Erkeklere güvenemiyorum?

Sorun şu ki hiç ilişkim olmadı ama daha önce aşırı sevdiğim bi çocuğun benle flortlesir ken sevgilisi olduğunu öğrenmiştim ve çok kırılmıştım şimdi sevilebilecrgime mi inanmıyorum yoksa erkeklere mi güvenemiyorum bilmiyorum bi şarkı paylaşmıştır aşk acılı bi şarkıdır ben suohelenirim beğendiği içerikler den suphelenirim söyle davranıyorsa şöyledir beni sevmiyordur diye kafamda kurarım sevildiğime inanmam bu neden oluyo bilmiyorum ama o olaylardan sonra oldu gözüm mu açıldı eskisi kadar kolay inanmıyorum mu yoksa kendimi sevilmeye layık mi görmüyorum bilmiyorum yalnızım doğduğumdan beri ve sevilmek istiyorum ama beni sevdiğini gördüğüm birinin direkt takipçisinden beğendiği Videolardam direkt anlam çıkarıyorum kendimi yoruyorum yıpratıyorum ilerde ilişkim olduğunda karşı tarafı darlayip bu kafamda kurduklarimi ona yansıtmam benim problemim çünkü ama kendimde bu şekilde mutlu hissetmem birine hemen bağlandığım için derinden sevdiğim için canım yansın istemediğin için artık çok sevsemde diken üstünde duruyor güven problemleri yaşıyorum
Erkeklere güvenemiyorum?