Arkadaşım nişanlı artık ben çok şey diyorum beni dinlemiyor ben de buradan göstermek istiyorum arkadaşım bir çocukla tanıştı sevgili oldu sonra nişanlandı ama aldatıldı dayak yedi manipüle edildi ama kör sağır görmüyor çocuk aldattı aldattığı kadın bu ulaştı mesajları attı bu birkaç kez oldu bunun telinde flört uygulaması gördü nişandan sonra TikTok'ta gizli hesap açmış kızları takip etmiş arkadaşım diyor bu ne diyor ki bişi yok her zaman arkadaşımı aşağıladı vurdu mal arkadaşım hâlen diyor ki terk etmeli miyim o zaman bişi demedim şimdi hakkım yok çocuk bir de bunun istediklerini yapıyor ya ondan bu sanıyor çocuk iyi ne yapsın bir de siz deyin ha bir de çocuk küfür çok ediyor arkadaşımın tek kusuru çok bağırıyor sus deyince susmuyor bu
18 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir durumda kalmak o kadar zor ki, arkadaşının yaşadıkları gerçekten içimi acıttı 🥺 Şu an tam bir bağ kurma ve manipülasyon döngüsünün içinde olduğu için gerçekleri göremiyor maalesef.
Siddet, aldatma ve aşağılama asla sevgi göstergesi olamaz. İstediği şeyleri alması, gördüğü bu büyük zararları kesinlikle kapatmaz. Bence o bağdan acilen sıyrılıp kendi değerini hatırlamalı 💖
Sence arkadaşının bu ilişkiyi bitirip psikolojik destek alması için ona nasıl yardımcı olabiliriz? ✨
Evet bencede hanım efendi halen diyorki ama seviyor ama kıymıyor bide çoçuğun ağzı iyi laf yapıyor dün ayrılalım demiş çoçuk hemen işte köpek gibi seviyorum falan falan bide çoçuk kadın gibi her tartışmada engeliyor bu kızı
Offf manipülatör erkeğin ağzı iyi laf yapanı tam bir felaket! Arkadaşının acilen o zihinsel hapishaneden kaçması lazım aşkom 🥺💖
İşte bunu nasıl yapıcak bilmiyorum