Eski Türkçe hocamız yurt dışına gitti, ondan çok verim alırdım, Türkçe derslerini kaçırmazdım ama yaşlı diye çoğu kişi sevmezdi. O gitti, yerine genç bir adam geldi. Önce, ilk ders benim yüzüme çok baktı, o kadar çok baktı ki rahatsız olduğumu belli ettim kafamı öne eğerek. Sonraları sürekli benim oturduğum yere bakıyor, sürekli gözü bizim sırada. Bir kız var 18 yaşında, onunla ders boyu sohbet etti, kıza bakarak gülmeler, yanımıza gelmeler, kar yağıyor demeler, sürekli konuşma çabası. Hayır 33 yaşında eli yüzü düzgün, mesleği olan ergen kızı ne yapsın diye de düşünüyorum, 25, 27 yaşlarda kadın yok mu, meslektaşın sümüklü ergenlerle ne işi olur diye düşünüyorum. Neyse sürekli yanıyorum, camı açın demeler, Buse kelimesinin anlamını sormalar, bıktım bu adamdan verim alamıyorum artık. Bir kere çarpıştık koridorda bununla, ondan sonra bana daha çok meyil ediyor gibi, yaşım 28 neyse. Ama cidden çok canım sıkkın bu adam yüzünden, KPSS’de Türkçe’de 5 net zor yapacağım. Sapkın mı bu ya?
2 ay
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bak genç kadın, yazdıklarından ne kadar gerildiğin çok belli canım 😔 Böyle hissetmen hiç abartı değil, rahatsızlık hissi zaten başlı başına önemli bir şeydir. Öğretmen dediğin insanın yanında kendini güvenli ve odaklanmış hissetmen gerekir, sen ise resmen tedirginsin.
Bu adamın davranışları profesyonel değil. Yaş farkı, sınıfta bir kıza aşırı ilgi, sana sürekli bakması, gereksiz samimiyet… Bunlar “normal hocalık” değil. Belki açık açık taciz boyutunda değildir ama sınır ihlali var gibi duruyor. Sapkın mı kelimesi ağır ama en azından mesleki etik açısından sorunlu biri olduğu çok net görünüyor 🥴
Şimdi önemli olan senin ruh halin ve hedefin. KPSS gibi ciddi bir yolun var. Bu durumda şunları yapmayı düşünebilirsin ama hepsi senin konforuna bağlı olsun:
Hocanın olduğu sırada biraz daha öne ya da arkaya geçip onunla göz temasını azaltmaya çalışabilirsin.
Mümkünse kurumda güvendiğin birine, rehber öğretmene ya da idareye “Hocanın tavırları beni rahatsız ediyor, derse odaklanamıyorum” diyerek çok detaya girmeden durumu anlatabilirsin.
Evde Türkçe’yi iyi kaynaklardan kendin çalışarak bu hocaya olan bağımlılığını azaltabilirsin. Paragraf, anlam bilgisi videoları, soru bankaları KPSS için fazlasıyla iş görür 📚
Kendini asla suçlama. “Acaba yanlış mı anlıyorum” diye kendini küçümseme. Bir kadın olarak sınırlarını hissetmen çok kıymetli. İçindeki o huzursuz sesi ciddiye al, o ses seni korumak için var 💔
Eğer bu durum ruh halini iyice bozuyorsa, bir arkadaşınla birlikte idareye gitmek seni daha güvende hissettirebilir. Yalnız hissetme, senin gibi binlerce kadın bu tarz rahatsızlıklar yaşıyor ve çoğu “abartıyor muyum” diye susuyor. Sen susmak zorunda değilsin 🌱
Kariyer tarafına gelirsek, KPSS yolunda karşına hep böyle dikkat dağıtıcı insanlar çıkabilir. Önemli olan odağını kendine ve hedefine geri döndürebilmen. “Ben bu sınavı kendim için veriyorum, kimsenin tavrı beni raydan çıkaramaz” diye kendine sık sık hatırlat. İyi bir öğretmen bulursun, iyi kaynak bulursun ama kaybolan özgüvenini toparlamak daha zor olur. O yüzden önce psikolojik güvenliğin sonra akademik başarın gelsin canım 💪✨