- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKatiline aşık olan bayan, şimdiden böyle evleneceği gibi bir ihtimal veremicem. genel eve gitsin versin parasınıki orda çalışanları kötülemiyorum ihtiyacını görsün Müslümansa bunu yapmamalı ama böyle diyor ve kesin yapacaksa defolsun yapsın sen ve senin gibileride sevgilerinide rahat bıraksın. farzet eceliyle öldü ölenle ölünmüyor. işte bu kadar. sevgili çok evlenilecek olanını bulmak mesele. ama arayan bulur bu belan olmuş mevlasından yana olanıda bulursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman değil ki ikimizde ateistiz
- +1 yıl
O zaman, özür dilerim. normalda Müslümansa diye belirtirim hrıstiyanlarda var ateist deistte var ama yorgunluktan aklıma sadece hristiyanlar geldi y. anlaşılma ve siz gibi üyelere saygısızlık olmasın bilmeden bile olsa diye pardon.
Dediklerime, müslümanlığı çıkartarak değerlendir. mevla olarakta Allahı değil, seni hakkedip sevip mutlu edeceğin insan olarak algıla ayrıca kuralların olsun inançsızlık ayrı olay inananlar kurallarla frenliyor kendini benzeri veya kendinizce sınırlar çizin yoksa inançsızlık gibi kuralsıklıkta olursa evlide ol bekar ol çocuğun olsun olmasın ortada bırakılma aldatılma riskin çok yaşına birlikteliğinizin yıllarına bakmadan kanunlar olmasa polis vb. güçlü ve imkanlı diğerlerine istediğini yapar çekinecek kimse yok kanunda yok. misali. ama ayrıl derim seni hiçe sayıyor sadece cinsel organ parçası gibi görüyor baksana evlenmeden söz nişan vb. olmadan karıya gitcekmiş bu hiçbirşeye sığmaz senin namusunu nasıl koruyacak başkasından kıskanıp seni sevip koruyacak?
Soran+1 yılyerden göğe haklısın çok teşekkür ederim desteğin, ilgin için.
- +1 yıl
Umarım aradığını bulursun, önemli olan teşekküründen ziyade mutlu olup haberini bizlerle paylaşman. yorum mesajın ve teşekkürün için sağolasın.
En İyi Cevaplar
+1 yılpırlanta gibi insanlar var hatta. Bu tip insanlar sizin tek çareniz değil ki. hayatta kalan tek erkek değil ki.
anlamıyorum sevgilin karıya gibicem diyorsa... gitsin. Neden bu tip erkeklere kendinizi kullandırıyorsunuz05 Yorumla
Soran+1 yılkullandırtmadım kendimi. biliyorum çok haklısın ki sevilmeyecek bir insan değilimde ben asla yalan söylemem. kendimede yakıştıramadım
- +1 yıl
geride bırak ve devam et , kendine yakışanı yap. oda karıya gitsin. layığı o
Soran+1 yılayrılalım dedim olmaz dedi anlamıyorum haklısın
- +1 yıl
olmaz mı dedi !!! zorla mı bu işler...
Soran+1 yıltiksiniyorum
+1 yılarkadaşların dediği gibi gönder gitsin :) yarın sen bununla evlensende yine gidecek ve üstelik diyecek ki : kızım ben evlenmeden öncede gidiyordum bilmiyomusun alla allaaaa diyecek.. çok afedersin yanlış anlama ama köpek bok yemekten vazgeçmez :) ilişkilerde insanlar bazı şeyleri söylemeye cesaret edememeliler. bu artık saygı sınırlarını aşmış.. seven insan başkasına gidemez.. hem seni suçlarsa ne olacak.. sen kendinin haklı olduğunu bildikten sonra..
12 Yorumla
Soran+1 yılgitmese bile lafını etmesi acayip değil mi? iğrenç bir şey
Dürüst çocukmuş daha ne istiyosun dsfhdsf kızım abartıyosunuz bu olayı, ihtiyac ihtiyac, gidip yemek yiyip gelcek öyle düşün, benim başıma gelse ben tabi ki çıldırırım ama şu an ilişkinin bitmemesi için söylüyorum. Şaka bir yana sana söyleme amacı ne bunu * bakta feyiz al ver bana gibisinden mi nedir
11 Yorumla
Soran+1 yıldedim sanada bu yakışır evet dedi gencecğim ıyy
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılSevgilin aleni bir şekilde bu u söylüyosa ya senden soğumuş ve sevmiyor, ya da senden cinsel beklentileri var.. Üzgünüm ama erkeğin yapısı bu.// ayrıca asıl problemi kendinde ara, eğer bir erkek sana bunu söyleyebiliyorsa sen ona ondan koparmayacağın imajını vermişsin
04 Yorumla
Soran+1 yılevet pişmanımda. cinsel beklentisi çok var. seven insan böyle beklenti içerisine grmez di i? ben ona dedim ki seven sevdiğine kıyar mı asıl sevdiğiyle olur dedi
- +1 yıl
Seni seviyosa bekler, evlenmek ister o zaman sevdiğinle olur diyebilir.. Erkek taktikleri bunlar, seni çıkmaza sokuyo
Soran+1 yılo şimdi olur anlamında diyor. ben asla yakınlaşmam onunla
- +1 yıl
Senin karar vermen gereken bişey bu, ama kendini yanlışa sürükleme derim.. O na gelince de ayrıl ve bekle, bakalım geri dönecek mi
Benim bir arkadaşın sevgilisi vardı. Kız cinsel ilişkiye girmek istemiyordu. Çocukda çok zorlamıyordu zaten ama erkekler bir süre sonra bunu isyor. Neyse bir süre sonra kız arkadaşı ona bence git bir karıya rahatla dedi. Onu denemek için değil nasıl olsa oradaki kadınların çoğu sevilmeyecek kadar kötü durumdalar o yüzden git dedi. Çocuk gitmedi o ayrı mesele
00 Yorumlao nedir yaa nasıl bir jargondur. kullanılan tabirler okadar amiyane olunca karakteri hakkında somut fikirlerim oluyo tabii. sende akıllan biraz bence... kendine sağlam hedefler belirle bırak bu yersiz korkuları.
12 Yorumla
Soran+1 yılçok zor bir zamanımdayım
- https://www.youtube.com/watch?v=NLBN_KfN_sY
ben karıya gidecem ben karıya gidecem ben de gelecem cano ben de gelecem :D11 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :D
Selam,
Burada bu sekilde yazarak cocugu kotuleme. Sen de sevmiyosun. Sadece sevgilin olsun diye onunlasin. Cocukta bu durumu fark edip oluruna birakiyordur. Takiliyo seninle yani. Sen once gercek sevgi ve aski yasa, hisset ondan sobra cocugun lariya gidip gitmeyecegini dusunm kusurlari once kendinde aramalisin.
Onun karakteri oyledir rahat takilmayi seviyodur. Cozum icin ayrilabilirsin. Milyonlarca erkek icinden onu sectiysen ve hala surduyosan senin hatan.
Iyi gunler.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe Ağlıyorsun Beee, Uğruna Ağlanılcak Biri Mi?
Karıya Gitmek Nedir? Onun Gözünde Çok2da Bir Yer Sahibi Olamamışsındır Emin Ol, En İyisi Gittiğine Sevin, Ve Asla Geri Dönüş Yapmasına Müsaade Etme Böyleleri Senin Gibi Kızların Duygusallığını Kullanır...
Hayat Doğru Kişiyi Bulmak Üzere Geçiyor Yani Henüz Bulamamışsın O Yüzden Gelip Geçenlerin Hepsi Bir Arayış...00 YorumlaAklı olan bunu yapar
https://youtu.be/bHKszHPD4Pw31 Yorumla
Soran+1 yılbende bundan yaptım
+1 yılbaşkası ile olacak diye korkacaksın başkası ile olacak canın yanacak ama alışacaksn sonra doğru insan gelecek ve iyi ki ayrılmışım aşk sevgi buymuş diyeceksin. ( sevmediğine eminsen bunları yap )
13 Yorumla
Soran+1 yılbirşeyler yaşamak için ısrar etmesi normal mi. herkes birşeyler yaşıyor diyor
- +1 yıl
Soru sahibi normalddeğil sevgilinin istekleri. sabirsiz insana katiliyorum bende iyiki terk edilmisim lan demiştim valla
- +1 yıl
Hayir bir sey yasamak zorunda degilsin zaten ileri gidip bir hata yapma. Istekleri bence de normal degil. Seven dokunmadan da sevebilir bekler. Gergine bende katiliyorum iyi ko ayrilmisim diyeceksin
Benzer durum benim başımada geldi ama bo birşey demedi ben dedim.
Git umrumda olmaz ama haberim olmasın dedim.
Ters pskoloji bunlar hep o.0
hiç biyere gidemedi ayağamın dibinde oturdu *-*
bir dene derim.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliğrenççç
insan taptığı adamdan soğuk o cümleden sonra
bak sen de ne güzel diyorsun
beni mutlu edecek bir sürü insan vardır demişsin
mantıklı düşünnn11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Bırak gitsin ya neden hala birliktesin ki. Sevildiginide hissetmiyormussun salla gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen salladım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3-S komboo. Hep s*ken zaten biz efendi efendi duralım siz gidin, Tövbe Allahım yaaa! Kardeşim bırak terket şu dangalağı çok mu çirkinsin anlamadım ki. Birini bulamama korkun mu var.
02 Yorumla
Soran+1 yılben başta efendi biri sandığım için bu dingille sevgili oldum ya çok pişmanım, yalnızlık korkum var sanırım zor bir durumdayım :(
Cevap sahibi+1 yılKorkunun ecele faydası yok. Hem yaşında iyi, neden korkuyorsun ki. Yani yalnız kalman onunla kalmandan dahi iyi mi olacak bilemiyorum.
+1 yılAhahaha oha lan :D bunu sana resmen söylüyor yani, vay odun vay :D ve sen hala ayrılmıyosun? İlginç. Ne insanlar var ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak istedim olmaz filan dedi
- +1 yıl
Sen de sen olmaz dediysen olmaz mı dedin? Töbe töbe ya.
Soran+1 yıldemedim tabi öyle daha neler
- +1 yıl
İyi :D
sitirsin gitsin, 5 dakikalık zevk için senden olacak, göze aldıysa sende ona tekmeyi basmayı göze al ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Başta sen diyorsun ki iğreniyorum diyorsun iğrendiğin biriyle nasıl mutlu olacağını düşünüyorsun resmen kullanıyorsun onu sen aklın sıra o da bunun farkına varmıştır ve sana açıkça söylemiş bir düşün ben ne yaptım diye önce kusuru sen kendinde ara
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle su soruyu soruyorum sana. Herkeste cevaplayabilir. Seven insan nasil birşeyler yasamayi aklina getirebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılasıl seven aklına getirir diyor
- +1 yıl
Asla asla..
Salla gitsin sevgili arayan bir ton erkek var bul birini gonul eglendir onu unutursun cok gotunu kaldirma onun
01 Yorumla
Soran+1 yılçok salak ya haklısın
+1 yılVur gotune tekmeyi ne demek ben kariya gitcem bu kadar serefsz olunmaZ hangi akla hizmet ediyormuş bu adam
03 Yorumla
Soran+1 yılayrılınca ben suçluymuşum gibi davranıyor
- +1 yıl
Demekki seninle yatmak istiyor ki seni tehtit eder gibi konusuyor bana vermezse kariya giderim gibi. sen dekine sağdan git :)
- +1 yıl
Yanlizlik korkum var diyorsun da boyle insanlarla ugrasicagima ben olsam tek kalirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu abazalrı kızlar hayatnzdan çıkarsanaz eminim çok güzel bir hayatnz oluck
11 Yorumla- +1 yıl
sen alda su kızlara yaz bnce
www.kizlarsoruyor.com/.../q1465365-kumsal-penis-kayniyor-cok-aziyorum-her-gun-birini-kesfetmek
+1 yılkimse için degmez o duyguyu bilerm sana deger vermyen sen hiç verme
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Senin hassas noktalarını biliyor oradan vuruyor seni, oyuncak olmuşsun elinde, derhal ilişki olmayan bu oyunu bitir
00 Yorumlaböyle bir şerefsizi bırakamayan hatunlardan da ben tiksiniyorum. ne midesiz insanlarsınız ya...
12 Yorumla
Soran+1 yılne desen haklısın ama ayrılınca suçu üstüme atıyor
- +1 yıl
Sana katılıyorum dostum
Aşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Şakadamı yapmayalım ağlayacak bir şey yokya şaka yapıyor gitse bile yüzüne söylermi o kadar ucuzmu -_-
02 Yorumla
Soran+1 yılhabire söylüyor ama
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. sevgı denen seyın bıkını çıkarmıs mılletten zeka fıskırıyor bı ınsan musvettesınden sevgını baska bırıye sakla
00 Yorumla
+1 yılumut işte verirsin diye bekliyor. bence siktiri çek nasıl pişman oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 888 cevap paylaştı. kıskandırmak icin yapıyodur ya da sana zarf atıyo verersin diye :)
00 Yorumlaöyle şey mi olur ya bırak gitsin şunu siz aşkı sevişmek mi sanıyosunuz ya. sevgilin erkek olmasına erkek ama adam değil
00 Yorumla
+1 yılO seni seviyorsa her türlü sever sen bırak oluruna o gelsin o yalnız kalsin
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Bunaltma anlasın biraz değerini
Hadi Sen Karıya Bende Yeni Sevgiliye Koşarım Dostum diyebilirsin :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldedim zaten ona yakın şeyler bir de umursamıyor beni alakasız zamanda fırın resmi atıyor evlenince bunu alalm
Soran+1 yılseveni bulunca şımardı :(
+1 yılAlışkanlık yapmış bir hafta ayrı kalsan gerçekte yaşamak istemediğin biri olduğunu anlayabilirsin bir süre ayrı kalmanda fayda var
02 Yorumla
Soran+1 yılinsan sevgilisine birşeyler yşayalım diye ısrar eder mi
- +1 yıl
Eğer ısrar ediliyorsa taraflardan biri istemiyor anlamına gelir
Seks ya olur ya da olmaz ısrarla olmaz
Açın açın açın çıkın kenara arkadaşlar yolu açın adamın fireni patlamış geliyor çok kötü çarpacak çarpışma olmadan atla arabadan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılistesede yapamaz lafta erkek o
seni sinir etmek için söylemiştir. gerçekten gidicek olsa gizli saklı yapar emin ol bence
12 Yorumla
Soran+1 yılbirşeyler yaşayalım diye ısrar ediyor
- +1 yıl
İhtiyacini bu kiz görsün diye gözünükorkutuyor kizin
sana ince mesaj göndermiş, seks yapalım diyor, anlasana :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. oha ya. ayıp valla. Bana git istersen sorun değil demişti sevgilim yinede gitmemiştim.
00 Yorumla
+1 yılohaaa ayrıl yaa zorla yarın karıya para bulamayıp sana gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim böyle bir sevgilim olsa kıçına tekmeyi yerdi bu ne be çok yüz vermişsin sen buna
00 YorumlaYardımcı olmazsan gider sonuçta bir şekil halletmesi lazm
00 YorumlaContayı sıyırmış senin oğlan.
10 YorumlaHeheyt cosmus birak gitsin:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Şüphen varsa uzak durmalısın ondan.
00 Yorumla
+1 yılucuzlamış ilişkin ve hala sevgilim diyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılben çok duygusalım ayrılınca suçu üstüme atıyor
+1 yılKarıya gidicem ne yahu fdfsfdfsdfs
20 Yorumlabırak gitsin dönerse senindir. s
21 Yorumla
Soran+1 yılkebapsa kimin :S
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadarını söylemesine nasıl müshade edersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılben iğneleyici laflar ettim zerre anlamadı
Başlığı okudum altıma yaptım :D
01 Yorumla
Soran+1 yılson derece haklısın :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tutmayın küçük enişteyi:D
10 Yorumla
+1 yılAbi resmen Ex manita sgkfkkl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsiz in teki bu adam olmaz açık ve net
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin bir tık üst modelin en azından röntgenci değil
- +1 yıl
Ne röntgenciligi -_- vay arkadaş birde rontgenci damgası yedik
- +1 yıl
Harbi şerefsizmis ya dediğindendr betermis
. korkaksın cok korkaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılyol verr gitsinnn erkekmi yok
00 Yorumlaöfff karmaşık evlenin gitsin :))
00 YorumlaIstedigini verememissin demekki :)
00 Yorumla
+1 yılUgrasmaya degmez. o o kaybeder. yolla gitsin
07 Yorumla
Soran+1 yılyollaynca suç bendeymiş gibi davranıyor
- +1 yıl
Seni kullanip birakacak bunda eminim o yuzden nerden donersen karina
- +1 yıl
davransın cokta fifi :D sutlamaya bak derim
Soran+1 yılayrılmıyor öfffff
- +1 yıl
o ayrılmasın sen bas kıcına tekmeyi gönder.
Soran+1 yılayrılalım dedm bırakmam illa diyo neyse artık olmasada olur
- +1 yıl
ayrılmayıp napacak senin tursunu kuracagı yok ya
Bana gel de :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D öhh ölsem vermem
korkma gidemez o sana bülöf yapıyor.
00 YorumlaGule gule de.
11 Yorumla
Soran+1 yıldedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGEL AŞKİTOM SEN BEN SENİ MUTLU EDERİM
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin vermen icin oyle diyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılölsem vermem
Cevap sahibi+1 yılIste oda o yuzden soyluyor gitsin senlik bisry yokki neden takiyosun
Oha.
00 YorumlaBırak gitsin
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler