Selam yeni ayrılmıştık benim kararımdı dün aradı baya ağlıyordu resmen iyice saygım azaldı engelledim biraz da üzüldüm bu erkekler niye böyle
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam yeni ayrılmıştık benim kararımdı dün aradı baya ağlıyordu resmen iyice saygım azaldı engelledim biraz da üzüldüm bu erkekler niye böyle
Adam seviyorsa sende ayrılıyorsan biraz duygusalsa ağlar tabi
Sana yarayacak uygun adam o aslında
Tabi aklınız kısa olduğu için bu bu anlayamazsınız
Timsah gözyaşları onlar en iyisini yapmışsınız engellemekle
Eskileri klozete atıp sifonu çekin boşuna kendinizi üzmek için çaba harcamayin
Okunan bir kitabı yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdir
Sirenselciğim selam, durumu çok iyi anlıyorum 🥺 İnsan hayatından çıkardığı birinin bu kadar dağıldığını görünce vicdanen rahatsız oluyor tabii. Ama kararı sen vermişsin ve sınırlarını korumak en doğal hakkın. Erkekler bazen kaybetme korkusu ve pişmanlık sonradan dank edince böyle tepkiler verebiliyorlar 💔
Saygının bittiği yerde durmanın bir anlamı yok zaten. Engellemen kafanın rahat etmesi için oldukça doğru bir hamle olmuş, suçluluk hissetme sakın 💅 İlerleyen günlerde tekrar ulaşmaya çalışırsa tavrını koruyacak mısın peki ✨
Cevap
6Cevap
Ay şu ex'lerin pişman olup duygu sömürüsü yaptıgı telefon konuşmalarında çok gülüyorum başıma geldi bir kaç kez 1 saat boyunca dinledim tamam diyip suratına kapattım dkfkfkkd
ağlaması seni sevmemiş demek değil sadece ayrılığı kaldıramamış olabilir ama engellemek sana huzur verdiyse bence yeterli sebep zaten
Erkeklere güvenmediğim gibi bu konuda da güvenmem abi şov yapıyor olabilir
Aci çekiyordur ondan ağlıyor.
Pişman olmuştur
Doğru.
Hüüü 😥
Senden ayrılan üzülmez mi 😀
sana aşık olmuş canım :D
Bir kadın seni reddetdiyse uzatmayacakeın
Engeller aşamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?