ՏҽӀɑʍՏ ♡
Israr eden biri seni çekiyor mu, yoksa itiyor mu¿

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Israr eden biri seni çekiyor mu, yoksa itiyor mu¿

Ben sana önce soru sorup ardından soruyu cevaplayacağım.
Sana bir erkek, 7/24 love bombing yapsa, seni hediyeye, çiçeğe, çikolataya boğsa, onayını almak için türlü türlü maymunluklar yapsa sen o erkeğe herhangi bir bağ geliştirir misin? Hayır tabiki...
Tam aksine onun ne kadar boş beleş, hedefsiz, ufuksuz, vizyonsuz olduğunu düşürür, bu hayatı her çiçekten bal toplamak için yaşayan uyuz bir arı olarak yaşadığı sonucuna verir hiçbir şekilde ona saygı duymaz, direkt friendzoneye atarsın.
Love bombinge tav olan bir kadın, ya akıllı değildir ya güzeldir ya da her ikisi...
Ben hayatımda hiç çapkınlık yapmadım. Böyle şeylere de imrenmedim. İnançlı/idealist hiçbir erkek, çapkınlığa öykünmez.
Benim bir çapkınlık geçmişim, geleneğim yok. Çapkınlık nasıl yapılır bilmem ama bu şekilde yapılmadığını çok iyi biliyorum.
Gerek okul hayatımda, gerek askerlik hayatımda gerekse iş hayatımda hızlı çapkın, seri çapkın olarak nitelendirilen bazı arkadaşlarım vardı. Bunlar gerek fiziksel gerek mental yönde çok farklı hatta zıt özelliklere sahipti. Kimisi uzundu kimisi kısa, kimisi yakışıklı, kimi orta tipti belki inanmayacaksın ama içlerinde az da olsa at hırsızı bile vardı. Lakin hepsinin ortak özelliği şuydu. Özsaygı, özgüven, özdeğer...
Bu adamların hiçbiri kadınlara hiçbir konuda ısrarcı olmayı geç herhangi bir şeyi teklif dahi etmeyi kendilerine yakıştırmayan kimseler olmasaydı. Onlar hiçbir kadına boş beleş ilgi ve iltifat gösterip onları şımartmazdı. Tam aksine flört oyunları konusunda o kadar ustalardı ki bazen gözüne kestirdikleri kadının nefretine oynayıp bazı konularda onlarla zıtlaşırlardı.
Her neyse... Hikâye kısmında fazla derine dalmadan sonuç faslına geleyim.
Bir kadına love bombingle ulaşacağını zanneden erkek; aldanmıştır, aptaldır, vasıfsızdır, hayatsızdır, seçeneksizdir. Bir erkek, love bombing yaparak kendi amacına ulaşamaz, en iyi ihtimalle sadece kadın cinsel stratejisine hizmet eden bir aparat olup sağlayıcı durumuna düşer, kötü ihtimalle de friendzoneye atılır. Başka hiçbir şey olmaz.
Bakmayın o internet dizilerindeki love bombing sapığı fason çapkınlara... O uyduruk hikayeler ancak dizilerde/filmlerde olur. Aklı başında ve vizyonu olan hiçbir kadın, o tip bir erkeği ciddiye alıp onunla bir şeyler yaşamaz.
Sana ulaşmaya çalışan, senle bir şeyler yaşamayı amaçlayan hiçbir profesyonel erkek, sana koftiden ilgi iltifat göstermez. Seni şımartmaz, senin egonu beslemez. Çünkü onun kendine has bir aurası, bir mizacı, bir duruşu vardır. Cool karakteri ve tarzıyla zaten doğal bir çekim yaratır o erkek. Sana koşmaz, seni ayağına getirir. Flört/date oyunlarındaki ustalığıyla seni öyle manipüle eder, öylesine bilincini çarpıtır ki neye uğradığını şaşırırsın. diyor ve bitiriyorum. Bugünlük de bu kadar.🙂
Soruyu sorup cevaplamışsın da djd
@Sosyetic_SheqiiL Evet cevapladım. Çünkü sosyal medya kanalıyla da olsa seni 3 yıldır tanıyorum az çok. Neye tav olup olmayacağını tahmin edebiliyorum diyelim.🙂
Peki 😌
DÜZELTME: Love bombinge tav olan bir kadın, ya akıllı değildir ya güzel değildir ya da her ikisi değildir.
🤝
Israr bazen ilgiyi gösteren bir işaret gibi görünse de dozunu aştığında karşı tarafı bunaltıp uzaklaştırabilir. İnsan sevilmekten hoşlanır ama özgürlüğünü kısıtlayan bir baskıyı hissettiğinde geri çekilir. İlgi aslında samimi bir dengeyle, varlığı hissettirerek gösterilir. Israr yerine sabırla, anlayışla ve doğru zamanda adım atmak duyguları daha gerçek kılar. Çünkü değer, dayatmadan değil, karşılıklı isteklilikle anlam kazanır ve o zaman kalpte yer eder.
İlgilendiğimin ısrar etmesine gerek yok, ilgilenmediğimde oralı bile olmam zaten.. sanırım bir çoğumuz içinde böyledir. Yani ilgisi olana kanıttır olmayanı kaçırır, iter.
Ne bağırıyon
Sen daa
Bağırdın djfj
Çok sjd
Ben bir şeye yok dediysem ısrar olmayacak hiç sevmem ısrari. Ama ilgiyı çok severim ilgiden asla bunalmam. Hem ilgi gösteririm hem ilgiyi severim. Ama baskı ya da ısrar sevmem. Zaten bilen bilir bana fazla ısrar edemez aniden nevrim döner 😀😀
Birinden gelen ilgi kalp biz djd
Çok kalp sjs
İlgi göstermek güzel ama israr, ince bir çizgiyi geçince itici olabiliyor. 🙃 İnsanın kendi sınırlarını koruması önemli. Zorla ilgi çekmek yerine doğal ve samimi olunca işler daha güzel yürüyor sanki. Sana göre ısrar sevimli mi yoksa sınırı aşıyor mu? Bu konuda ne düşünüyorsun? 🧐💬
Cevap
45Cevap
Israr olmalı ama dozu da çok iyi ayarlanmalı. Herşeye alınan kendini naza çeken erkekten on adım önde ısrar eden😅
Bence de azıcık ısrar olmalı
Naz çektirmeyi severiz😅
Bakalım çekebiliyor mu dimi djd
Testler başlasın 💃😅
Ve hiç bitmesin djd
Merhaba,
Rahatsız oluyorum ısrar edilmesinden. Her kim olursa olsun. Hayır diyorsam hayır, geçen gün ev arkadaşım ile tartıştık bu yüzden epeyice! 😅
Beni kaçırır direkt, en sevmediğim şey
Beni kaçır direkt diye okudum sdjjd
Israrın olduğu yerde ben olmam...
Boğuyor insanı değil mi? Kırmak da istemiyorsun en iyisi gitmek
Evet birde bunu bazıları naz olarak algılıyo.
Onu bile ayırt edemiyorlar ya 😕
İlgiyi bilmezler nazı bilmezler. Böylelerini Allah dünyam ıssız kalmasın diye yaratmış gibi resmen.
sjsj kimlerin cezası olarak yaratıldılarsa, onlara bulaşsınlar 😂
Aman kime ne oluyorsalar olsunlar.😀
He kahve sigara yapak gel ddj
Zihnimi mi okudun. 😀
Bu yönümü geliştiriyorum 😅
Bence benim üzerimden çokta zorlanmamışsındır.😀
Yok kolaydı, zorlaştırma işimi djfj
Aman kimse de zora gelmiyo.😀
ahaha ayıp oluyo 😅
Hemen bi duygu sömürüsü hemen bi manipüle.😀
Allahtan uyumuşum asla kabul edemem bunu sjfj
😀😀
Kaçırır, her şeyin fazlası insanı kaçırır.
Eğer bir insan sana gerçekten değer veriyorsa bazen ısrar eder.
Bu ısrar, genellikle senin için en iyisini düşündüğü, bir problemi çözmek istediği veya ilişkinize yatırım yapmak istediği için ortaya çıkar.
Örneğin, sevdiğin birinin zor bir dönemden geçtiğini biliyorsun ve ona yardım etmek istiyorsun. O yardım istemese bile, sen yine de yanında olmaya, destek vermeye çalışırsın. Bu ısrar, karşı tarafın hayatında ne kadar önemli olduğunu gösteren samimi bir çabadır.
Israr bazen değer göstermektir, bazen de karşı tarafı boğar.
Ölçüsünde olursa “sen önemlisin” der, fazlası ise özgürlüğe baskı yapar ve uzaklaştırır.
Ne zaman fazla gelir?
Karşındaki hayır diyip uzaklaştığında devam ediyorsa fazladır
Katıldım
Israrı hiç sevmem. Israrcı insan %95 sapıktır. Israrcı insan mikroptur, ısrarcı insan hastalıktır 😂
😅😅
Ya ısrar etmeyi bilen biri rahatsız etmez. Bi tatlı ısrar var bide sıtkım sıyrıldı dedirtmek var tatlı ısrar herr şeydir
İşte ısrar etmeyi biliyorlar mı
Bu erkekler bir halttan anlamıyor gözünü çıkarıyorlar her şeyin sdjjs
Israrın ilgiyi kanıtlaması için karşı tarafın bir ısrar beklentisi, tabiri caizse nazlanması gerekir.
Aksi takdirde soğutur
Çok mantıklı.
Genelini kaçırır, %20 lik dilim ilgi kanıtını kabul eder
Doğru
🙏🏻
İsrardan hiiicccc hoslanmam ama ben israrciyimdir bak 😀
Düzenbaz
Kulliyen yalan 😀
Yaw he he
Baaakkk benimle boooyleee konusamazzzsiiinnn. 😀
Konuştum bile djdfjaha
Ha ben konusamazsin saniyodum konusabiliyomussun tamam 😀😀
Çok komik birazdan kahkaha atıcam mdfj
Gulusunu kacirmayalim haber verdigin iyi oldu 😀
Kaçırdın bye dhd
😛😛😀
Yani zaten istediğim biriyse hoşuma gider yoksa ısrar ederse tam tersi rahatsız olurum
İstediğin birine naz yapar mısın ki
Israr kaçırıyormuş, sayende bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz ))
Mübarek bir insanım djd
Biliyorum
Karşılıklı beklentiye bağlı. Kimi ısrardan nefret eder istediğin kadar ilgi göster ters etki yapar. Kimisi de sever bazen nazlanır ama ısrar hoşuna gider aslında. Birbirini anlarlarsa sonu güzel olur ama anlamazlarsa hüsran.
İsrarına göre değişir iphone 17 almak için ısrar edecekse ona kaçarım😂😂
Hahaha görüşe bak :D bayılıyorum hayranım
Şımarcam şimdi dur🤭
Şımar hakkındır 😅
Oyşşş eridim🫠🫶
Yerim 💙
En sevmediğim şeylerden birisi ısrardır. Kaçarım, soğurum, buz gibi olurum.
Seven var mıdır acaba şimdi de bu konu takıldı kafama djd
Yok be olmasın ya ksdj
İstemediğimi kırmadan net ifade ederim, bunun üstüne edilen ısrarı sevmem
İlginin zehiri ısrardır, birine ilgini belli etmek için düşüncelere girebilirsin ama o düşüncelerin dozu kaçarsa, ilgiyi kanitlamaktan çok; karşı tarafın gözündeki kimliğini bozmaya başlar.
Gereksiz ısrar, iticidir. Çiçeği fazla sularsan, nasıl ki saksıdan taşar ve zarar verir... Fazla ilgide aynı şeydir.
Kaçırır direkt tanzimant ve servetifünun davası açarım
😅😂
Gösterdiği ilginin karşılığını aynı düzeyde göremeyen insan ısrar eder nettt (kanıtlandı ve onaylandı)
Sevgili olmayı istemek konusunda ısrar kararlı olduğunu gösterir. Harici konularda ısrar hoş değil.
Aşırı ısrar etmek bazen kişiyi usandırır. ''Yeter artık gitse de kurtulsam. '' diye saniye sayar.
Israrlara katlanamıyorum. Özellikle çok yaşayan birisi olduğum için bunu iyi biliyorum sevmiyorum ısrarı.
Karşı tarafın kaçması da kendi karakteri ama bazı insanlarda ısrar karakterinden ötürü oluyor. Güvensizlikten ya da kısıttan değil yani sadece.
Israr ilgiyi gösterir ama ayarında olmazsa sevdirmez sogutur
Kaçırır. Ama bazen fazla deger verince israra hayir diyemiyoruz
bende ısrar şüpheye yol açıyo ve anında uzaklaşmak istiyorum
her şey dozunda olmalı aşırısı beni igrite ediyor
Beni sarmıyor. Ama bazen ben yapabiliyorum. O zaman da karşı tarafı sarmıyordur eminim.
ısrar her zaman iter , kanıtlanma gereksinimi duyuluyorsa olmaz o ilişkiden
Beni sıkar fazla ısrar eden insanları sevmem yapmak istersem zaten yaparım
Dozu kaçarsa ilgiden çok can sıkmaya yol açar.
Karsintaraf gerçekten istemiyorsa ısrar seni ezdirir kendi degerlerini cignersin
Karşındakine bağlı ısrarı seviyorsa gizliden gizliye hoşuna gider ama sevmiyorsa kaçırır
Resimdeki gibi kaçırmasında jsjsjd rüzgar gibidir azı serinlerir fazlasi uçurur hdjdj
Kaçırır, çok ısrar tehlike çanlarını çaldırıyor..
Kişiye göre değişir kimi ilgi sever kimi nefret eder karşındakini iyi tanımak lazım
Dozunda olan ısrarda sorun olmaz. Ancak cılkı çıkarsa, beni kaçırır.
Kisiye göre değişir kimi israra katlanamaz ama askta adamın ısrar edip cabalamazsi beni etkiler mesela hehe
Tabiki iter kendini vazgeçilmez zanneder ve herzmn cepte bulur seni
Tamamıyla itiyor en nefret ettiğim şey ısrarcı birisi
Kaçırır denendi onaylandı. En azından yakışıklı bişeyseniz israra gerek kalmıyor zaten 😢
Beni kaçırır, hiç hoşlanmam.
Israrı kim ediyor ona göre şerbet veriyorum.
Her şeyde çok ısrar etmek itici olabilir
Karşı tarafı kaçırır, net
Neye ısrar ettiğine bağlı
Neyden ısrar ettiği de önemli
Fazla ısrar her zaman kaçırır.
Kişiye göre değişir bu
Ben hoşlanmam
Fazla ısrar kaçırır karşı tarafı
Şekil şukula gerek yok adam olun
Çok ısrarı sevmıyorum ya uzaklasıyorum direk
Herşeyin fazlası ters tepebilir
Ben becermıom o ısrar olayını kacıolar bea