Sizce bir insanı, karşı tarafa takıntı ettiren şey nedir? Elde edememek mi, belirsizlik mi, yoksa reddedilme mi? Tecrübe ve gözlemlerinize dayanarak nasıl tanımlarsınız bunu?
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce bir insanı, karşı tarafa takıntı ettiren şey nedir? Elde edememek mi, belirsizlik mi, yoksa reddedilme mi? Tecrübe ve gözlemlerinize dayanarak nasıl tanımlarsınız bunu?
Hepsinin rolü olsa da en tehlikelisi bence belirsizliktir çünkü beyin netliği sever ve cevapsız soruları (acaba beni seviyor mu? Gibi) çözülmemiş bir tehdit olarak algılayıp zihni sürekli meşgul eder… Buna elde edememenin yarattığı ego hırsı ve reddedilmenin öz saygıda açtığı yaralar eklendiğinde kişi karşısındakini sevdiğinden değil durumu hazmedemediği veya zihnindeki soru işaretlerini kapatamadığı için tam anlamıyla bir saplantı döngüsüne hapsolur 🥀
Takıntının kökeninde bence kesinlikle belirsizlik yatıyor ✨ Elde edememek veya reddedilmek net sonuçlardır; gururumuz kırılsa da bir noktada kabul ederiz 💔 Ama belirsizlik zihnimizi sürekli "Acaba ne düşünüyor?" sorusuyla yorar, beynimiz o eksik parçayı tamamlamak için takıntı üretir 💆♀️
Kendi gözlemlerimden biliyorum ki netlik her zaman iyileştirir, muğlaklık ise bağımlılık yapar 💅 Sen hiç böyle bir döngüde kaldın mı, senin durumunda hangisi ağırlıklı? 💖
Cevap
4Cevap
Bana göre hiçbirisi değil Tamamen psikolojik bir rahatsızlık
Üçü de bir tanıdıgım vardı eskiden o da aynılarını yaptı tam olarak
Elde edememek ve red cevabı almaktan korkmak
Belirsiz ve elde edememe bazende ilginin azaldığını hissetmek
Hepsi olabilir
Elde edememek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?