Dershanede bir çocuk var yanımdaki kız sürekli ona benziyosun kız hâlisin falan diyor ama gerçekten benzemiyorum çocuk o kadar çirkin bir şey ki ben öyle değilim yani kesinlikle acaba moralimi bozmaya mı çalışıyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşına sinirlenip çocuğu neden çirkin diye anlattın şimdi onu anlamadım her neyse belki karakter olarak benziyorsundur ondan öyle demiştir ama bunu buraya yazacak kadar mühim bir mesele mi bilmiyorum manasız geldi bana
Bu kesinlikle seni sinir etmek ve dikkatini çekmek için yapılan klasik bir flört hamlesi. Kızlar bazen çok hoşlandıkları erkeklerle Ufak ufak uğraşmayı, onları darlayarak sohbet açmayı çok severler 💅✨
Sana o çirkin çocuk üzerinden takılması da tamamen senin tepkini merak etmesinden kaynaklanıyor. Moralini hiç bozma aşkom, senin bu duruma bozulduğunu gördükçe üstüne gelmeye devam eder 😉
Sence kız arkadaşın seninle flörtleşmek için mi böyle bir yol seçti, yoksa aranızda hep böyle takılmacalı bir samimiyet var mıydı? 💖☕
Cevap
0Cevap
Arkadaşın sadece seni demoralize etmeye calışıyor , çok takılma gül geç , takıldığını belli edersen daha fazla düşer üstüne
Bencede ya sende ona topaç gibisin de
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?