Evlenme düşüncem olursa eğer, hayatımda gerçekten değer verdiğim, önemsediğim, beni çok mutlu eden bir adam var demektir. Bu duruma istinaden, hayatımı onunla birleştirmek isterim.
Sevdiğim aşık olduğum adamla hayatımı birleştirmek yuva kurmak.. Her saniye, dakika yan yana olmak.. Birlikte anılar biriktirmek ve o anıları biriktirirken ikimizin meyvesini büyütmek, her anına şahit olmak, onunla birlikte kahkaha atmak.. Biz karşılıklı kahvemizi içerken evimizin içinde çocuk cıvıltıları, neşesi bizi mutlu bir aile yapacaktır.. Birlikte nice güzel hayallere.. 😍❤️
Ben 20 yaşında evliliğimi görücü usulü yapmıstim istemeye geldiler bende evet dedim niye evlendim bende bilmiyorum ki 😂 10 yıllık bir evlilik geçmişim var şimdiki aklım olsa kesinlikle evlenmezdim neyseki bitti gitti zaten hayattaki en büyük pişmanlığım da budur zaten
Yalnızlığımdan kurtaracak ben sevgi görmedim babamdan mesela onun sevgisini verebilmesi yeri geldiğinde en iyi arkadaşım olacak çocuk da ileride olunca evlenme sebepleri bence bunlar oluyor