Bununla ilgili peş peşe sorular görüyorum. Ben de sorucam banane😂
Bence istediğin kişiye istediğin duyguları hissetmek. Yani bendeki işlevi bu. Benim kontrol mekanizması bu kadarına çalışıyor ahaha
Mia ve Sebastian'ı da iliştireyim şuraya🤩

Bununla ilgili peş peşe sorular görüyorum. Ben de sorucam banane😂
Bence istediğin kişiye istediğin duyguları hissetmek. Yani bendeki işlevi bu. Benim kontrol mekanizması bu kadarına çalışıyor ahaha
Mia ve Sebastian'ı da iliştireyim şuraya🤩

İstenen kişiye istenen duygular hissedilebiliyorsa, bunu yapabilen varsa bana da öğretsin 😂 Çünkü bu bence otomatik olan bir şey ve kontrol edilemez.
Bence duygu kontrolü ancak duyguların yansıtılıp yansıtılmaması, hissettirip hissettirilmemesi konusunda olabilir.
Ben kontrole kontrol demem belli ediliyorsa jdkdkd
Kodlama gibi ilk başta tercih yapabiliyorum belli kriterlere göre.
Yansıtılmaması bende baskılanma etkisi yapıyor.
Edebilirim😂
Mantıklı bir nedeni olmalı ama🤣
Belli kriterlere göre dedim ama alooo🤣🤣
"Bence istediğin kişiye istediğin duyguları hissetmek." yazmışsın. Ben de istersen yapabilir misin dedim, evet dedin. Yapamadın olay bitti.
Mantıklı sebep olursa herkes hisseder zaten ki bu bir seçim değil.
Ben sana kötü bir şey yapmadan değil nefret sen benim hakkımda olumsuz bir şey bile hissedemezsin geçiniz bunları 😂
Yapmak istemiyorum çünkü aaa
Senin olumlu gördüğün şeyi ben olumsuz tarafından görüp o şekilde kendimi güdüleyebilirim sjj
Temelde tüm duyguları saf halde hissedebiliyorum. Üzerine kat çıkmıyorum sadece 😄
Neden hissediyorum o zaman bu farklı duyguları minimum seviyede ve nasıl? 😄
Beynin yıllar boyunca belirli kriterler ile düzen kuruyor. Bunu kendisi yapıyor, sana sen yapıyormuşsun gibi geliyor.
Aslında düşündüklerimizi bile biz düşünmüyoruz. Beynimiz bizden salieseler önce düşünmüş oluyor biz sadece uyguluyoruz ama o saliselik yanılsama sebepli sanki biz düşünmüşüz gibi oluyor.
Biz sadece genlerin aktarılması için onların yarattığı makineyiz, fazlasını beklemeyin 😂
Ben bunun farkındayım ve uyum sağlamaya çalışıyorum. İşte bana duygularımı yansıtmam gerektiğini söylüyor ben de yapıyorum.
Yoksa savaş çıkıyor içeride ahaha 🤣🤣
Sen yansıtmamayı nasıl başarıyorsun, onu anlat bakalım 😂
Biz de öğrenelim ahaha
Belki işe yarar😅
Ahaha ben🤣🤣
Duygu kontrolünün iki çeşit şekli vardır bence. Bir bastırılan diğeri ise nerede ne yapabileceğine karar verebilecek işleve sahip duygudur. Tehlikeli olan duyguları bastırılmış olanıdır. Kontrolü erken kaybolur ve dehşete yol açar…
Dehşeti ben sadece olumsuz anlamda değil olumlu hatta sadece olumlu anlamda kullanıyorum 😄
Olağanüstü anlamında.
Kullanım şekline göre şekil alıyor diyelim 😆eic için teşekkür ederim
Rica ederim 😄
Cevap
7Cevap
yeldeğirmeniyle düello gibi bir şeyi ifade ediyor, ama kötü değil tüm varlığınla yere yıkılmak gibi güzel
Kırk haramilere benziyorsun gözündeki şeyle😂
Vallahi en çok arıza ettiğim sorunum. Eksik yanlarımı falan kurban
Bu aşk meşk sorusu değil di mi? 🙄
Yok cano o öylesine sorduğum bir soru dfjksfsds
Kişiye, duruma, zamana ve mekana göre duyguları kontrol etme hali.. Ama bende bazen dengeli bazen dengesiz oluyor..
Eyleme dökülmediği sürece kan benim damar benim şeklinde ifade edebilirim.
Duruma, olaya ve kişilere göre duygu durumunu seçebilme ve yönetebilme
Olumsuz duyguları sağlıklı bir şekilde ifade etmek ve olumlu duyguları bilinçli olarak yaşamak hisssetmek 🙂
Öpeyim mi derim hayır derse mecburen öpmem bu duygu kontrolüdür.. ya da her neyse işte
Kolay kolay alaşağı edilmem demektir ☺️
Sigara da sağlığa zararlıdır 😄
Düzelecez inşallah be 😂
Kontrolü olmak onemli
İnsanın güçlü kalması için şart.
Duygularını kontrol edemezsin
O zaman ensest e bir şey diyemezsin
Ne alakası var lan?
O da duygu değil mi lale
Ensest sapkınlık duygu değil.
İstediğim kişiye duygu beslemek dediğimde aklına ensest geliyorsa sen de sapkın düşüncelere sahipsin demektir.
duygudur
ensest sapıklık ise Habil ve Kabil de sapık
Yaa bi sg
sana gıcıklık olsun diye yazdım.
Stres yönetimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar