Bıktım artık ya, bu yüzden hiç sevgilim olmadı ama önemi yok artık sevgilinin mevgilinin evliliğin yemişim hepsini ya... Ümidi kestim bu tür konularda.. Ama bir kasiyer kıza konuşmak veya bir giyim mağazasına girip çalışan kıza alacağım kıyafet hakkında soru sormak bile imkansız geliyor ya bu yaşadığım hayat hayat bile değil ya nası aşabilirim bunu artık, üstüne git demeyin üstüne gitmekle birşey değişmiyor daha etkili bir yöntem olmalı mutlaka.. Ya da karşıdaki de insan vs. gibi klişe cevaplara da gerek yok... Yıllardır savaşıyorum zaten.
Çünkü üstüne gittikçe bazen daha kötü oluyorum ve her seferinde aynı korkuları yaşıyorum. Toplum içinde konuşurken de rahat değilim bir de kızlarla konuşurken ama onun haricinde mesela erkeklerle rahatça konuşabilirim teke tek.. Veya grup içinde..
Çünkü üstüne gittikçe bazen daha kötü oluyorum ve her seferinde aynı korkuları yaşıyorum. Toplum içinde konuşurken de rahat değilim bir de kızlarla konuşurken ama onun haricinde mesela erkeklerle rahatça konuşabilirim teke tek.. Veya grup içinde..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer