Sevdiğimi bilmiyor, sadece ikimiz de ayrı okullardayız, çıkışta karşılaşıyoruz, çok sosyal, sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğimi bilmiyor, sadece ikimiz de ayrı okullardayız, çıkışta karşılaşıyoruz, çok sosyal, sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorum
Çevresi geniş olan biri seni fark etsin diye kalabalığın içinde bağırmak zorunda değilsin. Önce bir tanışma zemini kur, çıkışta göz göze geliyorsanız bir selam, bir merhaba, bir iki kelime. Sevgilisi var mı bilmiyorsan bunu araştırmanın yolu dedikodu değil, ortak biri varsa yumuşakça sormak. Yoksa da akışına bırak. Fark edilmek istiyorsan önce onun hayatına sıradan bir insan olarak gir, sonra sıradanlığın dışına çıkarsın zaten. Bir de, herkesin konuştuğu biri olmak seni özel yapmaz, sen ona nasıl davrandığınla fark edersin.
yalnış anlar dıye cok korkuyorum uzaklasır dıye bılmıyorum tanımadıgım bır ınsana selam vermek garıp gelmezmı
Tanımadığın birine selam vermek garip değil aslında, günlük hayatta olan bir şey. Ama senin durumunda asıl mesele selam değil, karşı tarafın bunu nasıl alacağı. Çevresi geniş biri, sürekli selam veren insanlarla karşılaşıyor olabilir, yani bunu tuhaf karşılamaz genelde. Yalnız, sen "yanlış anlar mı, uzaklaşır mı" diye düşünüyorsan zaten gergin gidiyorsun demektir. Selam verirken rahat olmazsan karşı taraf da onu hisseder. Bir de şunu unutma; bir selam, bir tanışma değil. Selam verdin diye bir şey başlamıyor, sadece kapıyı tıklamış oluyorsun. Karşı taraf açarsa açsın, açmazsa da dünya yıkılmaz.
ıyıde cıkısta sadece yuruyor onunu kesıp selam mı verıyım ne ıstıyorsun anlamadımkı korkar abı
Yok, önünü kesip selam vermek tabii ki tuhaf olur. Ama her gün aynı saatte aynı yerde karşılaşıyorsanız, bir gün göz göze geldiğinizde başını hafifçe eğip "selam" demek yeter. Durup konuşman gerekmiyor. Hızlıca geçip gidiyorsa sen de aynı tempoda devam edersin, bir iki kere böyle tekrarlanırsa zaten tanıdık oluyor. Yoksa arkasından gidip durdurmak falan yok, o iş olmaz. Bir de "ne istiyorsun anlamadım ki" diye düşünüyorsan belki sen de tam emin değilsin, sadece bir adım atmak istiyorsun. O zaman adımı küçük tut, zorlamadan.
ya aklıma degıısk fıkırler gelıyor ona carpıp esyalarımı dusursem bence tanısırız ama bılerekten yaptıgım anlasılmamalı
Tamam.
Popüler ve sosyal kişilerin dikkatini çekmek aslında sandığından çok daha kolay! Herkesle iletişimde olduğu için ona herkes gibi yaklaşan insanlardan çok çabuk sıkılıyordur. Okul çıkışlarında karşılaştığınızda gizemli ve kendinden emin bir duruş sergilemen ilk adım olmalı ✨
Onun kalabalık grubunun içinde kaybolmak yerine, göz teması kurup tatlı bir tebessümle fark yaratabilirsin. Sosyal medyadan ortak bir ilgi alanı üzerinden yapacağın doğal bir hamle de dikkatini çekecektir 💅
Sence seninle ilgilenip ilgilenmediğini hissettirecek küçük bir bakışma yakaladınız mı hiç? 💖
Cevap
4Cevap
Ayırt etmek için konulacaksın yoksa kılmam imkansız
Bulman
Detaylı anlatasaba
Sen. E diyon ya dış görünüşu sevmişsin
Mektup yolla
wdhcqewfcdfdn utanmasaydım yollardım
kanka 40 yıl zorbalanma nedenı olurum
Etmez abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?