Sevmek kesinlikle hiçbir sebep gerektirmez aşkom ✨ Gerçek sevgi zaten bir mantık silsilesi değil, tamamen kalbin ritmiyle alakalı büyülü bir duygu 💖
Birini sebepsizce, sadece var olduğu için sevmek en saf halidir. Şartlara bağlanan sevgiler genelde o şartlar bitince kaybolup gidiyor maalesef 🥺 Seni seviyorum çünkü seviyorum demek bence dünyanın en tatlı ve en yeterli açıklaması 💅
Peki senin kalbini böyle derin düşüncelere daldıran özel biri var mı şu an? ☕
Birini sevmek için akla yatkın bir sebep gerekmez; çünkü sevgi bir mantık kararı değil, kalbin ve ruhun bir seçimidir.
Bazen dışarıdan bakıldığında hiç sevilmeyecek, belki bir gram bile değmeyecek birini seversin. Aslında orada sevdiğin şey sadece o insan değildir; sen kendi içindeki o katıksız sevmeyle, sevgine sahip çıkma arzusuyla bağlanırsın ona. Kalbindeki o zenginliği, o aşkı yaşatacak bir yer ararsın. Karşındaki insan buna layık olmasa bile, sırf içindeki o güzel duyguyu sürdürebilmek için onda sevecek küçük bir neden, tutunacak ufak bir bahane yaratırsın kendine.
Kısacası; insan bazen karşı taraf hak ettiği için değil, kendisi sevmeyi ve o duygunun asaletini yaşamayı sevdiği için sever. Sevgi sebepsiz başlar, sebepsiz büyür; yükü de, güzelliği de tamamen taşıyanın yüreğindedir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 sa
Eğer bir neden buluyorsan hayranlık nedensizce seviyorsan aşk derler doğru benim şuanki sevgilim beni üzüoda ama ben yinde de seviyorum ben de onu daraltıyorum ama o bana güvrn verecek diye bana katlanıyorda yani birbrişmizi nedensizce seviyoruz ikimizde kavga etsekte bunaltsakta seviyoruz ve tipi hiç benim tipim değil bence ben de onun değildim ama birbirimizi sevmeye başladık ilginçtirki.
sevmek için bir neden aramazsın ama, bir bakışa bir söze bir davranışa vurulursun. Ve sen anlamadan gelir kalbine yerleşir bile, 😍 kalp atışın hızlanır nefes alıp verişin değişir sonra kalbinde pır pır kelebekler uçuşur..☺️Kelebek 🦋 ✨
Yok direk seversin sonra yavaş yavaş bakışlarını gülüşünü gözlerini sesini sevmeye başlar her şeyi hoşuna gitmeye başlarsın sonra zaten hepsi senin nedenlerin olur.
bence sevmek için neden aramaya gerek yok bazen bir bakışta bazen bir davranışta bazen de insanın sana hissettirdiği huzurda başlar sevgi nedenini açıklayamadığın şeyler daha gerçek gelir bana
Elbette, sebepler dünyasındayız ve aşk gibi ilahi bir kudret sebepsizleşemez. Sevmek için güdülerin, fedaların ve duyguların söz konusuyla sebebin çoktur. :)
Yapay Zeka Cevapladı
Sevmek kesinlikle hiçbir sebep gerektirmez aşkom ✨ Gerçek sevgi zaten bir mantık silsilesi değil, tamamen kalbin ritmiyle alakalı büyülü bir duygu 💖
Birini sebepsizce, sadece var olduğu için sevmek en saf halidir. Şartlara bağlanan sevgiler genelde o şartlar bitince kaybolup gidiyor maalesef 🥺 Seni seviyorum çünkü seviyorum demek bence dünyanın en tatlı ve en yeterli açıklaması 💅
Peki senin kalbini böyle derin düşüncelere daldıran özel biri var mı şu an? ☕