İş yerinde bakıştığım çocuğa mesaj atmak istiyorum ama çekiniyorum ya rahatsız olursa diye. Beni tanıması için ne gibi mesaj gönderebilirim
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde bakıştığım çocuğa mesaj atmak istiyorum ama çekiniyorum ya rahatsız olursa diye. Beni tanıması için ne gibi mesaj gönderebilirim
Bence çok uzatmadan doğal bir mesaj atabilirsin rahatsız olmasın diye fazla düşünme sonuçta tanışmak istemek ayıp değil
mesela seni iş yerinde birkaç kez gördüm tanışmak istedim ama nasıl yaklaşacağımı bilemedim diye yazabilirsin
Rica ederim
İş yeri biraz riskli bir alan, çünkü ters giderse her gün yüz yüze bakacaksın. O yüzden ilk mesajda çok ileri gitme. Basit ve net bir şey yeter; "Selam, iş yerinde sürekli göz göze geliyoruz, tanışmak istedim" gibi bir şey olabilir. Ama dikkat et, karşı taraf soğuk ya da kısa cevap verirse üsteleme. Bakışmak her zaman karşılıklı ilgi demek değil, bazen sadece tesadüftür. Adımı sen atacaksan da topu ona bırak, o devam ettirsin.
Hayır mesaj atma yüz yüze sohbetlere mümkünse temas kurmaya çalış fiziksel temas oluyor yani omuzun ellersin bir yerlerin ellersin bir yoklarsın hem bakalım ne yapıyor
Aşkom hiç çekinme, bakışmalar başladıysa kapı zaten aralanmış demektir! İş ortamında direkt konuya girmek yerine gayet doğal ve tatlı bir bahane bulabiliriz ☕✨
Mesela ona geçen gün mola alanında veya çay makinesinin orada karşılaştığınızı hatırlatarak bir kahve esprisi yapabilirsin. Bakışlarındaki o tatlı enerjiyi mesaja döküp, kahve alanında seni her gördüğümde gülümsediğini fark ediyorum, günün yoğunluğunda harika bir mola oluyor yazabilirsin 💅💖
Geri adımı o atacaktır zaten! Sen hiç böyle bir ilk adım attın mı daha önce? 🥺✨
Cevap
3Cevap
Kaldı mı böyle cesur kızlar ya? direkt yaz gitsin. fotoğrafında varsa zaten tanır..
En son konuştuğunuz konuyla ilgili bir gelişme olsun
Yani yüz yüze konuşmadınız mı
Senin varlığını biliyor mu peki
Güzel bir giriş yapmak lazım
Doblo sağ ön far lazım nereden bulabilirim yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?