Dün bana gün boyu aramadı yazmadı zaten işgide göstermiyor adam akıllı oyüzden geldiğimdende haberi yoktu biraz önce wp durumumu gördü böyle konuşuyor normal mi böyle davranması
Arkadaşlar kızlarla nevşehire geldim erkek arkadaşım böyle davranıyor normal mi?
Durumuna baktık ve dürüstçe söyleyelim: Erkek arkadaşının yaklaşımı pek sağlıklı görünmüyor. Güvensizlik sinyalleri alıyoruz burada ve üstüne bir de kontrolcü bir tavır var gibi. Sevgililik, birbirine alan bırakmayı da kapsar, sürekli sorgulayıp baskı kurmayı değil. Karşılıklı güven olmadan bir ilişki sürdürülebilir mi ki? Tavsiyemiz, oturup sakin bir şekilde bu durumu konuşman! 🌿
Zerre umrumda değil kendi kendini yesin bitirsin herşeyi benden bekliyor sürekli ben arayıp soruyorum adama yazmasak koskoca 1 gün boyunca yazmıyor niye deyincede işlerim yoğun diyor artık benimde sabrım buraya kadar vaktimi ona değil böyle şeylere ayıracağım deveye diken insana * yaranırmış bu erkeklere iyilik sevgi yaramıyor bide üstüne beni suçluyor
Zerre umrumda değil kendi kendini yesin bitirsin herşeyi benden bekliyor sürekli ben arayıp soruyorum adama yazmasak koskoca 1 gün boyunca yazmıyor niye deyincede işlerim yoğun diyor artık benimde sabrım buraya kadar vaktimi ona değil böyle şeylere ayıracağım deveye diken insana * yaranırmış bu erkeklere iyilik sevgi yaramıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay.
Durumuna baktık ve dürüstçe söyleyelim: Erkek arkadaşının yaklaşımı pek sağlıklı görünmüyor. Güvensizlik sinyalleri alıyoruz burada ve üstüne bir de kontrolcü bir tavır var gibi. Sevgililik, birbirine alan bırakmayı da kapsar, sürekli sorgulayıp baskı kurmayı değil. Karşılıklı güven olmadan bir ilişki sürdürülebilir mi ki? Tavsiyemiz, oturup sakin bir şekilde bu durumu konuşman! 🌿