3 aylık evliyiz. Uzun süredir birlikteydik. Ama evlendiğimizden beri iyice saldı. Sanki 20 yıllık çiftler gibiyiz. Sürekli tartışıyoruz. Geçen gün senden soğudum bu hareketlerinle deyince s. git dedi bana. Çekip gitmeli miyim?
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 aylık evliyiz. Uzun süredir birlikteydik. Ama evlendiğimizden beri iyice saldı. Sanki 20 yıllık çiftler gibiyiz. Sürekli tartışıyoruz. Geçen gün senden soğudum bu hareketlerinle deyince s. git dedi bana. Çekip gitmeli miyim?
Cevap
33Cevap
Siz konuşma aşamasını çoktan geçmişiniz ve yokuş aşağı hızla uçuruma gidiyorsunuz. Kaç gündür birlikte olmuyorsunuz? Yatakda da mı aynı? Artık Kocana fazla ümid bağlamasan iyi olur. Şimdi böyle olan yarın nasıl olur. Gitmesen dahi onunla aynı yatağa girmek ölüm olmalı. Sabit bi kişi ile uzun süreli ilişkiyi değerlendirmelisin. Her bedenin, kalbin, ruhun sevgiye, ilgiye ve cinselliğe ihtiyacı vardır. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever, sahiplenir ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!
daha üç aylık evlilikte o lafı söylemesi çok büyük saygısızlık bence bir süre tepkini çok net koyup mesafeni göster hatasını anlayana kadar da geri adım atma yoksa bunu alışkanlık haline getirir
Evliliklerin ilk 1-2 yılı bir birine adapte olma üstünlük savaşlarının olduğu zamanlardır bu dönemde iki taraf da saçmalamanın dibine vurur eşinin yaptığı öküzlük orada hemfikiriz ama böyle ani kararlardan sakının.
Böyle şeyleri çok kafaya takma yoksa evliliğini tehlikeye düşürecek durumaa gelirsin zamana bırak hatasını anlasın
"senden soğudum" cümlesi de basit değil ama, önce sen adamın damarına basmışsın ak :D Daha dur yeni evlenmişsin bu ne acele, hemen soğudum? Adamın güvenini bile sarsar, sana olan güvenini sorgular.
Bence gitmelisin. nasıl bir cümle bu eşe karşı söylenen
Sana miiktir git dediyse karılık görevini yerine getir, önce miiktir sonra git
Niye boyleya kime sorsam mutsuz niye dvlilet mutlu olmuyo heycanmi yok
Hayda nerde mal var buluyorsunuz yazık olmuş sana güzelim
Senin cümlen de hafif değil yani kaldırılabilecek o sana hadi ordan git dediyse ekstra olarak sende ona de 🤷🏻
Dediği gibi yap ama gerçekten birine s*ktirip git ki elindekinin kıymetini anlasın
Gitme pişman et sürünsün
Önce biraz bekleyecek çünkü iki farklı hayat birleşiyor , çatışmalar olacak illa ki önemli olan bu dönemi atlatmak duygusal olarak da sanki o herşeymiş gibi davranacak sonra hala devam ederse de pişman etme kısmı başlar evi bi anda bırakıp gider kendi kendine işlerini halledince erkek noluyo lan der sürünür pişman olur cagırırsa düzelirse okey. Düzelmezse yolun basında zaten kendine başka hayat kurar şart değil bi erkek
Maddi özgürlüğün varsa git knk
Yol yakınken git b3nce
Aile terapistine gidin olmazsa bitirin
O lafi ettigine bin pisman et
aile terapistine gidin.
Artık bir şeyleri toparlamak istemiyorum
Baya kaba evliliğin nasıl
gitme ama başkasına s ttir kendini
Bırak git bakalım gelecek mi arkandan
Sende gitseydin neden hala aynı yatağa giriyorsun
Direk boşa.
O evlilik yürümez
Git.
Önce saygı diyorum her zaman
Ohoooo olay bitmiş
Oww kotu olmus
Doğru insan değilmiş demekki
Alıcağını aldı rahata erdi kalkmaya başladı tabi
Cinsel problem mi var
Sende dediğini yap gerçekten yap
Git bence
Gitmelisin 😂
Saçma biriymiş
Gitmelisin
Yol yakınken boşan
Durduğun hata
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu duymak senin adına gerçekten çok kırıcı, kalbinin nasıl acıdığını hissedebiliyorum 🥺 Henüz üç aylık bir evlilikte bu derece ağır bir kelimenin kullanılması hiç normal değil bebeğim. Evliliğin ilk ayları uyum sürecidir ama saygı bittiği an her şey çatırdamaya başlar 💔
Şu an öfkeyle karar verip çekip gitmek yerine biraz mesafe koyup onun bu yaptığı saygısızlığı anlamasını sağlamalısın. Kendini geri çek ki yokluğunu ve seni kaybetme ihtimalini hissetsin 💅 Saygının olmadığı bir yerde aşk da barınamaz. Peki o bu lafı söyledikten sonra pişman olup özür diledi mi, yoksa zeytinyağı gibi üste mi çıkmaya çalışıyor? ✨