Mesela şöyle söyleyebilirim ard arda bir kaç soru sorduğumda hep sonuncusuna odaklanıp onu cevaplıyorlar bunun bir odak sorunu veya üşengeçlik, bitkinlik olduğunu düşünüyorum ve bana göre bu kişilerin gerçek manada hayat enerjinizi alıp götüren insanlar olduğunu düşünüyorum.
Bir diğer konu ise sohbet konusu açmakta çok zayıflar bunun için yeteri kadar donanımları yok.
Söylenenleri yanlış anlamaları da başka bir konu zaten.
Muhtemelen bunu okuyanların 10 da 8 i bu durumda, peki neden böylesiniz kızlar?
Bir diğer konu ise sohbet konusu açmakta çok zayıflar bunun için yeteri kadar donanımları yok.
Söylenenleri yanlış anlamaları da başka bir konu zaten.
Muhtemelen bunu okuyanların 10 da 8 i bu durumda, peki neden böylesiniz kızlar?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Benim sevgilim de aşırı yetersiz ve gereksiz uzatır konuları yani gereksiz her şeye cevap verir yani açıkçası sıkıcı geliyor ilgimi çekmiyor mesela bazı cümleleri ve hiçbir şekilde eğlenceli değil aşırı monoton sıkıcı tek konuştuğu iyi misin ya üf değilsem söylerim zaten
Ahaha değilsem söylerim zaten çok iyi yalnız 😂
Herkes aynı değil ya sadece bazı cümleler sıkıcı
Kssmmddmdm evet ama kızlar söyler çünkü ilgi ister smsmdmdm
Herkes demedim ki zaten ben, herkes aynı olsa o zaman iyi olan kimse olmaz anlamı çıkar böyle bişey de akıl karı değil tabi
Gerçekten gerçek itici olmayan zamanla napıyosundan ibaret olmayan bir ilişki yok galiba ya erkek kankam var mesela 5 yıl her gün konuşuruz hiç sıkıldığımı hatırlamıyorum ama sevgilimden bıktım konu bu değil ama cidden bıktım yarama bastın dmsmdmdmdmdm
Yani evet haklısın genel olarak böyleyiz
Sevgilinle böyleysen hatayı biraz da kendinde aramalisin sen de sorunlu olabilirsin.
Ayrıca insanlar herkese davrandığı gibi davranmiyor neticede evde ailene karşı farklı olabilir kankana karşı farklısindir konuşulacak konularin ve zevklerin farklidir ama sevgilinde de bambaşkadır.
Biraz da çözüm üretmek gerek bence bazi konularda sorun var evet ve burada hatalı kişiler de varsa biraz da alttan alıp bunu iyileştirmek gerek diye düşünüyorum
Ben çok çabaladım hatta sürekli bir heyecan enerji katmaya çalıştım ilk zamanlar sonra bir sıkıcı olmaya başladı yani nasıl desem gittikçe yetersiz gelmeye başladı hani ona da sorular soruyorum o nasıl bu nasıl gibisinden ya da arkadaşın ne yapıyor bilmiyorum farklı şeyler katmaya çalıştım beni tersledi bir keresinde asla anlamıyorum konu açınca cevap veriyor sanki robot gibi
Yani bilmiyorum bu şekilde ben enerjimi kaybediyorum beni kötü etkilemeye başladı
Ayrılmakta saçma çünkü artık bir bağ oluştu nedensiz ayrılmak koyuyor
Yani evet herkesle de uyum sağlayacaksın diye bir kaide yok herkesin ideolojisi bir değil asla.
Ayrılmak şöyle sacma olabilir eğer çok ufak sebeplerden ayrılma söz konusu ise sacma evet bu da onlardan birisi bence iyileştirilebilir.
O kişi sana güvenli geliyorsa neden ayrılasın ki? Bir kisiye alışmak güvenmek kolay olmuyor her şey sıfırdan onu tanımak vs.
Ama tabi ki bu konular da senin hayatını zehir edecek düzeyde olursa zorlamaya da gerek yok.
Haklısın sanırım aynı enerjiyi yakalamak çok zor benim enerjim de bitti ona benzedim anlamsız şekilde aşırı olgun birine dönüştüm aşktan başka bir şey yok aramızda umarım orta yolunu bulurum
Ilgimi çeken biriyse saatlerce konusurum konustururum ama bir şey hissetmiyorsam bitki taklidi yaparim çünkü gül gibiyim
İlgisinj çeken ve konuşamayan bir çok kişiye denk geldim emin ol, sen konuş ben dinlerim derler dinlemeyi severim derler aslında ama o kendi kişiliklerinin yetersiz olduğunu dile getirmezler.
Bana göre bir şey hissetmedigin bir insanı da oyalamak ve onu da zan altında bırakmak da yanlış bir yol mesela.
Hmm canim o sadece görsel olarak e iyiymiş yanıma yakışır ama hoslanti yok dene bakayım hoşlanicak miyim demek oluyor
Yok o olmuyor, ben kadınların genel olarak böyle bir sorunun olduğunu tespit ettim kendim , sen kendini böyle görmeyebilirsin şu an burada en iyisiyim de diyebilirsin kimse bilmeyebilir sonuçta senin nasil birisi olduğunu.
Ama sadece hoslanti yok diye de insanın karşısında put gibi duran kişinin de mağaradan çıkma bir insan olduğunu düşünürüm bunu bilinçli yapiyor o zaman senin dediğine göre.
Yani konuşacak konusu zaten var sohbet edebiliyor ama hoşlanmadığı için konuşmayayim da put gibi durayım diyip kendini ezik bir konuma sokması akıl kârı değil..
Eğer ikinci dediğim kısma bunu dediyseniz de aynı şey geçerli.
Konuşmayayım değil de içinden gelmiyor
Tamam işte benim dediğime geliyor yine, üşengeçlik bitkinlik ve karşımdakini çıkar doğrultusunda kullanma anlamına geliyor.