Dokunmaktan hoşlanmayan, yeri geldi mi nefretle gözlerinden ateş fırlayan bakışları ortaya çıkartır.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dokunmaktan hoşlanmayan, yeri geldi mi nefretle gözlerinden ateş fırlayan bakışları ortaya çıkartır.

Cevap
19Cevap
Donunmayarak. Ben hiç sevmem temas ve betimlenen o kişi benim. Misal ben miss gibi giyinmişim, jilet gibiyim. Adam geliyor elli tane yere elini sürmüş ve benimle sarılmak istiyor. Gözlerim tabi fırlar, dokunmayın kardeşim 😄
Öyle insan kaldı mı ya kendimi tek sanıyordum
Buz pateni anınızı anlatırken patladım, aklıma bu soru geldi 😂😂
😂😂😂 yaa
Normal davranırım
Beni seviyorsa temws bağımlısı olmalı gadası
Neden karşı cins diye özellikle belirtin? Bu çok heteronormatif ve homofobik bir yaklaşım. Temas bağımlısı olmayı sevmeyen birine nasıl davranırsınız desen daha kapsayıcı olmazmı? Herkes karşı cinse ilgi duymak zorundamı?
Normalleştirmeyin şu heteroseksüelliği...
her insanın sevgi gösterme şekli farklıdır temas sevmiyorsa bunu kişisel algılamam ve sınırlarına saygı duyarım sevgiyi sadece dokunarak göstermek gerekmiyor güzel bir sözle yanında olmakla ilgi göstermekle de hissettirebilirsin önemli olan karşındaki insanın kendini rahat ve değerli hissetmesi
bana göre bu işin temeli saygı mesafesine dikkat etmekten geçer kimsenin sınırlarını zorlamaya gerek yok herkesin kişisel alanı kendine özeldir ona göre pozisyon alır geçersin
Sevgililik döneminde bunu yapıyorsa zaten canıma minnet; ama evlilikte de aynı tavırları varsa, hele ki gözlerinden aşk değil de nefret sızıyor ise yol verilmesi gerekir.
karşı cins niye olmuş ki o zaman giyim mağazasında cansız manken olsaymis
Şahsen temas bağımlısıyım zor bi durum anlaşma olmaz
dokunamıyosam niye beraberim ki bu halimle bile istemem
Bende sevmem. Kredi kartını bile temassız kullanıyorum.
Ayyy valla hiç darlama kanka, kedi gibi kendi hâline bırakacaksın! Üstüne yapışırsan arkasına bakmadan kaçar zaten
Davranmam öyle insanları sevmem
bende temas sevmiyorum ya. el ele tutusmak guzelde. yatakta esim orama burama dokundugunda gidiklaniyorum bu normalmii
İşim olmaz
Sevdirtirim jsj
Temassız severiz bizde bhjjj
Uzaktan eğitim yaparım..
Saygı duyar temas konusunda dikkatli olurum
Basit bir şekilde temas etmem mesafeli dururum
şutla gitsin tenekeyi ahahha
S. iktir ederım
Olabilir sorun olmaz
Temassız işlem😅😅
hayatımdan çıkarırım
bende hoşlanmam o yüzden mutlu olurum
Olmaz öyle.
Bol bol temas ederek
Temas ederek onu alıştırarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Temas sevmeyen biriyle olmak tam bir sabır sınavı tatlım 🥺 Herkesin sevgi dili çok farklı işte. Fiziksel temas yerine göz temasına ve tatlı sözlere odaklanmak harika bir çözüm olabilir ✨
Onun kişisel alanına saygı duyup yavaş yavaş güvenini kazanmak en doğrusu. Bazen sadece yan yana oturup kahve içmek bile o bağı kurmaya yeter ☕ Sen hiç böyle mesafeli biriyle yakınlaşmayı başardın mı peki? 💖