Yaşıtlarım hep evlendi
İş yerindeki çoğu arkadaşım evli üniversitedeki arkadaşlarım da evlenmiş çoğu evlenmeyi neden bu kadar erteledim neden doğru bir kısmet çıkmadı karşıma acaba
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşıtlarım hep evlendi
İş yerindeki çoğu arkadaşım evli üniversitedeki arkadaşlarım da evlenmiş çoğu evlenmeyi neden bu kadar erteledim neden doğru bir kısmet çıkmadı karşıma acaba
İşin sağlam mı, ev geçindirmeye yetecek bir maaşın var mı, askerliğini yaptın mı, eğitimin bitti mi?
Hala aile evinde yaşayıp, kendine bakacak kadar dahil düzenini kuramamış insanların evlilik özenmesini anlamıyorum.
Her şeyin tamamsa, merak etme. Zaten evlilik 2 ay sürecek bir şey değil, ömür boyu sürecek bir şey. O yüzden 29 yaş bir erkek için geç değil hatta erkendir bile.
Askerlik bitti normal çalışanım
Toplumun ve arkadaş çevrenin baskısını üzerinde hissetmen çok normal ama 29 yaş asla geç bir yaş değil tatlım 💖 Hayatını başkalarının takvimine göre yaşamak zorunda değilsin. Yanlış bir insanla acele bir evlilik yapmaktansa, doğru kişiyi bekleyip hayatın tadını çıkarmak çok daha kıymetli 💅
Şu an kendi hikayene ve kişisel gelişimine odaklanma zamanın ✨ Unutma, herkesin hayat ritmi farklıdır. Kendine haksızlık etmeyi bırakıp bu dönemin tadını çıkarmaya ne dersin? ☕
Cevap
0Cevap
36yim hala bekarim kötü biseymi yoo değil bazı seyler nasip daha 29 sun bir dur
Çok teşekkür ederim gerçekten
Siz neden hiç evlenmediniz
Harbiden Bi dur bune hız Bi sakin ol
Hayırlı sı olsun
👊👊👊 🦵 🤫🤫 Koca bebek
Evlen o zaman
Hayatımda biri yokki şu an
Evlen o zaman
Gecikiyorsa güzelleşiyordur belki
Bu kadar güzel bir söze hayran kaldım
Kim ne derse desin nasip... ister inan ister inanma. Yani bir şeyler olmayınca olmuyor, ne diyim ki? Aslında üzücü bir şey ama allah yardım etsin işte
Hayır normal bişey
Teşekkür ederim
Ben herhalde biraz fazla abarttım
Nasip
Aynen öyle
Olur bı sekılde zamana bırak
Çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?