Erkeklere güvenemiyorum?

Arkadaşlar benim bir erkeğe güvenim bitmiş bu yüzden hiçbir ilişkiye başlayamıyorum kimseyi sevemiyorum kimseye aşık olabiliyorum zamanında çok darbe aldım daha 22 yaşındayım hic normal değil millet gülüyor eğleniyorken haftalık biriyle cikan kizlar varken ben onu yapamiyorum. Tek olsun istiyorum ama güven duygum bitmiş resmen gerçekten napicagimi hic bilmiyorum gerçekten anlatıyorlar seviyoruz falan diyolsr ama ben hiç inanmıyorum sanki söyledikleri hersey yalanmış gibi geliyor bu psikoloji beni mahvediyor bu yüzden hiç doğru düzgün uzun bir ilişkim olmadı tek dertleri sevismek oluyor gerçekten bana neden böyle insanlar denk geliyor anlamıyorum gerçekten o tür ilişkiler isteyen kizlardan değilim ama hep öyle insanlar çıkıyor karşıma bu zamana kadar bir erkeğin elini bile tutmuşlugum yok gerçekten çok zor bazen gerçekten biri olsun istiyorum ama amaçlarının farklı olduğunu gördüğüm gibi uzaklaşıyorum. Benden sonra kalkıp sacma sapan insanlarla evleniyorlar. Ya ben kullanılacak biri değilim ama onlar bunu istiyorlar izin vermek istemiyorum kullanılmak istemiyorum napabilirim hic bilmiyorum. Ya bende istiyorum birileriyle dertleşmek çıkarsız bir ilişki istiyorum ama olmuyor güvenilecek insan kalmadı sürekli insanların açığını yakalamaktan bıktım hislerim beni bu zamana kadar hiç yanıltmadı ne hissettiysem doğru çıktı napicam ben ya
Erkeklere güvenemiyorum?