Kendi çevremde Türkiye de bir iki kişi var ama uzak mesafe koydum onlarla arama çünkü hayalimdeki insan farklı ama olsaydı yine hayır derdim çünkü Almanya da yuvamı kurmak istiyorum.. bu birinci sebep.. ikinci ise ailem birini buldu ama Ankara da, bende istemedim çünkü bilmediğim biri ile ta Ankara da yaşayamam.. 3 sü ben artık evlenmek istemiyorum çünkü sevdiğimle olmadık
tuba Allaha inancın varsa bır defa msaj at sonra sıl söz Almanyada oldugunu bılmıyordum. Allahın adını verdım beklıyorum adamın sorusuna cok yorum atmayayım senden rıca edıyorum
@tuubaaao6 tamam seni yalnız bırakıyorum Allaha inancı olmayan alamancılardan uzak dururum cok sukur ben gurbetcıyım alamancı degılım hadı defol ne yazsan cevap vermeyecegım. serefsız bır de sokakta bana teklıf edıyorlar dıyor he o kadar alman uzun boylu beyaz tenlı dolgun göguslerı olan kızlar var sana yazacaklar söyleyecekler demı KENDINI KANDIR
Aynen amca işin kötü yanı o tarz kızlar yüzünden sessiz sakin kızlar da kekeosever olarak anılıyor kızlar hep kekodan hoşlanıyor diye tutturuyorlar, halbuki bırak hoşlanmayı yolda yanlarından bile geçmem, efendi, sessiz, akıllı erkek cidden kalmadı