Merhaba eşimle 2 gün evvel hem dini nikah hem resmi nikah kıydık. Ve bana bugün yıllar önce bir defa kötü arkadaşlar sebebiyle geneleve gittiğini söyledi. Kendini psikolojik açıdan cok kötü hissettiği için itiraf etti. Ben çok üzüldüm ağladım. O da ağladı yalvardı. Ayaklarıma bile kapandı. Ben ondan önce kimsenin elini bile tutmamıstım. Bu tarz seylere önem verdigimi dile getirmistim. Ve ona sormuştum bana asla öyle sey olmadığını söylemisti. Kafam allak bullak. Dügünümüze bir ay kaldı. Aileme ne diyecegim. Sindirebilecegim bir sey degil. Kimseye anlatamiyorum. Nikahimizi amcam kıydı. Henüz geri çekme durumu var mı bilmiyorum. Çok yalvardı af diledi ama benim ondan midem bulanır artık. Aklımdan atamam bu olayı. Lütfen güzel fikirler verin. Kimseyle paylaşamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sadece şunu söyleyeyim , eğer soğuduysan devam ettirme ve şunu unutma her kabul ettiğin yalan diğer yalanlara kapı aralıyor. Vazgeçemeyeceğini öyle ya da böyle kabul edeceğini düşünüyor. Anneyi, babayı , amcayı , dayıyı düşünme, sadece kendine ben bunu böyle kabul edebiliyor muyum diye sor, ediyosan devam et, edemiyorsan 1 sn bekleme.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Genel ev iğrenm ama bunu huy etmemiş ve sonrası devam başka kadınlarla gelmemiş.. hem genel ev kaşarları kim bilir bu acemiye ne acılar çektirmiştir :)) bence töbe ettir sonra güzelse birlikteliğini bozma
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşin seni boşamazsa dinen boşanabilmenin tek yolu resmi nikah kıyıldıktan sonra mahkeme aracılığı ile boşanmaktır. Yoksa nikahı kıyan nikahı geri çekemez, öyle şey olmaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa cuma günü aksama dogru oldu nikah. Bugün de pazar. Hic mi yolu yok.
- +1 yıl
Dediğim gibi iki yol var ya eşin boşar ya da nikah kıyıldıktan sonra mahkeme boşar.
- +1 yıl
günün önemi yok. Nikah olmuş.
Soran+1 yılAnladim sagolun
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevgilim de gitmiş, hatta 18 yaşına girdiğinde götürmüşler, ben sineye çektim ama ne zaman bu konuda bişey duysam aklıma gelir, başkasıyla olma düşüncesi bile midemi bulandırıyor, oysa ben kimseyle olmadım
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
37Cevap
Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. Geneleve giden insanın kendine saygısı yoktur..
20 YorumlaSizin dinen evlenmeniz haram zaten. ayette yüce Allah şöyle buyurur ;
Nur Suresi, 3. ayet; " Zina yapan erkek, zina yapan yahut müşrik olan bir kadın başkasını nikahına alamaz. Zina yapan bir kadın da yalnızca zina yapan ya da müşrik olan bir erkek ile evlenebilir. Bu, mümin olanlara haram kılınmıştır."51 Yorumla- +1 yıl
sizin nikah geçersiz zaten.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani mantıklı düşününce neden sevgili veya nişanlıyken söylemedi de evlenmeyi seçti. Çünkü ayrılmanızdan korktu. Sizi avcuna almak istedi kendinizi heba etmeyin bunu en başında söylemeyerek çok büyük bencillik etmiş. Ve sizin de hayatınızı çok büyük etkilemiş ahınızı aldı. Ailenize ve ailesine bu durumu açıklayın bence bırakın o düşünsün yaptığı terbiyesizliği. Hafi o zamanlar aklı başında değildi şimdi neden söylemek için bu kadar süre bekledi bunun kurtarılır yanı yok şimdi affederseniz gizli gizli gitme durumu bile olur. Nasıl olsa affetti der cepte görür. Bilemeyiz bunların hepsi olabilir. Dediğim gibi ailenize açıklayıp ayrılın kendinize yazık etmeyin siz kendinizi korumuşsunuz o bir anlık zevki için gelecekteki eşini düşünmeden hareket etti. Bence herkes dengiyle olmalı. Kendinize yazık etmeyin.
217 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa yorumlara baktım da erkeklik vs diyen olmuş şaka gibi ya siz kendinize nasıl hakim olduysanız o da olmasını bilecek kimse bu durumu erkeklik hormonu diyip geçiştiremez. İkincisi de affet hatasını anlamış Allah affediyor diyen olmuş ama şöyle bir durumu gözden kaçırmış bunu diyen arkadaş. Allah kul hakkına karışmıyor ve bu adi adam sizin kul halkınıza girdi. Böyle bir şey söylenmek için bu kadar bekletilmez nasıl buna göz yuman insanlar hala var ben şaşkınlık içerisindeyim. Böyle bir şey söylemek için son an beklenmez. Kusura bakmayın canınızı yaktıysam. Yorumları görünce kendime engel olamadım söylemek istedim bunları. Umarım kendinize yakışan bir insanla huzurlu bir hayat yaşarsınız
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan24 eğer böyle bir geçmişi varsa kendi gibisini bulsun. Zaten genelde böyle pis tipler gençlikte gönül eğlendirir yemediği halt kalmaz iş evliliğe gelince hanım hanımcık olsun dinine bağlı kapalı olsun diye arar durur. Yok öyle bir dünya enayi sandınız herhalde. Başka kadınları bilmem ama ben kendimi bu konuda asla ezdirmem. Ezdirmedim de. Herkes yerini bilsin.
Cevap sahibi+1 yılGelecekteki karına ve yetiştireceğin çocuklara acıyorum yazık senin bu durumundan belki de haberi bile olmadan masum sanacak.
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan24 karaktersiz bir erkekle ömür boyu yaşayacağıma. Başım dimdik şerefimle yalnız yaşarım daha iyi. Evlenmek için evlenilmez. Ha bu arada dünyada naif ve dürüst erkekler hala var sen herkesi kendin gibi bilme bence. Yazık kafana çooook yazık... :)
- +1 yıl
Ben bakirim ama yapan erkekler kötü insan değil o erkekle bir ömür geçircen böyle düşünme hem kendine hem ona yazık edersin, ayrıca yaoanlara neden saygım olmasın ben bakirim diye onlar yapmıycak diye birşey yok, onlara bir cinsel kimlik verilmiş herşeyi yapmakta özgürler, yani bu tabirler sana yabancı gelebişir tabi özgürlük filan
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan24 yazdıklarımı okumadınız sanırım. Herkes kendi dengiyle olmalı diye üstüne basa basa söyledim. Eğer böyle bir geçmişin varsa öyle geçmişi olan biriyle beraber olursun veya ilişkinin başında bu durumu söylersin karşı taraf kabul ederse devam edersin. Burada bahsedilen şahıs bu durumu anlatmak için evlenmeyi beklemiş bunun haklı hiçbir yanı olamaz tamamen bencillik.
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan24 avuç içine almak için evlendikten sonra söylemiş çünkü gidemeyceğini iş işten geçti diyip affedeceğini düşünmüş. Umarım görüş sahibi güçlü ve dik durur gitmeyi bilir. Ben sizinle aynı fikirde değilim. O kadın kendini evleneceği insana saklamış. Umarım kendini bu çukurdan kurtarır
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan3 bu işin cinsiyeti olmaz bunu yapan kadınları savunduğuma dair bir cümle gördünüz mü yazdıklarımda? Kadın erkek fark etmez neysen öyle biriyle ol. Geçmişin kirliyken karşına temiz birini isteme bu kadar. Söylediklerim net niye bu kadar polemik yaptınız yaranız mı var?
Cevap sahibi+1 yılKonumuz bu mu şu an? Her neyse kadın erkek fark etmez kim nasılsa karşısına öyle insan istesin geçmişinde yemediği halt kalmayıp karşısına temiz insan beklemesin bu kadar net karşı tarafın günahını almaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@Tarkan3 ne diyorsun be değişik. Kimle ne yaşadın kimden ne tür Bi kazık yedin bilmiyorum ama herkesi bir kefeye koyamazsın git öfkeni sana bunu yapandan çıkar ben senin abuk subuk derdini dinlemek zorunda değilim burada kızcağız kendini anlatmış ona yardımcı olmak için cevap verdim. Uğraşamam seninle. İkile.
+1 yılBen bu yaşıma kadar hiç gitmedim gitmemde oraya gidenin kendisine saygısı yoktur ne o ya biraz zevk sefa sürecez diye insanlığından oluyorlar ne yapıyorsan evinde tek başına yap hiçmi karakteriniz şerefiniz gururunuz yok tamam eşiniz yaptığından pişman olmuş umarım aynı hatayı bir daha yapmaz sizede ne desem bilemiyorum sonuçta evli olup gözü dışarda olan çok kişi güven bir kere yıkıldımı ikincisi yerine gelmesi çok zor Allah yardımcınız olsun
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffet pişman olmuş. Hem senden öncesi bir şey evet çok iğrenç bir şey üstelik genelev olması daha iğrenç ama erkek işte metak edip gitmiş. Nerden bilecek deyip hiç demese belki mutlu olacaktiniz bu sana değer verdiği için yalansız olsun istemiş. Bence Allah'ın gizlediği şeyi sende açığa vurma affet. Yinede sana kalmış
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseye anlatmayacagim zaten. Ama ben de kabul edemem. Ayrılık için ciddi bi bahane bulmasını söyledim. O kadar çaresizim ki
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ben bir hata göremedim ama ayrılacaksan acele et belki bir hafta olmadan önce ayrilinca dul olmuyorsun diye biliyorum
Erkekler ne kadar ikiyuzlu s*refsiz p*sliklersiniz. Nikaha kadar saklamis nikahtan sonra soylemis bu erkek adam yapar igrencliginden bile daha fazlasi. Resmen kandirmis. Kiz oyle biriyle evlenmek istemiyor demek ki hic mi gururu yok gerci gururu olan zaten niye geneleve gitsin de
21 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kalır ablacim böyle bir adami ki sana dürüst olmak istemiş sadece bu yüzden reddedersen emin daha iyisini bulamazsin bu devirde bir şeyler yaşamamiş kendine göre bir erkek bulmak çok zor
00 YorumlaGünahlar söylenmez niye söyletiyorsun adama tövbe ettiyse Allah affediyor
23 Yorumla
Soran+1 yılBen öncesinde sordum söylemedi zaten. Nikahtan 2 gün sonra kendi soyledi. Yapılır mı bu yaa
Soran+1 yılYorum için teşekkür ederim
+1 yılEvlilik yürüyecek gibiyse ve eşin de cidden pişmansa affet gitsin. Her insan hata yapabilir. Önemli olan bundan sonra seni mutlu edip iyi bir aile babası olması değil mi?
00 YorumlaBen bunu eşime derim hiçte utanmamda sıkılmamada eerkek adam yapar evlenince yapmaz o ayrı, ama seninki garip söylüyor birde üzüküyor ne üzülücem keyif yapmşım gençlikte...
03 Yorumla- +1 yıl
Mal
- +1 yıl
İnş evleneceğin kadın herkesin altından geçmiş olur
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılYıllar önce olmuş bitmiş. Sana yalan söylemesi çok kötü ama seninleyken gitmemiş. Olmuş bi kere yaa.. Bi kereden bişey olmaz de gitsin
10 Yorumla
+1 yılSen sifir erkek ariyosun ama yok iste çip krizi var, takma kafana, ve bu olay yıllar ince olmuş gecmis gitmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy gerçekten iğrenç bir durum ya bir de cinsel hastalık kapar oralardan berbat gerçekten midem bulandı Allah size sabır versin, bakalım o adamla cinsellik yaşamayı içiniz nasıl alacak
10 Yorumla
+1 yılçok iğrenç bir kocan var nasıl da vicdani dayanıyor ya sana
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYıllar önce olmuş hatasını anlamış affetmek büyüklüktür affet
10 Yorumla
+1 yılZaten aklı olsa sana anlatmaz idi çünkü geçmiş geçmişte kalmış
00 Yorumla
+1 yılHer seye ragmen soylemis bence bu kiymetli bi sey..
00 Yorumla
+1 yılBu durumu amcana izah etmeye çalış başta türlü icine sinmemiş zaten sorunlar cıkar
00 YorumlaDerhal bırak. Sana gelecek vadeymiyor.
Pislik herif00 Yorumlaolan olmuş artık önemli olan sseni sevmesi bundan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim buradan anladığım 2 şey var
1. sen onu bu yasina kadar yaptıklarından dolayı secmissin
2. O seni yaşından sonra yapmayacak şeyle ümidiyle seçmiş00 Yorumla
+1 yılHemen ayrıl boşan. Bir an önce vazgeç. Adam senden çok daha iyilerini hakediyor. Senin gibi rezil birisini ne yapsın. Bir an önce kurtulmalısın adamdan
01 Yorumla
+1 yılBu senin için önemli bir durum ve bunu ona belirtmişsin. Büyük ihtimalle ayrılmamak için söylemedi ancak senin şu an midrn bulanıyor. Mutlu bir evlilik olacağını sanmıyorum. Tabii son karar senin
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. hadi normal birliktelik bi derece de genelev veya eskort nedir ya
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence kırılmakta kızmakta haklısın ama Senden önce olmuş bi hataya düşmüş şeytana uyup, bence yuvanı düşün ve dik dur…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki ayrılabilirsin, yalan üstüne kurulu bir evlilik olmuş. Seni kandırmış resmen.
10 YorumlaGüven tek kullanımlıktır. Daha kimbilir ne yalanları var gizlediği...
Resmi nikah olmadan ayrıl bana kalırsa.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bunun etkisi üzerinde büyük olacak zaman gerekli unutucakmisin hayır alisacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılMidem bulanıyor ben unutamam asla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu kendi yerine koy sen böyle birşey yapsaydın o seni kabul edermiydi evet ise sende kabul et
00 Yorumla
+1 yılDiğeri de söylemeden evlenecek seninle en azından dürüstçe söylemiş bu kadar takılmayın geçmiş geçmişte kaldı bugüne bakın.
10 Yorumla
+1 yılkadınlara farklı bedenlerde gezdiğimizi anlatmamız gerekirmiş. ben de öğrendim bunu ama çok geç oldu...
00 YorumlaMesele bunu yapması değil de net bir şekilde sorduğunuz halde yalan söylemesi sıkıntı bir düşünün...
00 Yorumla
+1 yılGitmeyen cok azdır ayrıca senden oncekı bır durum takma
00 Yorumla
+1 yılnihakı düşür bence aklını kemırecegıne her gun o otursun dusunsun bencee
00 Yorumla
+1 yılyasın kaç dusun içinden ne geçiyorsa baskın olan dusuncen neyse onu yap
00 YorumlaBu kadar şova drama gerek yok bence
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCakal durmus durmus nikahtan sonra soylemis.. bakalim daha neler dokulecek. Ama iyi niywtli degil.
20 Yorumla
+1 yılHerkes gitmiştir takma kafana
06 Yorumla
Soran+1 yılO da bana bunu diyor. Ama madem söyleyecekti neden önceden söylemedi.
- +1 yıl
Sende bekarken başkasıyla seviştin. Devam edin önünüze bakın
Soran+1 yılElini bile tutmadim kimsenin.
- +1 yıl
Nasıl dayandın onca sene
Soran+1 yılDinime bağlıyım
- +1 yıl
Ne güzel. Eşin çok şanslı
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Adam pişman işte samimiyse yoluna devam et
00 YorumlaOnca çıkmış şey varken
00 Yorumlaseninle tanışmadan önce mi yaşanmış
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet dediğine göre yıllar önce
Soran+1 yılAma böyle her sey berbat oldu. Istersen sana dokunmam bile ama yeterki bırakma diyor. Çok ağladı. Başını vurdu taslara ama düşündükçe ben nefes alamiyorum
- +1 yıl
konduramamışsın aslında ona sen de haklısın fakat gençlik aklı hormonlar… pek sağlıklı düşünebildiğini sanmıyorum ülkede erkeklik olgusu aşağıdan başladığından biraz da yenilgi olmuş onun için. Asıl mühim olan bunu hata olarak görmesi buradaki ayrıl boşan yorumlarına aldanma bekara koca boşamak kolaydır hepsi tüm gün ağlayarak aşk tavsiyesi dileniyor bu sitede. Sakinliğine erişmeye çalış eğer ben bunu aşamam diyorsan bitir ama dediğim gibi hem ona olan net tavrın hem de gençlik aklı yanlış yapmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıl oldu evleneli
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün. Düğünümüz 1 ay sonra
Cevap sahibi+1 yılHmm evlenmen güzel olmuş da baskasiyla yattigini söylemesi kötü olmuş ya tesettürlü müsün
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayrıl
10 Yorumla
+1 yılseninleyken olmamış bir şeyse takmamalısın bence
10 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın
10 YorumlaSen bilirsin burdakiler sana yardım edemez
00 Yorumla
+1 yılSenden once mi
00 Yorumla
+1 yılAklimdan atamam bu olayi nedir ya
00 YorumlaNe var bunda?
00 Yorumla