- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Terk ederim, kadını şiddete karşıyım. Evliysem, anlaşmalı boşanmaya bakarım. Zira erkeğin aldatılması rezalet olup duyulmaması lazım. Genel olarak aldatma olayları, erkek -kadın şöyle oluyor;
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. Böylece çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de birlikte olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Orta çekici sigma erkekler ise, beta erkeklere göre aldatılması zor olsa da yine de kadın kendisinden daha fazla seks deneyimi olmuşsa; alfa erkekle aldatabiliyor. Her halukade kadının seks deneyimi, erkekden daha az olmalı. Yoksa , sorun çıkıyor..
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Öğrendiğim an buluşup konuştum ama yapmadığım şeylerle suçlayıp ağız dolusu küfretti hiç beklemiyordum. O kişi de eski sevgilisiymiş, sözde kendisinden hakaret işitip el kaldırdığı için ayrılmıştı ama galiba psikopatça ilişkileri seviyor, ona geri döndü
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
s
1 yılÖğrendim hiçbir şey yapmadım sessiz sedasız çekip gittim. Yakıp yıkıp döksem ne fayda? Olan olmuş.
30 Yorumla- 1 yıl
Benim ekstra bir şey yapmama gerek kalmaz, o kendisini bensizlik ile cezalandırmıştır..
43 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Mersi..
u
1 yılYapacak bir şey yok olan olmuş.
10 Yorumla- 1 yıl
Tepkisiz kalırım. Ona karşı aşırı soğurum ama hiç çaktırmam. Sürekli ikinci plana atarım onu. İşim var diyip diyip geçiştiririm. En son neden böyle yaptığımı sorgular ve ben de kendisine karşı bir farklı davranışım olmadığını iddia ederim. Sonra da ayrılırım. Her şey güzel gidiyorken nasıl böyle oldu diye içi içini yer kudurur. Peşimde köpek gibi koşar. Biliyorum çünkü anlattıklarımı aldatan eski sevgilime yaptım.
15 Yorumla- 1 yıl
Peşimden koşma işini abartıp rahatsızlık verecek kadar arayıp mesajlar atmaya başladığı zaman engellemiştim. Birkaç ay önce instadan fake bir hesap en çok sevdiğin sevgilin kimdi diye sordu. Muhtemelen odur.
- 1 yıl
Fakelerden ulaşmaya çalışıyor hala
- 1 yıl
Aynen çok şey kaybetti, ben hayatıma bakıyorum. Benim için yoldaki bir sinek gibi. Ne umrumda ne de değeri var. Aldatmasaymış
Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Tepkisiz kalır çeker giderim diyenlere hayranım vallaha bravo 👏👏
Anasından emdiği sütü burnumdan getirmeden sessiz geri çekilmekte nedir?
Daha soruyu okurken intikam çanlarının sesi kulağıma geldi.🔔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. https://youtu.be/PQnVc1IWqD0bu videodaki eleman gibi olmaya özen gösterirdim
22 Yorumla- 1 yıl
Beni kimse aldatmadi o potonsiyeldeki biriylede olmam zaten isim olmaz sevmem civik insanlari
21 Yorumla - 1 yıl
2 defa öğrendim bir şey yapmadım ikisinde de.
Amann aldatan kendini aldatır, aldatan aldatılır benim bir şey yapmama gerek yok.30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bir kere başıma geldi. Bişey de yapmadım. Sadece hayatta beraber olduğum en pahalı esc*rt sen oldun, tebrik ederim dedim o kadar. Konu orada kapandı benim için. Değmeyecek insanlar için duygu birikimi yapmaya gerek yok.
10 Yorumla- 1 yıl
Ayrılık olur napıcam başka isim gücüm yok onları mı dövecem
11 Yorumla - 1 yıl
İnsan şu an onunla ilgili ne tepki vereceğini bilemiyor
11 Yorumla Sessizce çıkarım hayatından çünkü belli ki o bu konuda başarılı olamamış
11 YorumlaKendi yarattığı karanlığında boğularak inleye inleye alçalsın ben hayatıma güzelce devam ederim. Karşı tarafın aldatmasıyla benim bir alakam yok o kendi alçaklığı. Yaşasın karmasını
20 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Öğrendim öyle seviyordum ki öğrendiğimi belli etmedim karşımda utanır sıkılır diye, usulca çıktım hayatından hiç ses etmeden.
23 Yorumla- 1 yıl
Keşke yüzüne gerçekleri diyip öyle ayrılsaydın
- Cevap sahibi1 yıl
Sonrasında gerekeni yaptım ama o an onu öyle göremicek kadar seviyordum :)
- 1 yıl
Önce şok geçirip fotoshoptur dedim sonra oturup kabul ettim şimdi de boşanıyorum. Darısı tüm aldatılanlara olsun
30 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 yıl
O kişiden ne kadar seversem seveyim nefret ederim ve gönderirim bir daha dönmemek üzere işte bu kadar
11 Yorumla - 1 yıl
Bir insan ortalık malı, onun bunun tatminlik zevk oyuncağı olmuşsa, kendisinede yetiştiren ailesinede ancak üzülürsünüz, yapılacak başka bir şey yoktur. Ayrılırsınız biter.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Sadece aldattığını ailesine ve tüm sülalesine bildirir sonrada ayrilirdim. Nasıl bir insan yetistirmisler onlarda görsünler anlasinlar.
10 Yorumla- 1 yıl
Suç üstü yakaladım savunamadı kendini yüzüne tükürüp çıktım o kadar
22 Yorumla- 1 yıl
Vay kardeşim vay
- 1 yıl
Sitenin sansürleri çok garip
yollarimizi ayiririm fazla lafa gerek yok cunku ona değmez benim tartışmam bile yazik..
10 Yorumla- 1 yıl
olan olmuştur. Dürtülerime esir düşüp, yakıp yıkmanın anlamı yok. Yoluma devam ederdim.
10 Yorumla - 1 yıl
Çok bir şey yapmaya gerek yok hayatımdan çıkarır yoluma bakarım.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Öğrendim, ayrılmadım bir kaç gün sonra o beni terk edip diğer kadına gitti. Bu kadınla beraberken arada konuştuğumuz da oldu. Kadın da bunu baştan beri aldatıyormuş. Öğrendi, bana döndü. Çok acı çekiyorum silemedim çocuğu ama aynı zamanda da çok soğudum. sevdiğim söylenemez. Acı çeksin istiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Cok karışık ve üzücü olmuş
- 1 yıl
Hiç bir şey.
Biten birsey için ne yapmam gerekir ki.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Hoşlanmayacağım şwyleri görmem duymam bilmem
10 Yorumla- 1 yıl
bende aldatır öğrenmesini sağlar ayrılırdım.
10 Yorumla - 1 yıl
ilk önce cart diye ikisini yırtarım bacaklarını ayırırım sonra defolup giderim
10 Yorumla - 1 yıl
Güvenim sarsılır dahada güvenmem hayatımdan çıkarırım
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Aldatıldım. ögrendim dahada ağırı bana seni seviyorum ağlayarak diye adam. Aldattigi kişi ile evlenecek olmasıydı. cok sevmeme acı çekmem rağmen mutluklar diledim.
24 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Öyle oldu halada seviyorum. Kendimi toparlayamıyorum. ailesi aradı düğüne davet edeceklerini söyledi :( beterin daha beteri ki. Düğünde oynarmısın güzel oynuyorsun diye söylediler.:(( ben acı çekerken
- Cevap sahibi1 yıl
Aynen öyle oldu storiler aşk sarkilari mutluluk pozları hepsini engelledim. Allaha havale ettim. teşekkür ederim🙏artık kimseye güvenim kalmadı
En yakin arkadasimla aldatti ama maalesef ki tepki vermemek en mantiklisi. Seni aldatmissa zaten senden vazgecmistir ona karsilik olarak sende vazgececeksin ki kimse aci cekmesin
00 Yorumla- 1 yıl
Bir şey yapmam. İntikam alma duygum yoktur, siler geçerim.
10 Yorumla - 1 yıl
zaten siyah kuşaklı kareteceğim Allah yarattı demem Osmanlı tokadından beter edelim
00 Yorumla - 1 yıl
Sasirmazdim sanırım. Her kadının yedekte bir sürü erkegi vardır zaten. Kadından sadakat beklemem ben.
00 Yorumla ben bi insanı bedeninin özel bölgeleri için asla sevmem o zaten kararını vererek o işi yapmış dövsem ya da sövsem ne değişecek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. Söverim maksimum bu olur.
10 Yorumla- 1 yıl
Bi mesajla terk etmistim. d ergen akli. Simdi olsa hadım ederdim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Insan birini aldatmaz sadece kendini aldatir..
00 Yorumla- 1 yıl
Grup istermisiniz diyip bende katılırım ha bide arkadaşımı da ararım 4lu yapalım
00 Yorumla - 1 yıl
Çok şükür şu an hayatımda öyle bir sorun yaratacak kimse yok.😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bişey yapmam yapan kendine yapar sessiz kalmakta bir başarır bana göre
00 Yorumla- 1 yıl
Tek bi tokat yeter. Sonuçta altı üstü insan parçası fazla da şey yapmamak lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Haber verseydinde vakit kaybetmeseydim derim ne yapcam
00 Yorumla- 1 yıl
Ayrılırım her zamanki gibi zaten artık beni etkilemiyor üzülemiyorum bile.
00 Yorumla - 1 yıl
Aldatıldık kandirildik milletimizden özür bekliyoruz jxjxj
10 Yorumla - 1 yıl
Gururumla çeker giderdim kadının boş boş konuşup kendini açıklamaya çalışmasına izin vermezdim
10 Yorumla - 1 yıl
Büyük konuşmak istemem ama olacakları düşünmek istemiyorum dersem gayet net anlaşılır sanırım :D
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
İlk önce yatırır acımadan sertçe bir S! kerim sonra köpek gibi yaşatırım onu.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 yıl
Kim tarafından
14 Yorumla- Cevap sahibi1 yıl
Allah belasını verir adinin
- Cevap sahibi1 yıl
En iyisini yaptın
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Anında bitiririm asla işim olmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı. Unutamayacağı şekilde ayrılırdım 🙂
20 Yorumla- 1 yıl
Basarım tekmeyi
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 40,4b cevap paylaştı. Beni aldatmasına anlam veremem sadece
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Allah mutlu etsin dedim. Onu mu dert edicem)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Allah. mesut. etsin sonraki kurban gelsin:)
10 Yorumla- 1 yıl
Delil toplar dava açarım
10 Yorumla - 1 yıl
Dünyayı başına yıkarim
10 Yorumla Hiç anlatmiyim sozlerimle adamı hançerlerim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Direk ayrılırım biter gider
10 Yorumla- 1 yıl
Ana bacı soverdim☺️
10 Yorumla - 1 yıl
Beddua etmem üzülme kapıyı çarpar giderim
10 Yorumla - Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi