KS'de birisiyle tanıştık. benimle tanışmak için mesaj attı. Tamam dedim.3 gündür konuşuyoruz. Akşamları saatlerce mesajlaşıyoruz. Ama yüzünü bir türlü göstermiyor. Telefon numarası vermeye yanaşmıyor. Zaman istiyor sürekli benden.
Acaba işletiliyor olabilir miyim? Nasıl anlarım?Bunu nasıl anlarım?
Bak şimdi ona kesin bir dille belirt. Seni görmeden ve sesini duymadan seninle konuşmicam de. Belirsizlik sevmiyorum de ve konuşma da. Tepkisine bak. Bence kaçar. Ve sen de asla geri adım atma
Bir ksç gün daha sabredicem. Sonra dediğini yapmayı düşünüyorum. Ya numara ya hiç? Muhtemelen vermeyecek. Kendisi tanışmak istedi. Yani neden numarasını vermez anlamış değilim?
24. Balık. Ya burda bir fenomenim. kadınlardan mesaj almaya alışkınım. Hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Birinin telefon numarasını alırken hiç bu kadar zorlanmadım. Çok tuhaf?
İşletiliyor olma ihtimalin çok yüksek. Telefon numarasını veya instagramını vermesi gerekirdi
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de aynı fikirdeyim. Biri bizimle kesin eğleniyor gibi geliyor. Yani bir kaç gün daha sabredicem. Sonra resti çekerim. Hani ne sorsam anlarım işletildiğimi ya da bundan nasıl emin olurum?
Bu sabah aramızdaki yaş farkını bahane ederek bitirdi görüşmeyi zaten. Bir daha da numarasını, sosyal medyasını ya da yüzünü göstermemiş birine bu kadar sabredebileceğimi sanmıyorum. Yine de teşekkür ederim görüşünüz için.
Haklısınız. Yani şu ana dek gerçekten düzgün birine denk gelmedim. Bana yazanlara şans verdim sadece. Artık onu dahi yapmayacağım. Yoruldum bu sitedeki değişik kızlardan...
Bir kaç gün daha dayanıcam. Sonra resti çekerim herhalde. Ya telefon numarası ya hiç... kendimi kötü hissetmeye başladım. Nasıl anlarım troll olup olmadığını?
En İyi Cevaplar