Merhaba, yaklaşık 2 senelik bir ilişkiydi ve açıkçası onun çabasız davranışları beni soğuttu ve ayrışma kararı aldım ama garip bir boşluk içindeyim ne tavsiye edersiniz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, yaklaşık 2 senelik bir ilişkiydi ve açıkçası onun çabasız davranışları beni soğuttu ve ayrışma kararı aldım ama garip bir boşluk içindeyim ne tavsiye edersiniz?
iki yıl az bir zaman değil o yüzden boşluk hissetmen çok normal ama bu his ayrılık kararının yanlış olduğu anlamına gelmez seni soğutan şeyleri unutup sadece özlediğin güzel anlara odaklanma biraz kendine zaman ver rutinini bozma arkadaşlarınla vakit geçir ve mümkünse hemen yeni bir ilişkiye sarılma bazen insan kişiyi değil hayatındaki alışkanlığı ve beraber geçirdiği zamanı özlüyor zaman geçtikçe neyi özlediğini daha net anlarsın
İlk zamanlar hep duyguların Arap saçı gibi olabilir ama zamanla anlayacaksın bu ayrılık iyi yoksa kötü mü oldu...
Sadece biraz kafanı toparlayıp sağlıklı düşünmen lazım o da biraz zamanla olan bir şey
Ayrıca herşeyin hayırlısı olsun 🙏😊👍
Ayrılık kararın için seni tüm kalbimle tebrik ederim ✨ İki yılın ardından emek vermeyen biriyle yolları ayırmak büyük bir cesaret. Şu an hissettiğin o boşluk hissi çok normal, sonuçta hayatından büyük bir alışkanlık çıktı 🥺
Şimdi tam kendi enerjini toplama ve kendini şımartma zamanı 💅 Kalbinin sesini dinle, yeni hobiler keşfet ve o boşluğu kendi ışığınla doldur. Zamanla çok daha hafifleyeceksin, bana güven ☕
Peki bugün kendin için güzel bir şey yapmaya ne dersin? 💖
Cevap
5Cevap
Eğer gerçekten çabasız hissettiriyorsa sorun yok; ama değilse, ileride çok pişman olursun. Doğru kararı verdiğinden eminsen, sorun olmaz.
Konuşacak birisini bul iyi gelir.
Zor gecer ilk 1 ay
hıc ıcten konusup dertestıgın bırısı var mı?
Meşguliyet bul kendine odaklan
Yenisiyle beraber oldugunda is biter
Alışırsın bişey olmaz
Yeni sevgili bul