Duygusal kontrolü olan ilişkiyi yöneten taraf oluyor genelde, ama ciddi sorun varsa birinde o ilişki olmuyor, olmamalı, hatta tehlikeli boyuta varıp şiddete vs dönüşebiliyor.
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Duygusal kontrolü olan ilişkiyi yöneten taraf oluyor genelde, ama ciddi sorun varsa birinde o ilişki olmuyor, olmamalı, hatta tehlikeli boyuta varıp şiddete vs dönüşebiliyor.
Bazı insanların psikolojik sıkıntıları var kafası dolu ve hayatını duygularını yönetemiyor. Ve duyguları da çok değişken oluyor. Yani bu biraz da ben. Ben olsam böyle biriyle iletişim içinde olmam. Karşı taraf çok alıngan olabiliyor. Genelde birçok şeyi uçlarda yaşıyorlar sanki
bence duygusal kontrol dedigin sey biraz ikiyuzluluk gibi de olabiliyor ya, herkes kendini tutuyo gibi yapiyo ama icinde ne var kimse bilmiyo. yine de birini dovmek falan baska mesele tabi, o direkt saçmalık
Çok önemli kontrolü kaybettiğimi fark ettiğim an uzaklaşırım.
Bilmem öyle midir, karşımdaki kişi uzaklaştığımı asla anlamaz kendi içimde bitiririm ve iletişim biter.
Direk soğumuyorum ki bazen de karşındakine çok değer veriyorsam kontrolü sağladığımda geri dönerim. Daha doğrusu gitmem
Duygusal kontrol ilişkiyi yönetmek değil, aslında o ilişkiyi ve kendini koruma sanatıdır 🧘♀️ Akışına kapılıp gitmek çok tatlı gelse de, sınırları çizebilmek ve kriz anında sakin kalmak ilişkiyi sağlıklı tutan en büyük güç.
Bahsettiğin gibi, kontrolü kaybetmek şiddet veya manipülasyona dönüştüğü an orada aşk bitmiştir zaten, hemen kaçmak gerekir 🛑 Sen kendi ilişkilerinde kriz anlarını yönetirken sakin kalabilen tarafta mısın, yoksa duyguların hemen yükselir mi? ✨☕
Cevap
2Cevap
çok önemli
Çok önemli
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?