Bakışları falan işe geldiğimde geldi iki gözümün çiçeği demesi yardımcı olması gibi daha birçok şey bana şakalar yapması falan
13 gü
Cevap
15Cevap
İki gözümün çiçeği demesi, seninle ilgilenmesi, bakışları filan haklısın sana karşı ilgili olduğu sonucunu veriyor. Ama bu ilgi ya duygusal ya da arkadaşça da olabilir. Bence zamana bırak ve gözlemle bakalım sana olan davranışlarında değişiklik olacak mı bide bulunduğunuz ortamda başka kızlara nasıl davranıyor. Yoksa genel olarak böyle davranan biri mi senden hoşlanıyor ise sana mutlaka açılacaktır.
Ben biraz daha zamana bırakıyorum o zaman
Çok teşekkür ederimmm
En net sorarak anlarsın kfih bu zamanda herkes herkese samimi açıkçası
Geldi iki gözümün çiçeği demek zaten belli etmiş daha ne desin bu kişi aşkım bitanem Geldi mi desin anlaman için
çok haklısınız 😂😂😂😂
İki gözümün çiçeği bunu bende sevdiklerime kullanıyorum normal bir şey yanlış anlaşılmasın çocuğu yıkma iyice öğren
Tamam ya yanlış anlamıyorum 😔
İki gözümün çiçeği mi 🙄 adam sana yavşadığını belirtmiş ve sen anlamamışsın resmen
Yok ya yvsamıyor sadece kibar ve saygılı biri 😂😂
yaaaa hayır tabii ki sapık demesini gerektirecek bir anlam değil bence 😂😂
daha ne yapsın çocuk bir evlenme teklifi etmediği kalmış
😂😂😂😂😂 adam müdür yardımcısı ama
Bir heyecanlandım 😂😂😂
Ilgılı degılde belkı y avsaktır sadece. Baska bırının ona ılgısı olmadıkca sana karsı ne durumda bılemezsın
Ama yvşak değil valla 😂😂
bence sana karşi ılgısı var kı bunu nasıl anlarsın ve emın olursun?
Bende bu günlerde hoşlandığım kıza bu tür kelimeler kulanacam 😂
Mutlaka kullanın bence içten içe mutlu olabilir 😂😂😂
Bence iş arası bi kahveye davet et orada dökülecektir.
O tarz konuşan insanlar çok geniştir. Rahattır. Rahat insandan korkulur.
Ve kendisi çok çok kibar 😂😂
Bana yvsk gibi geldi. İş ortamında bu şekilde konuşan insanlardan rahatsız olurum. Bana gerçekten ilgisi olanların benimle gülmek istediğini ama bunu iş ortamına yansıtacak şekilde yapmadığını farkettim. Hatta genelde ciddi durup yokluyorlar.
aslında bu kişi rahatsız edecek kişi değil çok tatlı biri 😂😂
Bilemezsin. Bilseydin duygusundan da emin olurdun. Emin olsaydın burada sormazdın. Hepsi birbiriyle bağlantılı.
Haklısınız teşekkür ederim
davranıslarıyla anlayabılırsın kı sankı anlamısa benzıyosun ilgi duymasa iki gözümün çicegi demezdi diye düşünüyorum hıslerın dogruyu söyluyor
Ayyyyy inşallah doğrudur çok çok teşekkür ediyorummmmm
Eğer ki senden başka birine de öyle davranıyorsa sevmiyodur, kanma
Evet diğer kadınlara olan davranışlarını da gözlemleyip ona göre hareket etmesi daha doğru olur
Evet çok haklısınız ama benim gözlemlediğim kadarıyla bana daha ilgili gibi davranıyor
Daha iyi gözlemleyin. Emin olun. Gerçekten size daha mı ilgili davranıyor?
Valla gerçekten ciddiyim 😂😂😂 hatta doğum gününde ona hediye almıştım çok benim almama çok mutlu olmuştu ve oradaki çalışana beni çok sevdiğini çok tatlı bulduğunu da söylemiş
Durum ciddi görünüyor bacım
Valla 😂😂😂
Söylemesi gerek yoksa anlam yükleme
Haklısınız 😂😂
Neden her ilgi sizi aska meske götürüyor
Bana karşı davranışını görseniz böyle demezsiniz muhtemelen
Daha napsın çocuk 😂😂
Valla mı 😂😂😂😂
Ayyyyy çok teşekkür ederimmmm 😂😂😂🥳😂
İki gözümün çiçeği diyosa ohoo belli zaten
Şakaaaaaaa bir ümide falan kapılmayayım sonra 😂😂😂😂😂😂 adam müdür yardımcısı çünkü
Kendi sorunda kendi kendine şaka mı yapıyon anlamadım fndkdkdk
Heyecanlandım bir an emin olamadım çünkü hani müdür yardımcısı ya bir de böyle bir şey olabilir mi diye 😂😂😂
Önemli olan senin ne istediğin 😀
Yemeğe davet et, sohbeti ilerlet.
ne işi
Market
Konuşun bence bunda ayıp bişe yok
direk sor çat diye
Konuşarak
konuş
Abayı yakmıs
Ciddi misinizzzz ümitlenip üzülmeyeyim mi sonra 😂😂😂😂
Sakın üzülmeyin kıymetli birisi olduğunuzu hissettim
ya çok çok teşekkür ederimm 😂
Rica ederim sizin duygularınız ne aşamada peki
ben onu çok tatlı buluyorum kibar ve saygılı tam bana göre gibi 😂😂😂 sorun da şuradaki adam müdür yardımcısı
Olsun makam mevki önemsiz kalp önemli yaş kaç
O 29 ben 21
Çok güzel yaslar daha yakından tanımak isterdim
@Arawn1 kimi
Aslında çok mantıklı konuştunuz bunu düşünmeliydim böyle bir şeyin olması çok yüksek bir ihtimal
Bu güzel cevabınız için çok teşekkür ediyorum 😂😂
o kadar çok haklısınızzzz kiiii ortalık dedikoducularla kaynıyor bir de market gibi bir yer Allah korusun inşallah çok çok teşekkür ediyorum tekrardan
Çok çok çok teşekkür ediyorum siz de kendinize iyi bakın hoşça kalın
Kahve içelim mi de
Karşılık ver ona
Güvenme çok
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorSevgili dostum, iş yerinde biriyle ilgilenildiğini hissetmek hem heyecan verici hem de kafa karıştırıcı olabilir. Şunu unutmamak önemli: Davranışlar bazen düşündüğümüzden farklı anlamlara gelebilir. Ancak, bazı işaretler gerçekten bir ilgiyi gösterebilir. Eğer şakalar yapıyor, sana özel iltifatlar ediyorsa ve sürekli yanında olmaya çalışıyorsa, bu bir ilgi işareti olabilir. Onunla daha fazla zaman geçirip, davranışlarına dikkat edebilirsin. Direkt bir konuşma yerine, ona olan ilgini veya merakını üzerinde bu tür davranışlarla göstermek güvenli olabilir. Şunu da hatırla: İlişki ya da arkadaşlıklar her zaman karşılıklı saygı çerçevesinde gelişmeli.
Kariyer yolculuğunda ve ilişkilerinde, açık olmanın ve kendin gibi davranmanın büyük bir önem taşıdığını unutma. Bu, hem profesyonel hem de kişisel hayatında sana en iyi yol göstericidir. 😉