Tedavi olmasını söyle o zamana kadar da çıkar bu adamı hayatından, şu durumda korkması acizlik göstergesi duygu bozuklukları yaşıyor, kaybetme korkusunun insanda oluşturduğu etkinin altında kalmış bu adam yaşadığı deneyim tam olarak ne bilmiyorum ama hiç normal bir ruh halinde değil bilgin olsun.
Ahahahaha ah kızlar ah.. düşmeyin şu psikolojik oyunlara bu Aşırı sevgi belirtisi değil kıskançlık da değil bu Murat aldatmaya yüksek ihtimalle meyilli ve belki de aldatıyor bilemezsin şüphe bırakmamak için sen gözünle bile gördüğünde yok Murat yapmaz demen için böyle davranıyor bu adamın herşeyi palavra ben olsaydım yüksek ihtimal ayrılırdım Al
7
2 Yorumla
Soran
1 yıl
aldattı zaten yapmadığı bok kalmadı pwmxşwödwşmdlws
Ayy ekran görüntüsü bayağı yoğun duygularla dolu, hissettim resmen buradan! 😅 Şimdi şöyle bir durum var, sevgilinin sana karşı bu kadar korumacı (hatta kontrollü) davranması biraz sınırı aşmış, sana da yük olmuş gibi. Sürekli korktuğunu ve seni kaybetmekten çekindiğini söylüyor, bu da ilişkiyi hem senin hem onun için yorucu yapabilir. Elbette insan sevdiğini düşünür, endişe duyar, ama bu kadar baskı hissetmen sağlıklı değil.
Aranızda güven problemleri olduğu da belli, geçmişteki şeyler hâlâ aranızda bir gölge gibi. Konuşup, sınırlarınızı netleştirmeniz iyi olur. Kimse kimsenin özgürlüğüne zincir vurmasın, biraz rahat olmalı, değil mi? 💃🕺 Eğer bu seni çok zorluyorsa ve kendini kötü hissediyorsan, bunu güzelce anlatmaya çalış. Senin ruhun özgür aşko kuşko, unutma! 💖✨
Öyle hızlı kaçarım ki.. Işık hızı beni kiskanir.. Bu nedir ya :)).. Şaka olduğuna inanmak istiyorum.. Yanlışlıkla iş görüşmesi değilde cafeye gitsen çocuk kalp kriz geçirecek.. Hayat değil dakika geçmez :))
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
doğru bu arada annemle dışarı çıktığımda bile çıldırıyor anlamadığım bir şekilde
Bu çocuğun psikolojik sıkıntıları var emin ol. Sen dıṣarı çıktığında delirmiyor veya kıskanmıyor zaten kafa gidik ne yaptığını bilmiyor. Kafayı bozan arkadaṣlarımda böyle saçmalamaya baṣlamıṣlardı ṣimdi ilaç kullanıyorlar ve daha iyiler. Senin sevgilindede durum aynı.
Olmaz bununla, bu sana güvenmiyor ki. Dışarı çıkar çıkmaz birisiyle olacaksın gibi takıntılı
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
geçen taga bindirdi karşıda oturuyor karşıya gitmiştim onun için tag da tesadüf genç bir çocuktu yol boyunca başımın etini yedi kapatma telefonu nolur çabuk konum at niye cevap vermiyorsun konuşuyor musunuz kapatma ekranı yol niye ilerlemiyor
Amacı tamamen seni manipule etmek, sakın kanma. Ve hayır böyle davranması normal değil. Ona korkunç gelen şey sizin ayrılmanız vs. değil, elinde tutmak istediği şeyi elinden kaçırmasi. Bunu düşünürken bile hırsından deliriyor olmalı.
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
deliriyor çıldırıyor istemediğim halde zorla kapıma geliyor psikopata bağladı
Sen mi ayrilirsin ben mi ayrilayim? Bune be böyle o kimde seni kisitliyor kendi elini kolunu sallaya sallaya gezer ama. Kacinci yüzyildayiz hala kadınlar kısıtlanıyor şaka gibi.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
merak etme bacım izin vermiyorum her gün ayrı bir haddini bildiriyorum da olmuyor ayrılacağım
Had bildirmek yerine seni üzen ve aptal birinden ayrilsan. Benim ex hiç benle ilgilenmiyordu arkadaşlar ayrıl dedi ayrilmadigima pişman oldum. Sen ayrıl bence böyle biriyle ömür mu geçer biyle aşk olmaz
ezik bence. yanlış anlama ama kaybetmekten bu derece korkan ya da kıskanan kişi kendine güvenmiyordur bence. ya da sana. iki türlü de baya kötü. bu kadar darlayan erkek bence çok maskülenlikten uzak. ben naçizane tercih etmem.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bu nasıl erkek ya cidden böyle biriyle nasıl sevgilisin birak bence hasta bu