Sonsuz sadakat sonsuz sevgi hani laylaylom değil de adam gibi yürekten sevgiler nerede hangi deliğe girmişler acaba Tom ve Jerry'deki Jerry'nin evindeler mi
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
Şimdiki ilişkilerin iğrenç olduğunu bilip kabuklarına çekilmiş vaziyetteler, kızı da erkeği de ilişkiden soğuyup "böyle olacağına hiç olmasın" mantığındalar. Diye düşünüyorum.
Çünkü kadın da erkek de amacı cinsellik ve para sadece. gerçekten seven yok.
sevgi bitmedi de insanlar artık sevmenin sorumluluğunu almak istemiyor gibi geliyor bana biraz zorlanınca vazgeçmek kolay geliyor emek vermek sabretmek ve gerçekten birinin yanında kalmayı göze almak zor geliyor adam gibi sevgi biraz da bunu gerektiriyor
Ben buna yürekten inanıyorum ki bunun asıl sebebi özellikle erkeklerin çok fazla cinselliğe düşkün olup sevgiyi arka planda bırakması ya da çoğu kişinin sevgi almayı da vermeyi de becerememesi. Bence en temel sebep bu ikisi
Cinsellığı aşktan ibaret sanan yürüyen et parçaları yüzünden çoğu kızında aşk yerıne sevgı yerıne para zengınlık ıstemesı dış gorunuşe bakılması vs bunlar malesefkı
Haklısın, aslında bu konuda kadınlara da kızamıyorum çünkü onlar da biliyor erkeklerin ne kadar cinselliğe düşkün olduğunu biliyor ve o yüzden çoğu kullanılmak istemiyor ve madem sevgiyi alamıyorum o zaman çıkarımın olacağı o şeyi isterim diyorlardır bence. Sonra da çıkara dayalı ilişkiler çoğalıyor bu yüzden çünkü haksız mıyım?
Ben katılmıyorum buna açıkcası ben hiçbir zaman paraya bakmadım karşımdakı sadece amacı cınsellıkse bende sevgılı olmadım bu kadar basıt kımse kımseye muhtaç değilki illa olcaksın dıye bırşey yok
Herkes senin gibi nadide bir parça değil ki genel konuştum ben. Evet, illa olacaksın diye bir şey yok o yüzden bende yapmıyorum ne gereği var yani dimi
Ben açıkcası biraz yoruldum bu konuda da ama hayırlısı olsun tabiki yani yanlışı olucaksa hıc olmasın
Bende öyle düşünüyorum yanlışı olucaksa hiç olmasın. Neden yorgunsun, düşünmekten mi yoksa maruz kalmaktan mı?
Düşünmekten kendimden yoruldum çok doluyum
Tam olarak neleri düşünüyorsun acaba merak ettim. Açıkçası ben bu konuları düşünmeyeli uzun zaman oldu aşka ya da sevgiye dair olan inancım kalmadı ve zaten sevilmeye layık mıyım onu da bilmiyorum. Eskiden romantiktim ama artık aşk meşk işleri çok gereksiz geliyor sanki çok yorar beni gibi hissediyorum
Ben hala aşk istıyorum sevınce aşırı sevıyorum cok deger verıyorum ve bundan kaybedıyorum hep malesefkı yani aşk gercek aşksa iyileştirir
Buna bende inanıyorum gerçek aşk iyileştirebilir.
Sabahattin Ali de diyor ya "Sen bana benim de ruhum bulunduğunu öğrettin" diye onun gibi bir şey. Bundan kaybediyorum derken sanki önceden çok sevdiğin için kırıldın gibime geldi. Geçmişte hiç aşık olduğun ya da sevgilin olmuş muydu?
Ben çok sevdıgımden kaybedıyorum hep ya da kendımce sorunlarım yuzunden malesefkı hayat beni çok yordu ve yoruyor
İnsanlar derin duygulardan uzaklaşıp mekanikleştikçe ilişkilerin anlamı kalmadı
Eski insanlar gibi insanlar var ama çok az
Dediğin gibi sevgiler jerrynin evine sığmaz diye düşünüyorum
Başka açıklamasını bulamadım
İnsanlık başlı başına iğrenç. Aşkları mi güzel olacaktı
Herkes aynı, kimse masum değil
Kendimizi unutarak eleştiri yapıyoruz
Iki tarafın çıkarları çatışma haline dönüştüğü için
Zira her şey çok hızlı yaşanıp tüketiliyor da ondan ilişkiler uzun ömürlü yürümüyor.
aynen namus ahlak kalmamis insanlarda ahlaksizlik namussuzluk serefsizlik tam gaz insanlarda
Aha burada cevap attım :D Maalesef söylediğiniz sadakat, sevgi, saygı kalmadı artık...
İnsanlar iğrenç çünkü
İnsanlar düzgün değil ki, ilişkileri düzgün olsun
Hayvanlari sev insanlardan nefret et modum
Bir ton sebep var.
Yazmaya üşeniyorum.
her şey anlamsızlastı
Maalesef öyle
Beklenti meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hassaskedicik, senin o güzel kalbini kim kırdı böyle 🥺 İnan bana hissettiklerini o kadar iyi anlıyorum ki... Şu an piyasa biraz fast-food ilişkilerle dolu gibi görünse de gerçek sevgiler hâlâ var, sadece doğru yerde aramamız gerekiyor.
İnsanlar emek vermekten korkar oldu ama derin duygular hissettiren o özel ruhlar bir yerlerde saklanıyor ✨ Sen kendi değerini bilip kalbini temiz tuttukça, o aradığın sonsuz sadakat seni bulacak 💖
Peki seni en çok hayal kırıklığına uğratan şey ne oldu aşko, anlatmak ister misin? ☕