aşırı güzel yav 😄
Temas bağımlısı birinden rahatsız olur musunuz?
aşırı güzel yav 😄
Peki şaşırtıcı olacak ama ben fazla temas eden birisi değilim mesela bak 19 yaşına geldim bu yaşıma kadar anneme bile sayılı kez sarılmışımdır belki de babama çok sarılmadım kardeşim mesela küçükken hep bana yaklaşırdı ben döverdim ki benden uzak dursun diye yani ben de yaklaşmasın bana.
Yani genel olarak insanlara karşı oldukça uzağım temas filan hak getire sevmiyorum dokunmayı sevmiyorum.
Ama bunu bir de bu sevgili yani meşhur arkadaş yönünden düşünürsen tabii ki ona dokunurum sarılırım öperim böyle suratını Avuçlarımın içine alırım severim yani ama tabii ki de aşırıya kaçmam yinede çünkü fazla temas seven birisi değilim hemde çok fazla böyle yakınlık çabucak ayrılık getirir ben hep buna inandım hep de böyle oluyor zaten genel olarak tabii ki severim öperim sarılırım ama aşırı olmamalı belli bir yerden sonra sıkılırım çünkü hem karşı taraf hem ben gerek yok 😂 hemen yakınlaşırsan rahat duramam zaten Allah benim cezamı vermesin ama ben rahat duramam😂💁♀️😹
Ben temas bağımlısıyım ve benim olduğum masada örneğin öyle biri varsa acayip uyuz oluyorum. 😅
Sevdiklerime dokunmak, sarılmak hatta saçlarını okşamak acayip hoşuma gidiyor. Bunu sevgili üzerinde denemek içinsa henüz o bölüme geçmedim.
Sevdiğim adamsa rahatsız olmam. Arkadaşlarımın böyle olmasından hoşlanmıyorum ama en yakın arkadaşım maalesef tam bir temas bağımlısı. Uyurken bile yarısı üzerimde oluyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
😂😂
Bende teması severim ama B. k'unu çıkarmadan. Çok aşırısı bir süre sonra boğar insanı. Öyle her an eli elimde, kolumda, tepemde de olmasın yani. 🤣🤣🤣
Cevap
96Cevap
Tee allammm sürekli mıçmıç vıcıkvıcık muçmuç noluyoruz ya :D kaçmıyorum burdayım derim. Ben gelemem öyle şeylere “az bi sal beni ya” derim. Temas bağımlısı insanla yapamam, sürekli olan “yapışık ikiz” gibi sarılmalar dokunmalar sıkar beni. Onlar bile özel olsun.
Asıl uzak durunca sevmiyorum ben, dokunmak sarılmak eklemek ister insan yüzünü avuçlayıp öpmek ister
Ne o öyle askerlik arkadaşı gibi
He yoo ben hiç olmasın demiyorum “sürekli” olmasın diyorum :D
Yokta çok yüzüm sıkılırsa sevmiyorum.
Ama ben sıkarsam hoşuma gidiyor😂
Temas bağımlısı olduğum için sorun olmazdı
Şimdi temas olsun olmasına da kimileri aşırı temascı. Mesela yazın yürürken el ele tutuşulmuyor. Hadi onu geçtim kola girsin de bir de kendisi yapışıyor komple ter oluyor. Hadi yazı boş verelim kıştayız o da sorun oluyor. Yeri geldiğinde sarılır ederiz ama uyurken bile siyam ikizi gibi sarılmaya gerek yok. Teması sevsin ama aşırısı beni boğar.
Temas bağımlısı sevgilimden rahatsız olmam. Bilakis hoşuma gider. Ama herşeyin bir ölçüsü olmalı. Toplum içinde yanak sıkmak, okşamak, yanaktan öpmek falan rahatsız etmez ama alenen dudaktan öpüşmeye de pek sıcak bakmıyorum açıkçası..
bence temas bağımlısıyım
o yüzden bir şikayetim olmazdı herhalde :)
ama ısırma yok bende
Bende öyle sevdiğim kişiyi sürekli öperim yanaklarını sıkarım koparirim ısiririm yanımda olmasi yeter
Temas bağımlısıyım ama en samimi olduğum kızlara sarılıyorum ayy diye çekiyorum yanaklarını bizde sevgi böyle ve sevgilimide yerim istiyorsa sıkıntı çıkarır
Ben bunlara inanmıyorum ya , bize de dokununca sanki yokolacakmış gibi tipler geliyor arkadaş yok mu aşırının aşırısı benim gibi temascı :D
İşte bu ben temas delisiyim 😄 adamcağız şikayetçi sakin ol, vahşileşme diyo 😅😅
Sürekli sarılan sevgilim var hoşuma gidiyor ama bir buçuk saat sarılınca durmadan yoruluyorum :/ arada mola vermek gerekiyor degilmi
@Onurglerr yaa öylemi Aşkım :)
Evlenmediğimiz müddetçe bana dokunamaz. Eli elime değemez. Onunla başbaşa bile kalamam. Benim takip ettiğim şeriat bu yönde. Rahatsız olurum.
Milletin içinde yapmadığı sürece sıkıntı olmazdı sanırım ama canımı acıtırsa hoşuma gitmez ters teper yani.
Bana ufacık bile dokunulmasından nefret ediyorum kim olursa olsun. Evlenmezsem en büyük sebep bu olcak :d
Ben temas bağımlısıyım eşimde teması sever ama benim kadar olduğunu düşünmüyorum zaten o da benim kadar olsa herhalde iş güç sarkardı.😅
Olmamm çünkü bende temas bagilimsiyim aksine iki temas bağlimsı nasıl olur yanyana onu düşünüyorum
Ya çok güzel peluş ayıyı sever gibi mıncırmak birde 😂
Ben de böyle yüzünde parmaklarımı gezdiyerim saçlarını seveyim burnunu sıkıp bir tane öpüp sonra bir daha sıkayim misal elleri ellimde ise elleriyle oynarım parmaklarini avuc içlerine parmaklarımla birşeyler yazarım hadi bil diye sonra avuç içlerini öperim felan 😂 saçlarını bozarım vs of neyse 😂😂
En yakın dostum böyle ve rahatsız olmuyorum. Bende ona öyleyim.
biraz çünkü öyle sürekli sarılmalara gelemem açıkçası beni bunaltır
Bu temas bağımlılığı mı oluyor? Çok masum ya hep yapılması gereken bişey
Ben bunalıyorum ya bilmiyorum niye üstümden atasım geliyor içim patlayacak gibi oluyor
Severim. Isırma sürekli olmasın ama her yerde. Dokunuşu, okşamayı severim daha çok.
Sevgilim dışındakilerden rahatsız olurum. Sürekli başka biri tarafından mıncıklanmak istemem😀
Aşırı sevmem
Ama temas iyidir
Birde el ele tutuşmak vıcık vıcık terleme
Bilmiyom lo
Sevgilim diyeceğim kişi dokunursa rahatsız olmam. Diğerleri dokunmasın.
Hayır o an aç olduğum için sinirli değilsem her tür temasa olumlu bakarım dhdndndn
Ben de temas etmeyi severim. Dokunmak gibisi var mı ya :)
Olmam asıl temas bağımlısı biri değil ise rahatsız olurum
Hayır rahatsız olmam ama ciddi işle meşgulsem dikkatimi dağıtması biraz sıkıntı olur
Dokunarak sevmek güzel , zaten dokunmak sevginin kanıtıdır bana göre
Asla olmam hatta çok severim çünkü kendim temas bağımlısıyım dokunmadan duramam
Hayır.
Dur yapma desem de hoşuma gider gizliden
Bir kere temas bağımlısı bir kızla sevgili olmak isterdim. Nasıl bir şey merak ediyorum.
Bende temas bağımlısı bir insanım burnuyla ve kulağıyla oynamasını çok severim
Ev içinde olurda sokakta pek hoş olmuyor sürekli yapış yapış
Hayır temastan değil yüzümün gözümün mıncıklanmasından rahatsız olurum...
Senin gibi ağzımı burnumu elleyen birine denk gelsem deli olurdum herhalde😂
Hiç sevmem rahatsız olurum, en fazla kolumu mıncırsın.
Merhaba çok sıkarsa bağlarım elini kolunu :D :) pek rahatsız olmam gibi sevdiğim sonuçta
Hiç sevmiyorum yakın olmayı. Rahatsız edici bir miktar
Saçını şöyle elimle dağıtmak ağzını burnunu ısırmak off neyse fazla konuşmim dgfda
Yoo hoşuma gider bende dokunmayı dokunulmayı çok severim ama kimse bana dokunmuyor
aşırı aşırı bunaltıcı olması haricinde ufak dokunuşları severim temas halinde olmayı
Biraz sıkılabilirim ben biraz soğuk mizaçlıyım. Sürekli mıç mıç sevmem.
Temasa okey de hadi çeneye de tamam ama burun nedir yaa
Yanlızca bana temas ediyorsa bulunmaz nimet...
Aksi halde felaket
Bende yaparım mfmfkkdkdempati kursun mfmdkdkdk hala yapıyosa bende yaparım mcmckdx
Hayır, ellerinin sürekli biyerlerimde olması hoşuma gider.
Tam bi sevgi komalığı bu ne zaman görsem yüzünü avuçlamak ellerini öpmek istiyomm
Ya sevgilim temas bağımlısı olursa rahatsız olmam ki. Tam tersine hoşuma gider. Sevgilim sonuçta.
Kimi erkek bundan çok hoşlanır, ben de hoşlananlardan birisiyim
başına gelince ne tiksinme kalıyor ne bişey haklısın devam et.
minik minik temaslardan rahatsız olmam ama toplum içinde uygunsuz davranmasından rahatsız olurum..
bende öyleyim karşı taraf rahatsız olunca daha dikkat ediyorum
Olmam ama nerede nasıl davranması gerektiğini bilmesi lazim
Temas bağımlısı birisi olarak rahatsız olmam aşırı derecede mutlu olurum.
Kendime asla dokundurmam dokunan olursa ilk uyari ikincisinde siddet gösterir im
Yok olmam dhada hosuma gider
Hayır bende de var o :D
olmazdım ama haddini de bilmeli bir yere kadar
Evet fazla temas bunaltıyor beni rahatsız olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?