Biriyle konuştuğunuzda muhabbeti sarmıyorsa ya da ilgi duymuyorsanız neden bunu söylemek yerine, ghosting, geç yazma veya bir şey demeden engelliyorsunuz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genelleme yapmak doğru değil. Ben nefret ederim öyle şeylerden istemiyorsam direkt söylerim olması gereken de o. Açıkça söylemeyen insanların gerizkli olduğunu düşünüyorum bunu erkeklerde yapıyor
Bence de iletişim özürlüsü bir çok kişi, daha sonra sağlıklı bir iletişim kuracaklarını söylüyorlar.
Haklısın, ne hissettiğini açıkça söylemek varken ghosting atmak gerçekten çok kırıcı bir davranış 🥺 Fakat biz kadınlar bazen karşı tarafın agresif tepkisinden çekindiğimiz ya da dürüst olup kalbini kırmaktan korktuğumuz için kaçmayı seçebiliyoruz. Tabii ki bu durum yapılanı haklı çıkarmaz, kesinlikle olgunlaşmamış bir iletişim şekli 💅
Umarım karşında ne istediğini bilen, seninle net ve açık şekilde konuşabilecek doğru insanlarla karşılaşırsın ✨ Peki senin daha önce başından böyle bir durum geçti mi, ne hissettin? 💖
Cevap
1Cevap
Ya hep konuşacaksın ya hiç konuşmayacaksın böyle şeylerin ortası olmaması lazım
Abi kızla konuşuyordum normal hani hiçbir şey yok bi baktım engellemiş hani ne oldu bir anda
Belirsizlik hoşlarına gidiyor her kimse erkek içinde aynı şeyler gecerli
Nasıl yani
Seni oyalıyor , belirsizlikte bırakıyor sende daha çok merak ediyorsun sürekli onu düşünüyorsun yazsam mı yazar mı döner mi neden yazmıyor günün geçip gidiyor defolsun gitsin hepsi engelle
Anladım, peki bir kızla konuşuyordum normal hiçbir şey yok saygısızlık vs bir anda engelledi sebep ne olabilir?
Sapıklık o bu normal tanımaya çalışıyorum
*maldır o
Sağlıksız biri
Yani
Sanal ilişki kurmayın gerçek hayattan tanıyın. Sanaldan hem sağlıksız hem de ilişkiler daha belirsiz ve karmakarışık bir hal alıyor
Sosyalleşemiyoruz ki normal bir ortama girsek, tanışmak istesek adımız çıkar diye düşünüyoruz.
Yaw yok ne alaka şak diye degil ama başta arkadaşça ilerleyebilirsin kimseyi takmayin
İnsan ister istemez tereddüt ediyor
Normal olabilir
Teşekkür ederim cevabın için
😇
Ben dumduz soyluyorum valla
Olması gereken bu zaten bunu yapmayanın zaten olmaması mutlu ediyor iletişim kurmayı bilmeyen biri için üzülmem bilakis bunu açıkca söyleyen kız daha değerlidir
Daha iyi, asıl kırıcı olan hiçbir şey söylememek
Ghosting bu çağın en büyük belası
Maalesef Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?