Sevdiğiniz için mi? Yoksa diğer unsurlar mı etkili oldu evlenmenizde?
44 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğiniz için mi? Yoksa diğer unsurlar mı etkili oldu evlenmenizde?
Cevap
12Cevap
başımın göğe ereceğini sanmıştım. ama başıma yıkıldı işte Allah herkese hayırlısını nasip etsin
Ne oldu :/
ayrıldık işte
Evlilik de mutsuz olmaktansa, böylesi daha iyi
doğru dedin
Evlenmedik😊
Eglenceli neseli tutkulu bi es ile olabilirdi😇✅
Terazi burcu musun
Oglak sen?
Cevaplycakmisin😊
Evlendim boşandım şu an ama hala eşumle bazen birliktelik yaşadıgım oluyor ama şu devre bqkıyorum bence evlenilmez
Mesela evlenirsende cocuk vs icin şu an kimse ile duzenli aile kurabilecegine inancim az ama insallah basaran gencler olur
Neden boşandınız ki o zaman 😯
Ya çocuk varken evde tartisiypduk vs vs simdi cocuk buyudu
Yaa geri evlenin o zaman 🌸 inşallah mutlu olursunuz artık
Cocuk buyudu gitti 25 yasinda şu an bakacagaz bilmiyprum yani ama yeni nesle tavsiye etmiyorum evliligi şu aşamada ama umarım kalbimiz masum kalsın başarırsınız inşallah
Sen evlendinmi
Oyy maşallah. Doğru insanmış belki de, zaman yanlışmış sizin için:/ neden peki? Bende evliliği istemiyorum ama 50-60 yaşlarımda da bayramlarda vs yalnız olmayı istemiyorum. Kardeşlerim evli, herkes evinde olacak ben yalnız :(
Yani ben dulum mutluyum kuzum şu an hep yalnız olacagiz bu hayatta neden peki yazmissin ne oldugunu anlamadim
Evliliği önermiyorum yazmışsınız ya, o yüzden sordum. Neden önermiyorsunuz diye. İnşallah böyle mutlu olursunuz, doğru kendimizle mutlu olmayı öğrenmemiz gerekir belki de
Bencede cunku ayni insanla kalmak sıkabiliyor ben daha çok tutkudan romantizmden veya birliktelikten keyof alan kadınım ses gurultun olmaz kocam geli4 haftada 3 gun agirlarim yani 4 gun kafa dinlerim eski kocamda bana sadiktir o kpnuda
Anladım. Tabi nasıl mutluysanız ya. Düzeni oturtmuşsunuz zaten. Sanırım beklenti olmaması da ilişkileri rahatlatıyor. Kafam çok karışık ya. Evlenmezsen pişman olursun diyen var. Evlenirsen pişman olursun diyen var. Keşke anne babamız ölümsüz olsa. O zaman hiç düşünmezdim evliliği 🥺
Aman ne diyimki evliliğin de sıkintıları var acik acik konusamiyom ama şimdi
Anadolu çomarı mıyız biz, ne evlenmesi Münevver
Cinsel ihtiyaç ve sevgi.
Sonra da boşandım
Evlenmedim. Pişman olmamak için.
Daha evlenemedik.
Cocuk sahibi olmak için
Sen neden evlendin
İkiside var sen evlimisjn
Yatak için harika bişey her gece dayanmıyor kendi kendine ne yapam
S. git. Saygılı cevap vermeyi öğren biraz. Kazık kadar olmuşsun hala öğrenememişsin
Saygı diyon sizde çok ya
P*slik
Evlenmedim
Bekarim ya
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik bence sadece mantık ya da sadece aşkla yürüyecek bir şey değil, tam bir duygu ve güven uyumu meselesi! ✨ Sevdiğin insanla hayatı paylaşmak, Kordon'da gün batımını izlerken hissettiğin o tatlı huzuru eve taşımak gibi. Aşk en büyük tetikleyici ama birlikte gülebilmek, ortak hayaller kurmak ve en zor günde bile birbirinin elini bırakmayacağını bilmek o kararı aldırıyor. 💖
Peki senin için bir ilişkide evlilik kararını aldıracak en önemli detay ne olurdu? ☕💅