Erkek arkadaşım başka bir kızla konuşurken beni yok sayıp ikinci plana atması normal mi?

Erkek arkadaşımla bir kafede oturuyorduk. Kısa süreliğine lavaboya gittim. Geldiğimde yan masamıza oturan bir kızla sohbete dalmıştı. Koltuklu bir masada oturuyorduk ve kızla konuşmak için benim oturduğum yere kaymıştı. Gelip masanın başında durdum ama hiçbir şekilde olduğum yere dönüp bakmadan göz temasını kaçırmadan konuşmaya devam ettiler. Oturabileceğim bir alan olmadığı için de masanın öbür tarafına oturup sohbetlerinin bitmesini bekledim, bir süre sonra sadece adımı söyleyerek beni tanıştırdı. Çok kısa sadece memnun oldum denilen bir konuşmaydı. Daha sonra onlar konuşmaya devam ettiler. Konuşmaları bitince bana dönüp kim olduğunu vs de açıklamadı. Sadece konuştuğu kızın ortak başka bir arkadaşlarını arayıp onun o olup olmadığını sorduğunu, telefonundan dolayı onu tanıdığını söyledi. Yani çok yakın tanıdığı biri değil. Beni rahatsız eden kızla arasında ne olup olmadığı değil o an beni açıkça 2. plana atıp önemsemiyor oluşu oldu. Siz böyle bir durumda ne düşünürdünüz?

Erkek arkadaşım başka bir kızla konuşurken beni yok sayıp ikinci plana atması normal mi?