Bir insan neden sevilmeye ihtiyaç duyar?
Bu duygunun insan hayatında ki önemi nedir?
Bu duygunun insan hayatında ki önemi nedir?
genel için yorumsuzum kendim için 14 yıl sevgisini gösterme özürlü bir kadınla yaşamam sanırım,ondan sonraki insanda kendimi buldum,sevildiğimi hissettim iliklerime kadar gerçi oda gitti,onsuz yaşayamayacağımı düşünüyordum oysa hala yaşıyorum,çok aradığım bir suret değilmiş sevginin ta kendisiymiş,tekrar bulursam başım gözüm üstüne,bulamazsamda amenna..
yalnızlığının gitmesi için dünyada bir kişinin en değerlisi olmak için
insanın ruhunun okşanması,sevildiğini,değer verildiğini bilmesi,yalnız hissetmemesi kendisini çok önemlidir insan için..tek başına dalsız budaksız,köklerini salacak bir toprak bulamayan ağaç gibi yapayanlız sevgisiz ve desteksiz kalmak insanı yıkar..Allah kimseyi sevgisiz ve kimsesiz bırakmasın..
geceleyin kabus gördüğümde arkamdan sarılacak birisini arıyorum son günlerde nedense
Cevap
1Cevap
Sevmek ve sevilmek insanlar için önemlidir. İnsanlar birbirlerini severek dertlerini azaltır ve birleşirler kuvvetleri eksikleri hep bir bütün içindedir. İnsanlar sevmediği zaman kendisini bir boşlukta hisseder ne yaptığını bilmeden nereye gittiğini bilmeden hareket eder sonunu düşünmeden kaybedecek birisi olduğunu düşünmeden. İnsanlar onlara yoldaş olacak birini ararlar bu yüzden sevilmeye ihtiyaçları vardır. Sevgi insanının iki kez düşünmesini sağlar. Hayatı tatlandırır.
Çocukluğundan beri gerektiği kadar şevkati ve sevgiyi görmeyen insanlar her zaman eksiktir.
Sevilmek, ilgi görmek isterler...
Bir tek bu insanlar içinde geçerli değildir.
Herkes ister kendini seven, değer veren, önemseyen biri olmasını.
sayın moderatörüm kesinlikle katılıyorum.
Herkes sevilmek ister çiçekler bile nedeni yoktur bunun :)
Bu dünyaya sevmek sevilmek için gelmişiz.
çok ihtiyacım var tabii
yalnızlıktan
Hormonlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar