Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kesinlikle evlenmeyi dusunmuyorum cunku geneline baktigimizda turk erkekleri ev isinde cokta yardimci degil ve ben meslegim olacak ev hanimi olmayacagim bu yuzden yari yariya is bolumu beklerim ve yapmazsada bosanmaya gider ayrica hizmetcilik yapamam kimseye rahat yasamak varken çocuklari hic sevmiyorum sevemiyorum cocuk kesinlikle istemiyorum hayatimi yasiycam
35 Yorumla- +1 yıl
Heykelini diksinler kız senin
Cevap sahibi+1 yılYorumlari okudum baya sinirlendim ya kadinlarda artik calisiyo yani bizde ana karninda ogrenmiyoruz ev isi yapmayi ataerkil toplumumuzdan kaynakli bu evlenirsemde yabanci birini istiyorum kesinlikle turk erkekleri kiskanc guya sevdiginden kisitliyolar ben o tarz seylere gelebilen bir insan degilim alicam 1 tane kedi yasiycam onla ona bakarim
- +1 yıl
Bende kız komşu oluruz sonra senle
Cevap sahibi+1 yılOlur valla ya djjd
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenecem vermezlerse gaçacam 😂😂😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yakma başını yakma 😂😂😂
- +1 yıl
En iyisi gaçmak😂😂😂😂😂😂😂😂
gerdek kilo doğum ameliyat, koyktun mu?
111 Yorumla- +1 yıl
Ayy onlara hic girme
- +1 yıl
Korktum be
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
O kadar haklisin ki
Ayaklar ayaklarrrr yine ayaklar...
02 Yorumla- +1 yıl
Konuya don konuya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
+1 yılÜtüyü ütü ve masasında yapıyorsunuz , bulaşığı makineye hergün doldurup tabletini atıp düğmesini basıyor yıkandıktan sonrada yerleştiriyorsunuz, çamaşırları hergün makineye doldurup deterjan ekleyip düğmesine basıyorsunuz o yıkıyor siz asıyorsunuz toplayıp, evi süpürüyorsunuz elinizde elektirikli süpürge onuda 2güne bir haftada bir yapıyorsunuz belkide çubuk süpürgeyle yapsanız gam yemiyecem, her türlü malzemeye sahipsiniz kafanıza göre çalışıyorsunuz işiniz bitincede yatıyor koltuğa tv nizi açıyor kahveniz hazır elinizde telefon yaşayıyorsunuz :-D biz erkekler para kazanacağız die size eve bişeyler alıcaz die sizin bir ayda yaptığınız işi 1günde yoruluyoruz bide sıkıntı mı oluyor yani :D pesss
18 Yorumla- +1 yıl
Hem o isleri yapip hemde calisirsak peki cocuk cok yaramaz olursa esim beni aldatsa kaynanam beni sevmezse oraya o kadar şey yazdim. buna mi cektin konuyu
- +1 yıl
bütün bunları düzenli bir şekilde yaparsan Eşinde seni sever Aliside seni çok sever övgüyle bahsederler senden önce bunu bil Çocuk yetiştirirken yaramaz yetiştirirsen sonucuna katlanacaksın o senin elinde Kocanın aldatmasını istemiyorsan cinsel anlamda özellikle eve geldiğinde karşıla öp kokla geceleri memnun et onu düşün o zaten seni düşünür ne aldatır nede başka bişey erkek bir kadını aldatıyorsa mutlaka sebebi karısının memnun edemesinden kaynaklanır başka kadınlarda arar bunları bil yeter sana evlilik hayatı size bağlı
- +1 yıl
Ne demek erkek aldatiyorsa kadin mutlu edemiyordur senin gibi erkeklerden nefret ediyorum çoğu erkek bundan mi aldatiyor? Alakasi yok patlak icerdeyse disarisi dikis tutmaz
- +1 yıl
erkek nie aldatacak başka kızım durduk yere aldatır mı sırf o yüzden aldatır bir erkek safmısınız siz Erkeklerin yüzde 90 ı bu yüzden aldatıyor uyuyun siz uyuyun evlenme sen bence evleneceğin adama yazık niyetin yok sa sana evlen diyenmi var Erkekler evde mutlu deildir hiç bir konuda aldatır tabi allahalla
- +1 yıl
Kes yobaz ya
- +1 yıl
gerçekleri duymak böyle zorunuza gider işte insanlık yapıyoz doğruları söylüyoruz anlamıyorsunuz bana ne be ne yaparsan yap kafanız basmıyor malesef
- +1 yıl
Peki playboy ve capkin dediğimiz adamlar nasıl oluyor evli de olsalar cok iyi sevisse de karilari gözleri hep disarda bu karakter degil mi şimdi
- +1 yıl
O adamlar kolay kolay evlenmezler zaten
+1 yılKorkmuyorum, anlayisli bir koca buldum mu, söyle beni seven, deger veren, kibar, görgülü, bilgili.. Tamamdir. Her şey insanın kendi elindedir, tamam yaramaz çocuk vardır ama o çocuğu eğitmekte annesinin elindedir. Bir çocuğu ne şekilde yetiştirirsen o şekilde bir kalıp alır.. Dış etkenlerden örnek alıyor cocuklar evet bu yüzden kötü ortamda pek fazla bulundurmamak gereklidir.. Evlilikten korkmuyorum. Geçim sıkıntısı belki problem olabilir oda atlatilir bir sekilde.. Bence evlilik tüm sıkıntılara rağmen güzel bir mertebe.. Hele senden, sevdiginden iki minik ayak.. pahabicilemez
16 Yorumla- +1 yıl
Bu iyi yani ya tam tersi kötü biri denk gelirse cehennem ama toz pembe göremiyorum
- +1 yıl
Bir süre bebek yapmazsın, birini tanimadan hemen evlenmezsin yeterli bence kuzum kendini korkutma
- +1 yıl
Tanimadan evlenmezsin diyorsun da çoğu insan evlenmeden kendi yüzünü göstermiyor
- +1 yıl
Tamam iste cocuk yapma ayaklarının uzerinde dur bosanmak sıkıntı olmaz
- +1 yıl
Benim pskolojim nolacak peki bosaninca kuzum millet dul kadina iyi bakmiyor ki
- +1 yıl
Artık ıyı bakmayan cok yok milleti dusunme
+1 yılEvliliği neden bu kadar kötü gösteriyorsunuz veya neden bu kadar kötü düşünüyorsunuz? sevdiğim adamla aynı evde yaşayacak olmam beni mutlu ediyor açıkcası, adam akıllı birini bulduktan sonra bu kadar düşünmeye gerek yok hem evlendikten sonra kendi ailemden de eşimin ailesinden de uzak olmayı tercih ederim, tartışma olacaksa da olmaz bu kadar basit sadece özel günlerde, yemeklerde vs bir araya geliriz ya da oturmaya gelirse görüşürüz yani bu kadar kasmaya gerek yok bence, çocuk kısmında da çocuğu nasıl eğitirsen öyle büyür, ben diyorum ki ev le ne cem veremezlerse gaçacam yetti galan😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimden bunları beklemem olur da iş zor geldiği için yardım edemezsem o işi bırakır evde yapar yemeği kırar bacağını yatar ikisi birden olamaz benim iyi olup olmadığımı da bir şekilde anlasın evlenmeden görücü usulü değil ya çocuk konusu sorun değil zaten öğlene kadar okuldalar ben işten gelene kadar yemeğini yedirsin sözü ben geçiririm annemi önceden tanıyacak severlerse sevmezler anlaşmazlık durumunda başka yere taşınırız ayda yılda bir görüşür oldu da anlaşamadık ben boşarsam çocuğa da ona da yetecek parayı malımın yarısını veririm o giderse çocuk bende kalır ona başarılar evet evlilikte biraz masraf da oluyor ama sevdiğin kadın bir kere gelinlik giyecek feda olsun araba da bizde düğün hediyesi olarak takılır zaten geline bence o kadar korkma
012 Yorumla- +1 yıl
Bütün erkekler senin gibi düşünmüyor hatta çoğu evlenmeden yuzumuze melek gorunenler seytan cikarsa napcaz
Cevap sahibi+1 yılYa evli erkekten daha zararsız bir şey mi var sabahtan akşama kadar çalışır akşam gelir tv izler yatar şeytanlığa zaman bile yok
- +1 yıl
Yaa o kadar kadin cinayeti kadina siddeti kim yapiyor acaba
Cevap sahibi+1 yılerkekler daha fazla şizofren oluyor diye bir durum yok yani kaç tane adamda kadın dırdırından ölüyor her sene istatistiği yok sadece evlenmeden karşındakinin katil olup olmadığını anlamıyorsan da körsündür sen değilsin belki ama dışarda çiftler görüyorum adam sevgilisine giymeyeceksin lan bunu ne bakıyosun kızım yere bakacaksın ver bakayım şu telefonu kapatacaksın instagramı gibi şeyler diyorlar al sana potansiyali olan insan buna yol verirsen olur ayrıca tanımadan evlenme 5 sene gez gerekirse kimse o kadar kendini saklamaz
- +1 yıl
En yakin arkadadim dedigin 10 yillik adam seni sirtindam hamcerliyor elin kiziyla ogluyla ne kadar gezersen gez belli etmeyen etmez
Cevap sahibi+1 yılAllahtan boşanabiliyoruz
- +1 yıl
Kadin icin bosanma cok zor cevre iyi gozle bakmiyor ve ne olursa olsun cok zor atlatıyor
Cevap sahibi+1 yılSen her şeyin neden kötüsüne bakıyorsun bir de her şeyin güzel olduğunu düşünsene eşin çocukların musmutlu hayat bence öleceğimizi bilerek yaşadığımız dünyada alınması gereken bir risk hem kader bu yazılmış çekeceğin varsa kocadan olmasa başka bir şeyden çekersin
- +1 yıl
Iyisine nasıl bakayim acaba gunumuzde her evlilik 5 yilda bitiyor evlenenlerin yüzde 60 ı ilk yıl boşanıyor
Cevap sahibi+1 yıl60 mı? Bu bilgi yanlış hem evlilik olarak da bakma ilk olarak birine aşık ol birini sev katlanırım ben nolursa olsun de bulaşığını yıkamam zor gelmesin sonra evliliği düşünürsün kendin can atarsın zaten evlilik komik bir müessesedir eğlenirsin
- +1 yıl
Bana kesin ayioglunun teki gelir sansizim ben ya
Cevap sahibi+1 yılGelmez gelmez elini sallasan ellisi 49unu ele işte güzelce evlen düğününe gelelim
- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi bu dediklerin gözünde büyüyor ama sevdiğin insanla beraber bu sıkıntıları yaşamak koymuyor, yeter ki birbirinize her konuda destek olun, birbirinizi sevin, sayın. zaten böyle biriyle berabersen doğru kişiyi bulmuşsundur. bu dediklerim yoksa zaten o evlendiğin kişi yanlış kişidir.
04 Yorumla- +1 yıl
Hicbie duygu vucutta sonsuza kadar kalmaz ask sevgi saygi hepsi biter
- +1 yıl
evlenmeyin o zaman kimse sizi evliliğe zorlamıyor :)
- +1 yıl
Şu an gencim de bir yillar gecsin herkes basima tuner evlen diye iyy
- +1 yıl
dinleme! senin hayatın, senin kararların, senin duyguların..
Korkularla yaşayamazsın, ne istediğini biliyorsan korkulacak bir durum yok.
22 Yorumla- +1 yıl
Bende de sans yok
Haklısın ne diyelim bulaşık ve çamaşır da makineler var yıkamak için ama yıkandıktan sonra yine sen de. Uyumlu birini bulursan belki yıkandıktan sonra en azından bulaşıkları onunla halledebilirsin. Diğerleri yine sen de kaçış yok. İşiniz zor ya :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ev islerini gec kocan iyi biri olmazsa
- +1 yıl
O zaman hayat çekilmez nasip. O yüzden seçimlerinde çok dikkatli olmalısın evlenmek istediğin kişiyi iyice tanıdığına emin olduktan sonra evliliği düşünmelisin zaten. Onun dışında aşk yeterli değil. Her aşık olunan insan evlilik için ideal biri olsaydı boşanma olmazdı veya düşük olurdu.
Kocamla kocamın ailesi iyi biri olmazsa napcam diyosun ya, sen de kötü biriyle evvlenmiceksin ki zaten. İyi huylu birileriyle evlencen. Korkacak bişey kalmaz o zaman. Ha bu arada çocuk konusunda haklısın ben de korkuyorum biraz ;)
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenene kadar melek evlendikten sonra seytan cikan bir suru insan var bilemem
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayatın her adımında olumsuz etkenler vardır. Suya girersen ıslanırsın. Sen yüzmekten keyif almalisin. yuzmek de keyif vermiyorsa hayat idealini sorgulamali insan
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Ohooo.. bu ne böyle? İnsanlar senin gibi düşünseydi , inan neslimiz tükenirdi.
Korkma bu kadar ya. Herşey olacağına varır.
Demirden korkan trene de binmez. Raad ol topaam. :)08 Yorumla- +1 yıl
Ha olan bana olsun yani 😂😂😂
- +1 yıl
Ben yapip karsi taraf yapmazsa sıkıntı
- +1 yıl
Ne rahati ya evlilikler günümüzde 5 yıl 5 guvenimi kirsa ne olacak
- +1 yıl
Sen elalemin evliliğine ne bakıyorsun? Onlara göre mi hizaya gelip hayatını dizayn edeceksin?
Kendine bak, çaba göster. Sev , sevil. Yine çabala, bir daha gayret et.
Dünya toz pembe değil , insanlar da melek değil. Tüm bu keşmekeşin içinden sıyrılıp aile kurabilirsen , hayatta kalırsın. Mutlu olursun. - +1 yıl
Hayatta kalma ihtimalim 0
bastan soylim. canım . ozman eger ki. hepsi. gozunde. buyuyorsa hic. evlenme. bnce cunki ozman evlilik her ikinizede zehir oluyo karsilikli anlayis olmayinca
02 Yorumla- +1 yıl
Evlenmiycem zaten
+1 yılEvlilik sorumluluk ister elbet, bunu kaldırabileceğini düşündüğün an evlenmek daha mantıklı ama sihirli bir değnek beklememek ve rüya aleminden çıkmak gerek. Sorumluluklara göğüs germek lazım kaçarak sadece süreyi uzatabilirsin. :)
04 Yorumla- +1 yıl
Sorumluluklari gec ya digerleri
- +1 yıl
Hepsi ortak karara bağlanmalı, çalışıyorsan sende özellikle yardımcı olmalı
- +1 yıl
Ya ben soeumluluklari demiyorum gec onu ya anasi iyi olmazsa ya cocuk ya romantik olmazsa falan
- +1 yıl
Çocuğu sen iyi eğitirsin, anasıda iyi olmazsa uzak durursun yani.
+1 yılSeverek evlenirsen o saydıkların saydığın gibi eziyet olmaz sana. Aksine sevdiğin insana hizmet ettiğin için keyif alırsın. Çocuk da çok başka bişeydir bence. çocuğun olursa onuda herkesten çok seversin
00 Yorumla
+1 yılAma karşına çıkan kişi duyarlı biri olunca bu saydıklarının hepsinde sana yardımcı olur birde böyle düşün.
03 Yorumla- +1 yıl
Ya ailesi ya çocuk iyi cikmazsa
- +1 yıl
Anlıyorum ve tek çaremiz önce kendi hayatımıza dikkat etmek ve sonra dua etmek.
- +1 yıl
Anlıyorum işte bu yüzden dua et derim. Herkes kötü değil.
ben yalan yok yardım etmeyi düşünüyorum, yemek de yaparım, temizlikte yeter ki değecek birisi olsun, şerefsizin teki çıkmasın karşıma
03 Yorumla- +1 yıl
Peki diger seyler
- +1 yıl
Ne boynuzu ya
+1 yılEvlilik kadar güzel bişey yok kurulu bir düzenin var sevdigin kişiyle evlenmelisin bence Bak benim kızım bu 😃
04 Yorumla- +1 yıl
Evli misin
- +1 yıl
Evet 😊
- +1 yıl
Allah bağışlasın
- +1 yıl
Allah razı olsun😊
+1 yılBu hayatta hey şeye bir amaç güdersen zaten mutlu olmazsın. Önemli olan beklentisiz birliktelik sürmektir.
10 Yorumla
+1 yılBu dusunceyle devam edersen zaten evlenemezsin degil senle kimse evlenmez.
02 Yorumla- +1 yıl
Çok merakliydim sanki
- +1 yıl
Keyfin bilir. Aşk karin doyurmuyor. Senin adina üzüldüm ciddi bir ilişki hayatin olmayacak.
- Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeçeceğin kişiyi iyi taniman gerek. Ona göre karar vermen gerekir.
Biliyorum bu biraz zor ama evlenmek artık
Önemli..00 Yorumla Kaynananla evlenmiyorsun artık aşın şunu olmadı kocanı alır kaçarsın buralardan kaynanandan ;)
027 Yorumla- +1 yıl
Ya ana kuzusu olursa düşman başına
- +1 yıl
Evlenene kadar gercek yüzlerini gostermiyor çoğu
- +1 yıl
Nisanlilikta falan anlayamiyorsun bazi seyleri 10 yillik kardesin seni sirtindan vuruyor elin oglu nasil yapmazsin hem bosanma pskolojisi cok ağır burda konustugumuz kadar rahat değil asla
+1 yılsen rahat bir 5-10 sene bekar gez , dusunme evlilik falan 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Sende cürüm 😂😂
- +1 yıl
ben evliyim ya laa 😜😜
- +1 yıl
Basini yakmis Allah kurtarsin kardesim 😂😂😂
- +1 yıl
yok be yaa biraz ozgurlugum kisitli hepsi bu 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılE yine iyi korkacak bir evlilik düşüncen var, ben aseksüelim hiç evlenemem, bundan şikayetçi değilim ama senden kötüleride var bil yani :D
05 Yorumla- +1 yıl
Bende aseksuelim zaten bro önceden öyle degildim ama
Cevap sahibi+1 yılAseksüel olmak aşka engel değil tabi ama aseksüel olmayan birinin aseksüel olan biriyle hayat yaşayabileceğini pek sanmıyorum. Aseksüellerin sayısı çok çok az, yani aseksüel bir kız bulmaktan ziyade hem aseksüel bulup hem de sevmek lazım ki bu imkansıza yakın bence. Bu arada sahmeranınaskeri hanım aseksüellik doğuştan gelen bir şey, sonradan öyle olmak diye bir şey yok tam olarak, seninki geçici bir soğuma ve isteksizliktir.
Cevap sahibi+1 yıl@ЂanShe İmkansıza yakın, imkansız değil tam olarak. Çok karamsar bir cevap vermişsiniz moralim bozuldu ya özür dilerim böyle düşündürdüğüm için.
Aile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. Bu sebeplerle hemn çocuk yapmamak gerekir birkaç sene bekleyip duruma göre çocuk yapılabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Kocayı napcaz peki tek sorun çocuk degilki
- +1 yıl
Evlenmeden önce melek gibi takilip sonra kadinalrin hayatini cehenneme ceviren erkek cok
+1 yılAma bunlari basarip mutlu olanlar da var. Bence esiniz de cocuklariniz da sizi dinler
06 Yorumla- +1 yıl
Dinlemez sen herkesi kölem sanıyorsun
- +1 yıl
Köleniz olmayam biriyle evlenmeyin o zaman bence
- +1 yıl
Köle aramiyorum hayat arkadaşı atıyorum
- +1 yıl
Eşinizin size çok saygili olmasindan ev islerini yapmasından bahsediyorum. Siz hem böyle biriyle evlenmem diyosunuz hem de bu isleri yapmam diyosunuz.
Bemce de evlenmeyin siz - +1 yıl
Evlenmiycem
- +1 yıl
Bence de mantiksiz olur
+1 yılKadınlar evlenince kraliçe
Erkekler evlenince amele olur :)04 Yorumla- +1 yıl
Ben evlenip kralice olan 1 tane bile kadin görmedim hepsi pisman
- +1 yıl
Kızlar evlenince kendi evinde sultan olur
- +1 yıl
Yok Öyle bir şey hepsi zıril zırıl ağlıyor
- +1 yıl
Onlar işi bilmiyor :)
Yavaş yavaş ev işlerinide yıkarsınız Erkek’lere merak etme
03 Yorumla- +1 yıl
Konumuz bu degil tek sikinti ev isleri degil 40 tane sey yazdim oraya kör
Önce kendine bir güven ondan sonra bu kararlara var. Yazdığından anlaşılan bu kendine güvenin yok
03 Yorumla- +1 yıl
Bende mangal gibi yürek varda güvenecek kimse yok
- +1 yıl
Aldatilmanin guvenle alakasi yok adriana limanin aldatildigi rihannanin dayak yedigi dunyada bana acimazlar realist olmak bu
+1 yılsen evlenecek misin yoksa köle mi olacaksın elbette erkek de yardım edecek ;)
00 YorumlaYaşamış biri olarak bir kadın gözünün üzerinde kaşın var diyerek ayrılabilr. Çektiğinde yanına kar kalır.
02 Yorumla- +1 yıl
Ayni sekilde erkekte
+1 yılEvlilik güzel dir ömür lük süren güzel çiftlere bak onları örnek al eşinde yardım eder sana zaten bekarkende evde annen bunları yaptırıyor dur sana
03 Yorumla- +1 yıl
Yapma hicbir duygu sonsuza kadar surmez ben ask istiyorum ve dedigin erkekte yok denecek kadar az kaynanayi çocuğu sunu bunu napcaz peki
- +1 yıl
Çocuk bir ikitane yaparsın yo çok tanıdığım var ömür şük olan
- +1 yıl
Ya bak anlamiyorsun ya cocuk cok yaramaz olur soz dinlemezse sende diyorsun 1 2 tane yap
+1 yılverdiğin örnekler yanlış..
bunları ortaklaşa yapacaksınız...
sen ve sevdiğin adamdan bir parça olacak o çocuk, canın olacak..
ve bir ömrü bir omuzda geçirmenin mali bir karşığı henüz icad edilmedi..01 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğim adam dedigin gibi olmazsa ya
+1 yılkesinlikle haklısın bende evlenme taraftarı değişim çünkü ben sıkılırım. en fazla 1 yıl gider sonra beraber olduğum insanı değiştiririm
02 Yorumla- +1 yıl
Senin gibileride unutmamak lazim evlenmeme sebebi olarak
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılişte sizler korktuğunuz için ben bekar kaldım :(
17 Yorumla- +1 yıl
Korkulmayacak gibi mi
- +1 yıl
bence korkulmayacak gibi, kadının yapacağı belli erkeğin yapacağı belli, sorumluluklar ağır geliyorsa korkman normal ama herkes görevini yaparsa mutlu olunur, zaten eşimde çalışırsa evde yardımcı olurum :)
- +1 yıl
Tek sorun sorumluluklar degil 40 tane şey yazdim oraya
- +1 yıl
hepsini okudum :) daha 40 tane olmamış :)
- +1 yıl
Bak bide böyle konusan erkekleri hic sevmem isi mizaha vuran
- +1 yıl
ne yapayım artık bende mizaha vurdum, vurmak zorunda kaldım , senin dertlendiğin konular olduğu gibi benim de dertlendiğim konular var, benim yapımda karakterimde bu, yapabileceğim birşey yok
- +1 yıl
dünya tersine dönüyor :)
Haksizsiz bence evlilik allahin emri bence dusuncen mantiksiz
00 YorumlaHer genelleme tehlikelidir , hatta bu bile.
06 Yorumla- +1 yıl
yalan sankı
- +1 yıl
Alakasi yok öyle olsaydi bosanma diye bir sey olmazdi
- +1 yıl
Istisna mi günümüzde evlilik ortalama 5 yil bosaniyorlar sonra istisna mi bu hayır gerçek
- +1 yıl
İstisna demek yalan demek degil oyle degil mi? Ayni durumdan bahsediyoruz , sen genele vururken ben istisnaya dahil ediyorum hepsi bu. İstersen su istatistik verilerini getirde beraber inceleyelim ama buna gerek oldugunu sanmiyorum. Eger ortada insanlarin sevgiliymiscesine kolay ayrilmasi gibi bir sorunu varsa bu da karsilikli fedakarlik kavraminin yitirilmesinden kaynakli diye dusunuyorum ve tabii bunlara ek olarakta insanlarin evlenmeden once hayal kirikliklari yasayip evlilikte de kolay guven kaybina ugramalarini da eklemek gerek. Şahsi fikrimi dinledigin icin tesekkur ederim
Sen bence bu evlenme... Boşanıkken sıyırırsın
02 Yorumla- +1 yıl
Ne demek şimdi bu anlamadim
- Aile & Toplum konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek mantık işi değil..
10 Yorumla
+1 yılEvlilik korktunmu 😨asd
01 Yorumla- +1 yıl
Korktum 😂😂😂
evlenmek zorunda değilsin.
14 Yorumla- +1 yıl
Toplumun sacma dayatmalari vs vs
- +1 yıl
😂😂😂haklisin
+1 yılEvlenecem vermezlerse kacacam
10 Yorumla
+1 yılKorkacağına, korkuların üzerine git
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı. Evlilik bence dünyanın en güzel şeylerinden biri.
02 Yorumla- +1 yıl
Toz pembe düşününce öyle
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlenme valla değişik birisin valla
04 Yorumla- +1 yıl
Şimdi öyle mi oldu berke?
- +1 yıl
Öyle oldu değil gereksiz şeyleri çok takinti yapiyosun hayatin bize verdiği bazi olumsuzluklar var kader diyoruz biz buna engel olamazsin bazi şeylere o yüzden de evlilikle alakali ya da böylesine ince detaylar hakkında olumsuz düşünme su anda evlilikten korkanlarin % 90 i evli , mutlu hayat müşterek her olumsuzluga karsi illaki bir acilan kapi vardır o yüzden stres yapma kendine
- +1 yıl
Sorumlukluk kismini gectim ya cocuk ya ailesi ya kocamin kendisi uzerse
- +1 yıl
Hayatta hep mutlu olacaksin diye bisey yok illaki uzuleceksin aglayacaksin çok keyifli olacaksin düşünsene hep mutlu olduğunu ne kadar düzensiz hayatin olur duygusuz birisi olursun o yüzden takma kafana herseyi
+1 yılEvlilikten soğuttun iki dakika da😂
08 Yorumla- +1 yıl
Haksiz miyim ama
- +1 yıl
Böylede bakınca haksız değilsin ama şimdi güzel yanlarında var canım onlarıda göz ardı edemeyiz))
- +1 yıl
Güzel yani ne 😂😂😂
- +1 yıl
Eşin seni gerçekten seviyorsa zaten iyi bir başlangıç yapmışsindir, çocukların olacak, kendine ait bir ailen, yuvan olacak..
- +1 yıl
Cocuktan korkuyorum ama ya yaramaz olur ya hayirsiz olur sozumu dinlemezse diye
- +1 yıl
Her çocuk biraz yaramaz degilmidir zaten)) hayırsız olması, sözüne bakmaması tamamen sende biten bir olay.. Doğru yetiştirirsen senden mutlusu olmaz hayatda
- +1 yıl
Bak benim annem çok hanımefendi bir kadın beni inan iyi birisi yetiştirmek için çok uğraştı ama ben öyle birisi olmadım anneme benim kadar yaramaz kötü 1 çocuk geldiyse Allah bilir benim gibi canavara ne gelir
- +1 yıl
Bunlar birazda sosyal çevre ve genetik durumda ola bilir.. Aileniz mutlaka senin gibi cin bir çocuk olmuştur sana oradan geçmiş ola bilir.. emin ol senin çocuğun senin gibi olmayacak😉
Köle arıyor? Hayat arkadaşı mı?
04 Yorumla- +1 yıl
Ne kölesi be saçmalama ben köle ariyorum istiyorum mu dedim bu güne kadar kendileri tutturdu
- +1 yıl
Haa bende bana diyon sandim cürüm k. b
+1 yılBunlar korku için sebep değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide evlendikten sonra değişen erkekler var 😒
06 Yorumla- +1 yıl
Hah iste onu anlatmaya calisiyorum yukarda millet tani o zamana kadar diyor
Cevap sahibi+1 yılTaniyinca ne değişiyor?
Her ERKEK evlendikten sonra değişir
Cevap sahibi+1 yılİster 6 yıl tanı ister 40 gün evlilik insanı değiştirir
- +1 yıl
Aynen öyle yürü kiz
Cevap sahibi+1 yılEvet, ne yazık ki bazıları bu durumu anlayana kadar çok geç oluyo..😕
Cevap sahibi+1 yılAma her erkek aynı değildir bazıları evlilikten sonra şeytana dönüşüyosa bazıları iyilik meleği olabiliyo
Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı. Yardım ederim ben eşime... O yönden rahat olur...
01 Yorumla- +1 yıl
Sorun sadece yardim değil
+1 yılHaklısın işte denmemiş bekarlık suktanlık diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen tatlim
+1 yılZor iş zor takıl sen böyle
04 Yorumla- +1 yıl
Sen ne isterdin peki
- +1 yıl
ben problem etmem ki mutlu olalım beni doyursun her iki anlamda çıkalım dünyayı birlikte keşfedelim onunda her yer bizim olsun
- +1 yıl
Herkes sen gibi degilki bana hep ayilar denk geliyor
- +1 yıl
bizde çok şanslı değiliz Kezbanlardan kurturken çok çektik
umarım kafa dengimi bulacam
geldim artık üzülecek bir şey yok uzak kal ayılardan :D
+1 yılbende çok korkuyorum gözümde büyüyor herşey
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHakklisin
10 Yorumla
+1 yılhaklısın reis😂
10 Yorumla
+1 yılKız iki dakkada içimi kararttın yaa
02 Yorumla- +1 yıl
Haksiz miyim
- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın hemde
nie korkuyorsun
010 Yorumla- +1 yıl
O kadar sey yazdim
- +1 yıl
Ne deyim
- +1 yıl
Hayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin korkun bence farklı
014 Yorumla- +1 yıl
Ilk gece korkusu mu
Cevap sahibi+1 yılevet bana öyle geldi
- +1 yıl
O da var ama bunlardan 10 kat daha fazla korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılonun korkusu onları etkilemiş rutin işler
- +1 yıl
Alakasi yok ilk gece ilac icer birşeyler yaparsin gecer ama bunlar 1 ömür boyu abi
Cevap sahibi+1 yılişteo korkusenin diğerlerini etkiliyor evişlerini evde yapıyorsa orada da yaparsın sadece cocuk yaramaz ie o zor bak
- +1 yıl
Kaynana nolcak ya adam ana kuzusuysa anasina laf ettirmezse
Cevap sahibi+1 yılkaynanayı büyütme gözünde
- +1 yıl
Ne büyütme düşman başına
Cevap sahibi+1 yıl1sende kaynana olacak
2 annende kaynana olacak- +1 yıl
Annemin hem gelini hem damadi var ikiside annemi çok sever ama ne ablam ne abim kaynanasini sevmez bu ne olcak peki
Cevap sahibi+1 yılyargılamak değil amacım ama önce iğneyi kendine batır demek istedim
- +1 yıl
O konuda çok sansliyim ki annem tam 1 hanimefendi cocuk korkum da ondan zaten ben annemin tum ugraslarina ragmen tam zittiyim anneme benim gibi 1 geldiyse bana ne gelir korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılherkesin annesi tatkı
Aile & Toplum konusunda 24,4b cevap paylaştı. Bu devirde haklısın
10 Yorumla
+1 yılOlabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkorkuyoz tabi :D
02 Yorumla- +1 yıl
Korkulmayacak gibi mi
- +1 yıl
yani korkulmayacak gibi degil :D
+1 yılEvlenme sende
03 Yorumla- +1 yıl
Ya senin heykelini diksinler ya geldi gene 😂😂😂
- +1 yıl
Yabi
- +1 yıl
Yani
- Devamını Gör (3)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar