Abi herkes boşanıyor ya da kavga ediyor valla korkuyorum evlenmekten ya en iyisi hiç evlenmemek gibi kafan rahat olur
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi herkes boşanıyor ya da kavga ediyor valla korkuyorum evlenmekten ya en iyisi hiç evlenmemek gibi kafan rahat olur
Cevap
3Cevap
birbirini tanımadan rus ruleti demişler, değildir. birbirinizi tanısanız dahi rus ruletidir.
ya karım doğru düzgün çıkmazsa, ya her an huzursuz olursam, ya hep kan kusturursa, ya aileme saygısızlık yaparsa diye korkularım vardı. evlendim yukarıdakilerin hepsini yaptı. üstüne bir de boşadı.
evlendikten sonra hayatınızı bir kişi için yaşarsınız. sonra birde çocuk okursa bu sefer çocuk için yaşarsınız. evlendikten sonra boşanmayı değil birlikte kalmak için, birlikte yaşmak için çabalamalısınız. bunu bir yerleriniz yemiyorsa evlenmeyin.
ben elimden gelenin fazlasını yaptım. ama demek ki karıma yetmemiş. onun istediği gibi bağıran, çağıran biri olup üste yazdıklarımı benim yapmam lazımdı ki beni beğensin. amannnn olmayınca olmuyor.
şu an 2 cocuğum var onlarla devam ediyorum cok şükür velayet bende evlenmeyin kardeşim benden söylemesi kendim için yaşamıyorum zaten cocuklar için yaşıyorum okutuyorum zaten inşallah faydalı bireyler olucaklar o zaman gözüm kapalı giderim bu dünyadan
@L_ibra_ ne dememi isterdin kardeşim adam haklı basbaya günümüzde evlilikleri görmüyor musun bende severek evlendim başıma bunlar gelsin diye mi evlendim sence evlilikte yüzük parmağa değil boğaza giriyor büyük konuşmayalım lütfen elbette evlenebilir adam zaten korkuyor bende başıma gelenleri izah ettim bir zamanlar bende evlenmek için hayatım boyunca çalıştım biriktirdim bütün her şeyi mi o evlilikle kaybettim 5 yıldır boşandığım için eşimle olduğum kendi evime gitmiyorum ev bom boş kalmış öyle Allah kimseye göstermesin boşanmayı ama zordur bazı insanlar bu durumu kaldıramaz hele korkan biri için cok daha zor olumsuz olursa kafayı sıyırır
Sen bakma millete. Millet evlenmiş olmak için evleniyor. Sen sana saygı duyan, kafa yapının uyuştuğu düzgün bir kız bulursan evlen.
Cok mantikli bence de
Boşanmaktan neden korkuyorsun
Aynı fikirdeyim.
Kanun olsa yine de evlenmem.
Katılıyorum bende korkuyorum
Hayir evler pahalı zaten
Haksızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Korkularında o kadar haklısın ki Erdem, etrafımız maalesef kötü örneklerle dolu. Ama sırf başkaları kavga ediyor diye kendi mutluluk şansından vazgeçmek sana haksızlık olur 🥺
Evlilik doğru insanla, doğru iletişim kurulduğunda hayatı güzelleştiren harika bir yolculuk. İki kişinin birbirine alan tanıması ve saygı duyması her şeyi çözer ✨
Senin kafandaki o ideal, huzurlu evlilik tanımı tam olarak nasıl bir şey peki? 💖