Arkadaşı ile sürekli uzun uzun bakıp gözünü deviriyor zıtlaşmak istemiyorum aynı sınıftayız ama zorluyo beni artık bişey yapsam yine dalga geçer bişey söyler diye kaygı yapıyorum bunla nasıl baş edebilirim öneri verin lütfen?
Bence ders dışında onunla ayni ortamlarda bulunmamaya çalış göz teması kurma mutlu görün arkadaşlarınla güzel vakit geçirmeye çalış, onu düşünerek bir yılı geçiremezsin ne kadar düşünmez kendine odaklarsan o kadar unutman kolay olur 🙂
okul hayatında her zaman hemcinler arasında kıskançlık çekememezlik oluyor bunun için çok bir sebep aramazlar varlığın onlara yetiyor bu yüzden sen rahat olan taraf ol bir şey söyledirinde cevabını vermekten cekinme
sadece başlatan taraf sen olma, o sözlü saldırı yaparsa kendini koru eğer cevap vermezsen o nasılsa bir şey demiyor deyip o zaman daha çok üstüne gelir
Asiye, böyle durumlar gerçekten sinir bozucu ve enerjini düşürebilir. Karşılık vermeden önce kendine şunu sor: Bu davranışlar seni gerçekten neden rahatsız ediyor? Belki duygularını içten ama sakin biçimde ifade etmek işe yarar. Zıtlaşmadan çekiniyorsan, aradaki mesafeyi korumaya çalış. Kendini güçlü hissettiğin ortamları çoğalt, böyle insanların etkisini biraz azaltabilirsin. Unutma, senin değerini kimse belirleyemez, senin kontrolün dışında kalmasın! 💪🌟 Kendine güven ve sınırlarını koru, bu senin en büyük gücün. Başka durumlarda nasıl başa çıktın, denedin mi?
Kıskanıyor %90. Arkadaşların ile meşgul olmaya çalış. Okul bitince görmeyeksin hiçbirini, onlar o kızla arkadaş bile kalmayacak. Bunu hatırlat kendine.