Bunu nasıl aşarım bilmiyorum yaş oldu 29 ama hâlâ bile ısınamıyorum kimseye görünüm minyon göstermem yaşımı ama artık birine ısınıp evlenmek istiyorum ya da bu kez ben olacak gibi oluyorum karşı taraf gidiyor
13 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu nasıl aşarım bilmiyorum yaş oldu 29 ama hâlâ bile ısınamıyorum kimseye görünüm minyon göstermem yaşımı ama artık birine ısınıp evlenmek istiyorum ya da bu kez ben olacak gibi oluyorum karşı taraf gidiyor
Cevap
24Cevap
belirli bir yaştan sonra kendini sevmeye başlayınca yaşanan durum.
kimseyi sevemeyen kendini çok seviyor demektir , kendi egosunun yoğunluğundan içinde başkasına yer kalmamış demektir, sorunlu bir kişiliktir.
bunu da unutmayalım, sevgi sonradan öğrenilen bir şey değil, büyük ölçüde çocukluktan taşınan bir duygudur. sevilen bir çocuk olarak büyüdüyseniz, ileride hem sevmeyi hem de sevilmeyi daha kolay becerirsiniz. çünkü insan, kendisine gösterilen duygunun dilini öğrenerek büyür. tamamen kendi isteklerini ve kendini aşırı önemsemekten kaynaklı.
biriyle en ufak kötü olayda soğuyorsanız sevemiyorsunuz
Bende 31 yaşındayım. Aynı şeyleri yaşadım. Hala evlilik konusu olmalı mı diye tereddütteyim. Pişman olmaktan korkuyorum. Sonra çocuk istemiyorum. Yaşlanınca çocuk yapmadığım için pişman olmaktan korkuyorum. 27den sonra insanın kimsenin hatalarına karşı sabrı olmuyor, bunu anladım. 27ye kadar evlendin evlendin, yoksa çok zor. Yüzünü eğse insana batıyor, vazgeçiyorsun 😂
Nasip bu işler illa evlencem diye arayışta olmak yanlışa götürür
Arayışta değilim ama biuolojik yaş var ya
Evet var biyolojik yaş için kriteleri ince eleyip sık dokuyum tüm seçenekleri inceleyen kişiler genelde mutsuz evliliğe sahip oluyorlar ama akışına bırakıp doğru kişi ile denk gelirsen mutlu olursun
O zaman yerimde durayım gelsin o öylemi
Evet
28 yaşındayım ve bende aynı durumdayım. Çok zor oluyor en ufak şey göze batıyor.
Acaba nasip değil diyemi
Bi bana mı gelmedi diyorsun da 33 yaşına girdim. Öyle ya da böyle bir türlü ben bunla evlenirim diyeceğim bir insan karşıma çıkmadı. Belkide nasipte kimse yoktur.
Yaş tam dokayi
3 kritik belirle.
Cinsel çekim kültürel uyum veeslegi varsa gerisini dusunme
acaba ev mi soguk biraz, yoksa demir eksikligi olabilir mi
Nasip kısmet sakin ol sadece
Etrafımda herkes nasibini buldu ama
Evet öyle görünüyor ama daha bekar çok insan var herşeyde bir hayır vardır olabildiğince sakin ol
Teşekkür ederim 💖
Daha zamanı gelmemiş demek ki
Bir banamı gelmedi
Çıkar biri merak etme
Çevrem pek yok olanda 1 2 onlarda isteğim gibi değil
Nerde yaşıyorsun
denk ara
Benmi aricam
Hoşuna giden yok mu birii
Olmuyor
Isınma illa isinman. Laizm
Ama nasıl evlenim sonuçta hayat arkadaşı olacak
Arkadaş olunca isinirsin
Hım çözülemeyecek şeyler değil
Dua et hakkında hayırlısı olsun
Kotu
Zor iş
Bende de ayni sorun var
Trabzonlu musun
İsin
İsinma boş ver
29 yaşındayım aynı sorun bende de var
Beni tanısan kesin evlenirdik😄
Eş zamanlılık
Naime?
Takma cok
Tanışalım mı
Mesleğin var mı
Yok
Gisliden çıkayım mı bi seynsorxam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Minyon olmak harika bir şey ama kalbinin kapılarını hemen açamaman da çok normal 💖 Kalbini birine açmak yaşla ilgili bir yarış değil ki aşkom, tamamen doğru frekansı yakalamakla alakalı ✨
Belki de sırf evlenmiş olmak için kendini baskı altına aldığından enerjin karşı tarafa çekimser yansıyordur. Önce o yaş baskısını bir kenara bırakıp akışa odaklanmalısın 💅 Karşı tarafın gitmesi ise tamamen yanlış kişilerin elenmesi demek, üzülme hiç ☕
Peki hayatına giren insanlarda seni ilk andan iten şey genelde ne oluyor, hiç düşündün mü? 🔥