nadir
Cevap sahibi+1 yılYa da bize rastgelmez😂
Soran+1 yıl😁
Cevap sahibi+1 yılŞarkı sözü oldu farkettinmi😂
+1 yılBen de sengibiuim sebebi sen. Değilsin emeklerin. Bize yaptığı
10 YorumlaNormal ama bence cinsiyet ayrımı yapma. Ben kadın erkek kimseye güvenmiyorum :D :D ama nude atıyorum yüzüm kapalı :D :D
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeksen sorun olmuyor kızdan tehdit ediyor
Soran+1 yılEn iyisi atmamak
Hayır tabikide
Tüm Sorun bende…..
Sen daha iyilerine Layıksın….111 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeye gerek yoktu 👍
- +1 yıl
1- Neden nude attın ve bu nude yüzünden seni tehtit edip seni ilişkiye bile zorlamıştır kesin ya da ilişki anında foto ve video çektiyseniz işte o zaman çok kötü.
2- Bir erkek nasıl birden gazla kadınla bir şey yasıyorsa evlenmeden önce
Bir kadımda yaşayabilir
Sonuçta her şey erkeğe özgü yaşanacak bir şey değil
Oldu yani herşeyi biz yapalım
Sonra bakire arıyalım
Yok öyle yağmaa
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılİliskiye zorlanmadım. Allah kimsenin başına vermesin görüntümü belkide almamıştır konuşmayı kestiğim için tehdit etti işte.
Soran+1 yılAma o anki korkuyu anlatamam insana her şeyi yaptırır
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSaydıkların da haklısın böyle düşünen erkekler yok değil ama her erkek böyle değil
12 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olmayana denk gelmek ümidiyle
- +1 yıl
İnşallah şansın ve bahtın açık olsun inşallah 🙂
Hayir sorun hem kizlarda hem erkekler de. Bende guvenmek istiyorum ama yine hakli cikiyorum biri haksiz cikartsa da şaşırsam
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Bu zamanda herkezi sevebilirsin ama kimseye güvenemezsin..
00 Yorumla
+1 yılgüvenme zaten hepsi aynı b. kk güvenini boşa çıkarır
00 YorumlaEvet sorun sende psikolojik bir sorun olabilir yardım alabilirsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Ne de olsa gidip yine en kötüsüne aşık olacaksın boşveeerrrr
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYok sorun sende değil
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede iyi insanlara denk gelmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet sende hiç kimse sana istemediğin hiç bir şeyi zorla yapamaz fırsat verme yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılBak işte fırsat verme dediğine göre guvenmicem ki o fırsatı ona vermiyim
Cevap sahibi+1 yılGüven güvenme konusu değil sen kendini güvene almayı bil
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe tesadüf bende kadınlara güvenemiyorum. Hep bir maddi çıkar ilişkisi içindeler.
02 Yorumla
Soran+1 yılArtık erkeklerde öyle
Cevap sahibi+1 yılerkekler kadınlardan maddi çıkar beklemez. kendi yağıyla kavrulsun yeter
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. piyasadaki erkeklerin %90 ı güveni haketmiyo
diğer %10 u ise öncekiler yüzünden kaybediyo00 Yorumla
+1 yılValla kanka kimseye böyle resimler atmamalısın , ben kimseye güvenmiyorum sonuçta insanoğlu
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun anlık insan dusunemiyor
- +1 yıl
Valla kanka bugüne kadar birkaç kızla konuşmaktan öteye gitmedim kendim isteyerek çünkü ilerdeki eşiminde bu kadar temiz kalmasını istiyorum , ben bu kadar zinadan kaçarken karşımdakidr böyle olsa birbirimizi buluruz bulamasakta nasipte yoktur yani her erkek bir değildir. Bu yüzden sorunda belirtmişsin bırakta bakire biri olması benim hakkım olsun burdaki amaç o da benim gibi düşünmüş , megakentte İstanbul'da zinaya bulaşmamak bence bir başarı
Soran+1 yılYok zaten bakir biri bakire isteyebilir yani bakire olan biri de bakir isteyebilir. Ama nedense kadın yapınca büyük sorun oluyor. Oysa tek başına yapmıyor.
- +1 yıl
Aynen öyle kanka haklısın karşılıklı olmak zorunda bilmiyorum ben kendi yaşıtlarımda birinin temiz kaldığını sanmıyorum nadirdir (21-22) bana denk gelcek vs imkansız geliyor
Soran+1 yılYani belki çok sevdiğin biri yaşamıştır sırf senden önce böyle bir şey oldu diye sevsen bile bırakır misin belki de bakire diye evlendigin biriyle mutlu olmucaksin yani bunu bakır bakireliğe indirgememek gerek tabiki insanların bizden önceki yaşantısı önemli ama. Bu karşımızdaki kişiye duyduğumuz saygı ve sevgi varsa bir şans verilmeli diye düşünüyorum. Allah sizin karşınıza sizin gibi birini cikartsin
- +1 yıl
Bence geçmişinden pişman ise bakire değilsede olur , önemli olan geçmişinden ders çıkardıysa pişmansa olur , geç cevap verdiğim için üzgünüm KS de yeterince aktif değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şekilde bende kadınlara güvenmiyorum nude atmak konusuna bende karşıyım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bende artık güvenmiyorum yalnız değilsin 😂
10 Yorumla
+1 yılBizde güvenmiyoruz tatlım sorun yok
10 YorumlaGüvenmemelisin zaten. Sevildiklerini anlayınca kaçıyorlar
00 YorumlaSorun değil gayet mantıklı ama hep erkek aynı değil
00 Yorumla
+1 yılZaten guven gittiyse tamam kimseye guvenmezsin kizim keyfine bka
00 Yorumla
+1 yılHayır çünkü o güveni sağlamıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
kimlere güveniyorsun peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye
Sorun sende değil askom
10 Yorumla
+1 yılBu konuda bayanlara da güvenilmez
10 YorumlaSende değil erkeklerde
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılyaşadıklarının sonucu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Normal erkeklerde kadınlara güvenmiyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. sorun sende değil tabiki
00 Yorumla
+1 yılSorun yaşadıklarında :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben de bize güvenmiyorum :))
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır haklısın bende güvenmiyorum güven olmuyor
00 Yorumla genellemen hata ama güvenilir bulmalısın
00 YorumlaBende Karılara güvenmiyorum..
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil sorun bizde
00 Yorumla
+1 yılErkekler güvendiremiyor sorun da burada
00 Yorumla
+1 yıl2 side benim icin gecerli değil
00 Yorumla
+1 yılSamimiyetsiz çok sorun sende değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNude atıyosan basitleşiyorsun atmıcan
137 Yorumla
Soran+1 yılHerkese attığımı kim söyledi. Bir erkek atınca basit olmuyor da kadın yapınca mi basit bu iki yüzlülük işte
Cevap sahibi+1 yılErkeğin malı meydanda kızlar kendini sakınacak her zaman. Eşitlikse her anlamda eşit olucaksan git inşaat işçisi ol
Soran+1 yılBirisi meslek birisi insanın kendi bedeni kendi bedenim hakkında ne yapacağımı bir erkeğe sorucak değilim erkekte namus yok mu?
Cevap sahibi+1 yılErkekte namus yoktur analık kutsaldır kimse babasının geçmişini umursamaz. O zaman herkes pavyon kadınıyla evlensin
Cevap sahibi+1 yılsizin gibi fikirler yüzünden toplum bozuluyor kızlar tuhaflaştı
Soran+1 yılOho sen bu kafayla işte degismezsiniz neyse herkes kendine yakışanı yapar. Erkeklerin namusu olmadığını düşünüyorsan bir kadında bekleme
Cevap sahibi+1 yılNe olacak bi iki kızla yattık diye namus mu gitti :D
- +1 yıl
önünüze gelen kızla yapınca temiz kız kalıyor mu sanıyonuz djdkfk deneyimli olmak körpe olmaktan iyidir
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty Buluruz sıkıntı yok dünya nüfusu 8milyar 4 milyarı kadın :D
- +1 yıl
onlarda size bakacaktı zaten djfkfk artık yapmayan kadında yok
- +1 yıl
herkes keyfine bakıyor mezara mı saklıcak
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty Niye bakmasınlar ki yabancı hatunlarla daha kolay oluyor bazıları evlilik için can atıyor.
- +1 yıl
onlarda kapıya koyuyor işte geçen bi rus kocasına uzaklaştırma aldırıp evinden attı
Cevap sahibi+1 yılTemiz kızlar hala var siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz haha
- +1 yıl
yazık kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar
- +1 yıl
temizler sizin gibi önüne gelenle yatana bakıcak sanıyorsanız djfkfkfk
- +1 yıl
şu saatten sonra yapmayanda maldır zaten gözümde
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty Kızlar onu sorgulamıyor iyi işin gücün düzgün tipin varsa kızları becerdik diye mi evlenmeyecekler sıkıntı yok tek tabanca da devam ederiz. Gider boşanmış dul kadın alırım olmadı hiç problem yok ama onla bunla yatmış kızla evlenmem
- +1 yıl
gayette bakıyor bakmayan verendir zaten
- +1 yıl
sizi kandırmanın milyon tane yolu var
- +1 yıl
siz safkolozlar da kanın durun işte
- +1 yıl
öyle erkekle evlenende parasını yiyip postalıyor yenisine geçiyor
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty Sonradan öğrenirsem ki illa açığa çıkar boşarım o hatunu :D
- +1 yıl
nafakayı da alır
- +1 yıl
çokta umrunda olur ya gider başka erkeğe erkek mi yok dkfkfk
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty nafaka vermemek için yurtdışına gider oradan başka biriyle evlenip vatandaşlık alırım zırnık alamaz ya :D
- +1 yıl
daha boşanma aşamasında bitirir o senin paranı merak etme
- +1 yıl
boşanmakta öyle kolay değil zaten dava seneler alabiliyor
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty Sen iyi komple teorileri yazıyorsun git bi kitap senaryo falan yaz
- +1 yıl
sen önce gitte haberlere bak
- +1 yıl
her şeyi kolay sanıyon dkdkfkfkf
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty Senin sıkıntın var erkeklere çatıyon ne diye umrunda oluyor ki. Kuyruk acın olduğu için sataşıyon millete :D
- +1 yıl
acısı olan belli sen aranıyon ben değil
- +1 yıl
bazılarının mal erkeklere had bildirmesi gerekiyor ki g. tttleri arşa çıkmasın
Cevap sahibi+1 yıl@zzGatokitty hahaha çok üzülüyorum niye böyle dedin :(
- +1 yıl
erkeklerin max ciddi olma süresi işte
Soran+1 yıl@zzGatokitty 👏
Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. bende güvenmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır canım sorunun falan yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede hep başımız yanıyor çünkü
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil bende
09 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
İki deli bir araya gelmemeliydik
Soran+1 yılBelki de bu kadar sevmemeliydik
- +1 yıl
Yaz tahtaya bir daha
Soran+1 yılAy yeto
- +1 yıl
O şarkıyı çıkaramadım 😃
Soran+1 yılYok çünkü
- +1 yıl
Yazarız
- +1 yıl
Ay yeto vay yeto manyeto
Asla insan olmaz bir et o
Kaldır kaşını indir elini
Yazarken kestim nefesini
+1 yılHayırr onlarda
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltravmamı yaşadın🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkırıcı mı sence erkekler?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tabiki sorun erkeklerde canım
00 Yorumla
+1 yılNeden güvenmek istiyorsun
014 Yorumla- +1 yıl
Nude atacaksan SS almamasını engelleyecek yöntemler var
Soran+1 yılGüvenden bir iliskiye başlanmaz
Soran+1 yılGüvenmeden
Soran+1 yılBaşka telefondan alabileceği aklıma gelmemişti Allah'tan bir şey olmadı ama o korku bana yeter
- +1 yıl
Benim telde bir sürü nude var kimseye atmadım
- +1 yıl
Şantaj suç zaten
Soran+1 yılNiye tutuyorsun ki mesela
Soran+1 yılNeyse akillandik acı yoldan tecrübe
- +1 yıl
Gizli albumumde duruyor sorun etmiyor kız çünkü sorun eden olursa siliyorum zaten
- +1 yıl
Ya sen bir kere niye olgun olmayan birine nude atıyorsun iyice tanimadan 😅
Soran+1 yılBir canım yaptık işte.
- +1 yıl
Nerelisin sen knk
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bilmem
+1 yılEvet.
04 Yorumla- +1 yıl
Galiba sen erkek değil o***pu çocuğu seviyorsun. Çünkü saydıkların erkek değil o***pu çocuğu
Soran+1 yılBen sevmiyorum çoğunun düşüncesi bu yönde ben napim
Soran+1 yılKavun değil koklayasin
- +1 yıl
Burada erkekleri uzaktan takiplersen yorumlarından sorularından ve cevaplarından az çok belli olur gerçek niyeti ve zihniyeti
- Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılBende güvenemiyorum
10 Yorumla Sorun sende değil bizde
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mantıklı
00 YorumlaEvet sende
00 YorumlaBende bayanlara guvenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılcesur ola bıraz yasının degerını bıl
00 YorumlaBence olabılır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende
00 Yorumla - Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne