Daha 19 yaşındayım 😂 ama yine de içimde bir korku var ya diyorum karşıma evlenebileceğim biri çıkmazsa? Çevremde yok okulda yok nerden biri çıkcak da evlencem ben ya evde kalırsam?
Cevabın nedir?
+1 yılBende çünkü kriterler var
Kriter bunlar
Uzun boylu olucak
Sarışın olucak
Gözleri yeşil ya da güzel bmavi olucak
Beyaz tenli olucak
Dinine bağlı olucak
Namaz kılcak
Oruç tutucak
İçkisi, kumarı vb kötü alışkanlığı olmayacak
Gerçekten bakir olucak
Dürüst olucak
İyi bir ailesi ve iyi bir aile eğitimi olucak
Sadık olucak
Güvenilir olucak
Dürüst olucak
Saygılı ve efendi olucak
Eşini ve çocuğunu hiç kimseye muhtaç etmeyecek ve hiç kimseye ezdirmeyecek
Üniversite mezunu olucak
İyi bir kariyeri olucak
İyi bir maaşı evi ve arabası olucak
Başarılı ve zeki olucak
Kadın ruhundan anlayan biri olucak
Kimsenin kalbini kırmayan, toplumda değer gören biri olucak
Bakir olucak
Beni çok sevicek ve bana aileme karşı çok saygılı olucak
Beni alaleme ne de ailesine karşı ezdirmeyecek
Bide iyi yemek yapsın ben yapamam
Ayaklarımıda yıkasın
*romantik ve centilmen olsun
*çok ama çok yakışıklı etsin
*tüm dırdırımı, tribimi çeksin
*çocukları çok sevsin
*beni dahaaaaa çok sevsin.14 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂 çok iyi toplamışsın kriterleri benim işim zor senin işin daha zor benim bu maddelerden birkaçı eksik diğerleri tam olarak aynı
- +1 yıl
Öyle birini bul bende evlenirim
Soran+1 yıl@Řöpteşampır hahahahahgasgajj😂😂😂😂😂
En İyi Cevaplar
Sen evlenmek diyorsun ben ne zaman gerçekten bir erkeğe inanacağım diye kaygılanıyorum henüz bende 19 yaşıma gireceğim 1-2 ay sonra daha karşıma gerçekten aşık olabileceğim bir erkek çıkmadı
03 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum işte ya çıkmazsa karşımıza 😂
- +1 yıl
bennn
+1 yılMerak etmen kaygilanman normal ama.. ecel ve nikah birdir şaşmaz ne öleceğin gün ne evleneceğin gün şaşmaz nasip de geç hayirlisini işte herdaim hiç ummadığın anda biri vesile olur weya biri çıkar karşına kardeşim.. küçük bir tavsiye daha gönül güzelliği ön planda olsun evlilik için.. yüzü güzele kırk günde doyarsinda gönlü güzele kırk yılda doyamazsın.. güzellik anliktir bir anda kayboladabilir kime baki kalmış ki güzelliği..
02 Yorumla
Soran+1 yılYaaa eig vercem sana bu mükemmel yorum için 😄 hepsine katılıyorum 👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Eigten çok çok önemli şeyler war hayatın ta kendisinde.. Yine de eywallah😌
+1 yılMerak etme sana "Abazan Esirgeme Kurumundan" birini ayarlarız :D
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-abe9-6686e3732d6c.jpg13 Yorumla
Soran+1 yılKomik değil
- +1 yıl
Bence komik :D
Soran+1 yılBence değil
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
33Cevap
+1 yılKızım boşversene ne evleneceksin ya hayatını yaşa kariyer yap gez toz 😄 Ama illa da evlenicem diyosan da daha erken merak etme elbet birini bulursun 😊
25 Yorumla
Soran+1 yılSağol canıımm güzel yorum olmuş 😄 illa evlencem diyorum ya 😂 kariyer yapıyom bir yandan böyle konuştuğuma bakma hahah
- +1 yıl
Hahah iyi iyi bende yapıyorum devam et ama ne bileyim bulursun beee sana erkek mi kalmadı sıkma canını 😄😄
Soran+1 yılAyy sağol inşallah 😘😂
- +1 yıl
Ne demek darısı benim başıma 😂😘😘
Soran+1 yılAmiiinnnnn 💕💕😂
+1 yıldaha yaşın kaç başın kaç yahu
annenle birlikte git ev gezmelerine..
ama okuman daha iyi olur meslek sahibi ol15 Yorumla
Soran+1 yılYa çevremiz cidden baya geniş akrabalar falan gidilip gelinir bağlar kuvvetli ama evlencek kimse yok 😄 okuyorum tabi ki
- +1 yıl
hele okulu bitir:)
Soran+1 yıl3 yılcık sonra bitiyo ama 😄
- +1 yıl
hele bitsin.
düşünürsün
Soran+1 yılTamam abi sağol 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli ortam bozdu zaten bende korku yok mecnunda olsam evlenmicem ki direkten döndüm evliliğin evlenmekte bir halt yok evlenmeden de herşey oluyor zaten sen sıkma o güzel canını eski evlilikler kalmadı
08 Yorumla
Soran+1 yılHiiiç öyle düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılBende düşünmüyordum :D Zamanla böyle yaptılar :D
Soran+1 yılZamanla düzelir tekrar 😂
Cevap sahibi+1 yılYok düzelmez o yüzden arkadaşım olmaya devam :D
Soran+1 yılNe arkadaşı 😄
Cevap sahibi+1 yılarkadaşım p. ç olmaya devam yazıyordu silinmiş pardon sana yürümiyorum için rahat olsun :D
Soran+1 yılYok öyle düşünmedim zaten sevgilin var da evlenmiven en fazla arkadaş vs diye düşündüm 😄
Cevap sahibi+1 yılEn güzelide öyle düşünmek yüzün gülüyor mu gülüyor riske girme hayata karşı riske girersen kaybedersin başka şeyler için risk al evlilik falan bunlar için değil :D
+1 yılBunu düşünmek için çok erken değil mi. Kendine mi güvenemiyosun. Evlenmeyi mi çok istiyosun anlayamadım :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmem erken mi 😄 kendime güveniyorum sorun başka. Ya diyorum karşıma biri çıkmazsa
- +1 yıl
sorun etme daha 19 yaşındayım diyosun. şimdi 19 yaşında evlenen çok nadir 24-25 normal ama çok da geçirme tabi. O zaman da bekar kalırsan ben buurdayım korkma beni alırsın :))))
Soran+1 yılYa bu yaşta tabi ki evlenilmez ben anlatamadım derdimi sana galiba 😄 alamam seni hem kocamansın hem ksden afagahajajak
+1 yılDünyanın sonumu :) evlenenlerin bana tek tavsiyesi var ( AKLIN VARSA EVLENME SAKIN EVLENME ) :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAman bakma sen onlara ya evlenmeden olur mu biz onlar gibi olmıcaz herkesin hayranlıkla baktığı çiftler de var onlardan olucaz 😄😄
+1 yılEger hayirliysa o kisi bir sekilde bulur seni. Takma kafana ve cok secici olma. Gulu sevdinmi dikeninede katlan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten öyle bir insanım yanı bunun farkındayım manevi olarak uygun birini istiyorum sadece sevince gerisi hallolur önemli değil
+1 yılYahu bu yaşta ne halt etmeye evlilik düşünüyorsun inan anlamış değilim.
Ayrıca neden meraklısınız bu kadar anlamadım.00 Yorumla
+1 yılDüşünmeyin bunlari.
Her şey kısmet.
Olacağı varsa zaten kacmak imkânsız
Hayırlısini isteyin01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın hayırlısı inşallah
Evlenme nolcak sende kariyer yaparsın😂 Şaka maka da kızlar niye takıyonuz şu evlenme konusuna salın be evlenipte napıcanız bekarlık sultanlıktırr.
05 Yorumla
Soran+1 yılKariyer yapıyorum ama o da lazımm😄😄
Soran+1 yılEvlat kaybedersin anne olmayı kaybedersin eşini kaybedersin kendi evini kaybedersin kendi aileni kaybedersin daha ne diyim 😄
Soran+1 yılYapma şansın varken yapmamak da kayıp 😄 benim için de çok büyük kayıp bu saydıklarım
+1 yılAcun ani almanyadan geldim bitbaks yapcam gibi esra abla kocasiz kaldim koca bulmaya geldim dersin 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama ya 😄
- +1 yıl
Birakda ona izin ver bari aklima baska bisi gelmiyor
Ergen piskolojisi merak etme her körün bir alıcısı var :D
02 Yorumla
Soran+1 yılErgen değilim düşüncemi söyledim sadece senin yaptığın ergen hareketi ama anlamsız laf sokmaya çalışmalar vs
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen çıkmayabilir :D hazır benım gibi bir aday varken değerlendir :D ama güzelsne tabi çirkinsen olmaz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılElhamdulillah 😂 Benim asıl var kriterlerim belki ben seni istemem 😂
Evlenmek mi oyle biri yok malesef kimseye guvenemiyirum daa
00 Yorumla
+1 yılOlur olur merak etme de evliliğin neyinden korkuyon ki
026 Yorumla
Soran+1 yılBiri çıkmazsa karşıma diye korkuyorum evlenmekten korkmuyorum 😄
- +1 yıl
He bende ilk geceden sandım 😀 çıkar çıkar merak etme
Soran+1 yılYok ya ne korkcam ondan 😄 inşallahh
- +1 yıl
😀 sıkıntı yok o konuda ondan kolay ne var diyon ha 😜
- +1 yıl
Özele gelsene ya gıcık ve muhabbetli birine benziyorsun 😜
Soran+1 yılYok kalsın 😄
- +1 yıl
Neden ki korkma yemem gı 😀
Soran+1 yılGı mı nerelisin 😄😄
- +1 yıl
Ulu orta mi diyen gı gel işte uyuz 😀 yemicem söz 😀
Soran+1 yılGelmicem ya 😂
- +1 yıl
Amma nazlandin sen ha uyuz gıcık sey
- +1 yıl
Pişt ordamisin
Soran+1 yılBurdayım
- +1 yıl
Hadi seni bekliyorum ama
Soran+1 yılYaa yok dediim😄
- +1 yıl
Hayır özelin nesilden korkuyorsunuz ki işine gelmedi engeller geçersin bu kadar zor mu bu ne gibi bir sıkıntı görüyorsunuz ki
Soran+1 yılKimseyle konuşmuyorum kapalı mesajlar kafam rahat bu sitede kız olmak zor 😄
- +1 yıl
Herkesle konuş demiyorum istemezsen engellersin hadi
Soran+1 yılYa yok konuşuyoruz işte burdan
- +1 yıl
Her zaman burdan ulu orta onu da geç neredeydi bu gizli saklı arada bul mu dicez gı adamı hasta etme de hade korkma istirmam 😀
Soran+1 yıl😂 ya ısrar etme işte yok dedim
- +1 yıl
Aman beeee sende çok nazli gıcık uyuz bisi çıktın ya 😀
Soran+1 yılKararlı inatçı daha yerinde olur 😄
- +1 yıl
he he heee tabi tabiiii öyledir :D
Soran+1 yılÖyle 😄
- +1 yıl
gets sende :D
+1 yılHerkesin bir alın yazısı Allah'ın izniyle nasipinde kim varsa o çıkar karsina okumuş okumamış konuları önemli olmaz
00 Yorumlabirini bulamazsan beni bul... buralardayım :)
022 Yorumla
Soran+1 yılKriterler nolcak belki sen de beni almazsın ben de seni istemem 😂😂 bilmeden şeyapmayalım 😂😂
Soran+1 yılKızlardan biri yazmış baya şimdi aynılarını yazmıyım 😂 Onlar işte oku ordan sadece sarışın istemiş o madde hariç.
Dinine bağlı olması lazım en önemlisi
Namaz kılsın oruç tutsun
Ailesine bağlı olması lazım anlayışlı sabırlı
İçki zina vs haram olan şeyleri saymıyorum bile asla
Ünv mezunu olması lazım iyi bir yerden
İyi bir işi olması lazım
Ev araba beklemiyorum maddi şeyler beraber yaparız
Uzun boylu olsun böyle işte
Bu arada senin gibi sakalı olmasın hiç sevmem 😂
Soran+1 yılYaa adına yeni dikkat ettim 😄 bulursun sen bir şey olmaz o zaman
Soran+1 yılGelmedi doğru zaten beklesin de sorun yok 😊😊
Soran+1 yılOlsun daha erkek için önemli değil erken yaş daha yeni zamanı geliyo senin 😄
Soran+1 yılAynen o yüzden hayırlısı ya 😄
Soran+1 yılYükselir ya bir bakmışsın 😄 çok görüş paylaşıp soru sor eig seç hepsi xper
Soran+1 yılOlmaz 😄 soru sorarsan hem xper kazanırsın soruna en iyi görüş seçersen de xper kazanırsın. En çok da eğer görüşün eig seçilirse xper kazanırsın
Soran+1 yılRica ederim 😊
Soran+1 yılYardım kısmından detaylı okuyabilirsin Hacıbey 😄
Soran+1 yılYazarsan okunur yani 😂
+1 yılDaha gençsin bulursun
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Hemen almaya geliyorum 😂😂😂😉
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya 30a kadar olmaz 😄
+1 yıl19 yaşındasın bekle mübarek bekle 😄😄
06 Yorumla
Soran+1 yılYa aklıma geliyo napim😂
- +1 yıl
Aklına Geliyor da burada 26-27-28 yaşında Bekarlar var 😄
Soran+1 yılErkeklere bir şey olmaz ama kızlar sıkıntı 😄
- +1 yıl
Ben kızlardan bahsediyorum ama 😄
Soran+1 yılValla ne diyim 😄
- +1 yıl
Yani o Zaman problem yok 😊
çıkar kız merak etme :D
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yaa 😂
+1 yılDaha erken bismillah de
01 Yorumla
Soran+1 yılBismillah 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenı bulurlar kafanı yorma :)
022 Yorumla
Soran+1 yılYaa aynen inşallah😄
- +1 yıl
kız kımse bulmazsa konumunu ver been buluyum senı ya rahatt ol :) evde kalırsan haber ver bana :) bak garantıde verdım sana :)
Soran+1 yılAma kriterlerim var ona göre 😂😂
- +1 yıl
once evde kalda onları ayarlarız :)
Soran+1 yılTamam anlaştık 😂
- +1 yıl
ahaah guzel anlasma oldu be :)
Soran+1 yılMaddesiz anlaşma 😂
- +1 yıl
hahah maddesız anlsma olurmu kız nasıl olcak oyle maddesız bakısarak mı anlasıcaz :)
Soran+1 yılMadde yok işte kriter falan yok attın ortaya bir anlaşma kaldı öyle onu diyorum 😂
- +1 yıl
hee maddesız olsun dogaclama akısına bırakalım ıste hıc konusmadan sevısırsek aask başlar gıder ıste :)
Soran+1 yılOha ya işte kriterleri bilmeyince böyle oluyo bak dedim sana 😂
- +1 yıl
ahaha nolcak be sebnem abla sarkısında ne dıyor bılıyormusun sen. sevısmek sevmekten gelır dıyor :) ben krıter falan bılmem sevısırım ben ahahah :)
Soran+1 yılŞebnem abla değil Allah ne diyo ona bak sen 😄 ben sevismem afagahajaj önce evlenmem lazım 😂
- +1 yıl
len evlennınce dedık bızde zaten gercı ben evlenmedende sevısırımde olsun orda senı anlarım yanı sıkıntı yok :)
Soran+1 yılNeyi anlarsın 😄 sen de sevisme sakın evlenmeden taam mı 😂
- +1 yıl
ona garantı vermem ıste kankı hem azcık sevısıyım be tecrubelı adam ıyı olur :)
Soran+1 yılOlmaz 😄 en iyi adam Allah korkusu olan adam 😄 sen bilirsin tabi azcık sevişmiş tecrübeli hatun istiyosan kabul edeceksen yap istediğini
- +1 yıl
yok hatun sıfır araba gıbı olsun ben acıyımda bende super benzın gıbı oluyum ucuruyum arabayı hakkını vereyım :)
Soran+1 yılHayır olmaz kendin nasılsan hatun da öyle olsun onun suçu ne kendi gibi ister tabi
- +1 yıl
bu durumdan ıkımızde daha fazla zevk alırız ama yaa :)
Soran+1 yılHayır saçmalama yaa
Tecrübe dediğin nedir ilk birkaç hafta varsın deneme gibi geçsin sonra taş çatlasa bir aya tecrübeli olursun bu nasıl bir mantık haram işlerinize kılıf bulmayın sinirlendim 😄- +1 yıl
ahaha sınırlenme kız hard seks yaparız sınırlernırsende ahaha delı karı senı :)
+1 yılBekle daha h3nuz çocuk sun
01 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten bu yaş için demiyorum 😄
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. nasip işte lavobaya gidersin yolda önüne çıkar
010 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun valla 😄
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılGülesim geldi 😂
Soran+1 yılSen de gül😄
Soran+1 yılVerir inşallah napalım olduğu kadar
Bende evlencem diye korkuyom 😄😄
14 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Soran+1 yılEnteresan 😄
- +1 yıl
Efendimmmmm 😀😀😀
Soran+1 yıl@EnTeRaSaN1 ayy fark etmedim senin nickinin bu olduğunu kıza dedim 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu 30una geldiginde dusunursun 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun gelmeden evlenmem lazım 😄
Çıkar knk ya 19 yaşında bunu mu takıyon :D
08 Yorumla
Soran+1 yılKanki aklıma takılıyo napım 😂
Soran+1 yılTabi ki 😄 bakma böyle konuluığıma okumayan koca meraklısı salaklardan değilim 😂
Soran+1 yılYok kanki ya okulda da yok ysni 😄
Soran+1 yılAma nerden karşılşaşıvaz 😄
Tam aksi olması gerekiyordu.
03 Yorumla
Soran+1 yılTam aksi ne
Soran+1 yılYok kız ne korkcam evlenmekten 😄
+1 yılİnşallh kalırsın evde
03 Yorumla
Soran+1 yılSen de inşallah
- +1 yıl
Sevgilim hemşire bna iyi bakıyo.. :(
Soran+1 yılİyi aferin
- Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yıltek derdimiz bu olsa keşke
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırdır başka ne derdin var 😄
- +1 yıl
boş işler boşver ;)
+1 yılSimdiden evde kalmissin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun 😄
+1 yılTek derdin bu olsun, evde kalınca ne oluyor sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa kötü
- +1 yıl
Ben ne yaparsam engellersin :)
- +1 yıl
@muhendisozi nasıl
- +1 yıl
Yanlış cevabına yorum yapmışım ahaha
Aşk İlişkileri konusunda 785 cevap paylaştı. Yani kalabilirsin muhtemel
097 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Soran+1 yılBen evlencem
Soran+1 yılEvlencem 😂😂
Soran+1 yılBoşvermem evlencem yalan o laf 😂😂
Soran+1 yılYa evliliğe bakış açına hayran kaldım 😄aldatır boşanır diye evlenmicez mi
Soran+1 yılYa yok böyle dava mı olur ben yokum bu işte 😂 benim davam evliliğe ikna etmek seni 😂 o boşananlar gibi olmıcaz ki millet hayranlıkla bakacak belki ne güzel çift fiye öyle bir evlilik yapıcaz örnek olucaz insanlara 😄
Soran+1 yılHayatta olmaz benim davam başka 😄 bu yeni nesil beceriksiz diye biz de öyle miyiz ne sabır vaarrr ne fedakarlık sonra vay efendim niye boşandılar boşver sen onları biz örnek çift olup teşvik edicez insanları tamam mı 😄
Soran+1 yılBiz derken bizler bizim taraf bizim grup benim davamın mensupları 😂 bizim yolumuz bundan böyle bu evlenip örnek olucaz millet mutlu huzurlu evlilikler görsün
Soran+1 yıl😂😂 kandırılıyorum dediğine göre hak veriyosun 😎 evlenmem senle korkma ben sadece yola getirmeye çalışıyorum 😏 evlilik teklifi almadın ama edeceksin 😏
Soran+1 yılbir tane nine alırız sana o zaman tabi kaldıysa 😄 düşecek o saksı böyle giderse ama çook geç olacak şimdi böyle diyosun da yarın öbür gün tüm çevren evlendiğinde çoluk çocuğu olduğunda mutlu güzel bir ailesi olduğunda sen bir başına olduğunda bakalım ne dicen
Soran+1 yılBen koymadım ya davalarımız başka kaç kere söyledim 😄 kimse kimseye güvenmiyo ama saçma yani kendini düşün kimse sana güvenmesin mi güvensin diyosan senin gibi insanlar da var unutma güvenmesin diyosan zaten evlenme sen 😂
Soran+1 yılYolda bırakmam baştan ben yokum o işte demiştim benim yoluma davet ediyorum yok çekmeye çalışıyorum yok napıyım ben 😄 benim davamı üstlenelim o zaman olur ama
Soran+1 yılBen yokum onda ama
Soran+1 yılOlmaz edemezsin ikna olabilirsin ancak 😄
Soran+1 yılKonuşuyoruz işteee burdan 😄
Soran+1 yılKim olduğumu görüp napcann ben de ikna için sanmıştım.. 😄
Soran+1 yılYa dava arkadaşı falan değiilliizz yokum ben çok istiyosan yani madem bu kadar istiyosun olabiliriz memnuniyetle 😂 ben ederim zaten yaklaşmıştım
Soran+1 yılMesajım bile kapalı ama davam için ilk adımı atıyorum şu an 😏
Soran+1 yılKim olduğumu gör diye atcaktım nasıl görecektin yoksa 😄 ama ooo halk falan bozdu niye dahil oluyolar ayrıca burda herkes senin yanında olur
Soran+1 yılBurdaki izdivaçtan nolur allasen 😄 düşünce olarak seni desteklerler helalinden huzur seven yookk anca güvensizlik anca isyaaann anca ters ters düşüncelerr
Soran+1 yılHangi dediğime diyosun bunu😄
Soran+1 yılBurdaki izdivaçtan nolur dediğime diyosun heralde 😂 inanamıyorum bana izdivaç mı savunuyosun bana mı öyle geldi 😂
Soran+1 yılHiiç valla site sakinini falan bırak genelleme dedin resmen savundun dava arkadaşıyız artık 😂 ben bağlamadım kendi bağlı içinde var ben gösteriyorum sadece 😏😂
Soran+1 yılTabi kapat konuyu 😄 yok ben değilim
Soran+1 yıl😂😂 gerçekten ben değilim niye takip kabul etmiyo musun 😄
Soran+1 yılVaay güzelmiş pekala 😄
Soran+1 yılEvet öyleyiz artık temel prensipte anlaştık sayılır ☺️
Soran+1 yılEvliliğe olumlu bakmakta evet 😂
Soran+1 yılHayır önce ben seni ikna etcem sonra biz davamıza ikna ederek çoğalacaz 😄
Soran+1 yılAz olsun hatta bitsin bitmiyosa o azınlığı boşver sen. Hayır asla bozulmayacak bu düzen hep bir anarşi hep terslik sonra neden öyle diyosun oluyo 😄 evlilik sünnet bir kere insanları yoldan çıkarmaya uğraşmam ben bizim davamız o yüzden daha kutlu hahah. Allah nezdinde evlilikten daha sevimli ve değerli bir bina inşa edilmemiştir 👆🏻😏
Soran+1 yılBunun bel altı üstü yok olay bu 😄 o milletten bize ne ki herkes kendinden sorumlu. Sen boşanmak için evlenmezsen hiçbir sorun olmaz herkes bilinçli evlenirse de boşanma olmaz düzgün birini seçerse boşanma olmaz genelleme yapmamak lazım 😏
Soran+1 yılEvlenip boşanmazsan da sorun olmaz 😄 arada evlilik gibi bir kazanç da var böyle de uçurum davalarımız ısrarla kayıp tarafı seçme 😂
Soran+1 yılYa olaya böyle bakman ne kadar enteresan hayatını mahvedecek değil hayatı paylaşacağın mutlu olacağın bir insan 😄 yalnız yaşlanırsın o zaman yalnız ölürsün kedi falan besle çocukları el öpmeye getirirler sana yazık bu amcayı da ziyaret edelim yalnız diye ahahajaj
- +1 yıl
Belkide Mutlu olmayız ne biliyorsun bu bir risk 😄 şu an düşünüyorum tepemde biri nereye gideceğime eve kaçta geleceğime ne yiyeceğime ne giyeceğime harcamalarıma falanıma filanıma herşeyime karışan bir kadın uuuuu ben ölmüşüm derim ben gelemem öyle sorumluluklara ben rahat ya valla istediğimde istediğimi yapıyorum ne güzel düşünmem gereken kimse yok oooh yaşlanmaya daha çok var o Zaman bakarız belki 😂
Soran+1 yılTamam bak böyle de anlarım beraber yapmak isteyeceğin şeyleri karışmak olarak görüyosun bir şey demem buna 😄 madem gelemezsin bu sorumluluklara evlenme sen o zaman
Soran+1 yılEvlencem Allah Allah ya gelirim ben 😂 koymadık senin derdin başkaymış ben yanlış anlamışım 😒😄
Soran+1 yılYani sen aslında istersin de karşı taraftan dolayı bu davaya başladım sandım sadece çok boşanan var olmaz mutlu olmama ihtimali vs ama sen de zaten istemezmişsin o sorumluluğu ikisi başka şeyler 😄
Soran+1 yılVe zafeeerrrr beniiimm 😂 Biliyodum gördün mü 😏😄 ihanet etmeyeceğin davadan devam edebilirsin artık 😂
Soran+1 yılOoo ama olmaz ki böyle söyledin bir kere daha ne 😂
Soran+1 yılİyi tamam olsun 😒 başta o olasılık da yoktu ama
Soran+1 yılAma şu an emeklerime yazık ediyosun gerçekten 😂 sen de takıldın ben kazanınca böyle mi oldu ben takılmışmışım kendi kendime takıldım burda sanki takıldın baya ne demek? 😒😄
Soran+1 yılSenle konuştuğuma göre söylediğin çok ekstrem bir şey değil 😒 seni saçma düşüncelerinden kurtarmak için uğraştım şimdi böyle yapıyosun 😒
Soran+1 yılBir insan bir insandır burdaki bir insan sen oluyosun kendini kurtarmadan kimseyi kurtaramazsın seninle başladık geride kalanları da kurtarıcaz merak etme 😄
Soran+1 yılHiç de bilee 😄
Soran+1 yılTakım yok ne ismi 😒
Soran+1 yılNiye ben olıyım gelen gelene takip istekleri de 😒 benim profilimin de var bir mahremiyeti etmiyorum takip merak etme 😒😒
Soran+1 yılKalmaz 😒 en güzel ne kahve ya 😕
Soran+1 yılHe nooldduu takıldın mıı 😂 bana diyodun 😒😒
Soran+1 yılHa ha hahh 😂
Üzülme be evlilik programları var😀
03 Yorumla
Soran+1 yılO kadar düşmem 😄
Soran+1 yıl😂😂 aynen öyle bir şey
Evlenemiceksin kalıcaksın evde
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılbir anlık oluyor herşey takma kafana.
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun 😄
- +1 yıl
Bana biri dedi ki hiç ummadığım kişiden evlenelim daha 20 yaşındayım karşımdaki 21 şaşkınlığım devam ediyor hala
Soran+1 yılAnlamadım dediğini 😄
- +1 yıl
Kız bana dün evlenme teklifi etti dün akşam
Soran+1 yılOhaa valla mı 😂 kıza bak
- +1 yıl
Kızı da sevmiyorum ilk okulda da bana aşıktı aradan seneler geçti aynı değişmedi
+1 yılSabret bakalım daha yaşın kaç 28e kadar yolun var
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun ama
- +1 yıl
Olur olur
+1 yılİlla birisin bulursun kafaya takma
00 Yorumla
+1 yılKorkma ben seni alırım
00 Yorumla
+1 yılHahah aynı ben :D
03 Yorumla
Soran+1 yılOleeyy tek değilim 😄😄
- +1 yıl
kedilerimizle yalnız olarak öleceğiz bir ay sonra kokudan cesedimizi bulacaklar
Soran+1 yılKız sus Allah korusun 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek zornda seglsn
01 Yorumla
Soran+1 yılZorundayım istiyorum 😄
Zenginsen beni al 😏
04 Yorumla
Soran+1 yılYa bir git 😄
Soran+1 yılSensin fakir asıl 😂😂
Beni listele knk. d
027 Yorumla
Soran+1 yıl😂 öf ya
Soran+1 yılİnşallah 😂
Soran+1 yılTamam sağol varol😄
Soran+1 yılYeni görmüşüm 😂
Soran+1 yılYa ahahah sen de çok hassasın amaann😂 kendi kendine listeye girdin küstün çıkıyon
Soran+1 yılListem yok ki
Soran+1 yılYazcak kimse yok valla 😄
Soran+1 yıl😄 olmaz liste bana göre değil
Soran+1 yılTamam yaz kalsın sende 😄
Soran+1 yılOlursa söylerim şuanşık yok soru da buna dayalı farkındaysan 😂
Soran+1 yılNe atıyo
Soran+1 yılSaçmalama ya 😂 bu kadar hassas da olma 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen alirim ayip ettin
05 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı çok 😄
Cevap sahibi+1 yılYaştan bişi olmaz önemli olan kafalar uyuşsun :D
Soran+1 yılO kadar da değil ama 😄
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın?
Soran+1 yıl19 işte
+1 yılizdivaç..
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😄
- +1 yıl
Dert etme evde kalırsan ben seni evlendiririm..
Soran+1 yılKimle 😄
- +1 yıl
Yakışıklı biri bulurum ben sana tatlı sempatik birine benziyorsun bekar arkadaşımlar var :D
Soran+1 yılYaaaa sağol 💕😂 ama kriterlerime uyması lazım olur mu aghajajaj 😂
- +1 yıl
tamam sen beni takip et ayarlıcam ben sana :D
Soran+1 yılYaa olmaz öyle 😄
- +1 yıl
İyi etme o zaman sanki gel buluşalım dedim tepkiye bak 😃
Soran+1 yılOlsun ne var tepkimde 😄
- +1 yıl
Ergence..
Soran+1 yılTamam zaman harcama o zaman😄
- +1 yıl
Aynen yeterince zaman kaybettirdin..
Soran+1 yılSen de bana 😄
- +1 yıl
Ergence bir cevap daha sus artık..
+1 yılevde kalmazsın :)
04 Yorumla
Soran+1 yılValla mı neden 😂
- +1 yıl
seven bulursun elbet :)
Soran+1 yılİnşallahh 😊😊
- +1 yıl
inşallahh :)
+1 yılhayırlı olsun de
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı inşallah 😊😊
+1 yılEvlenirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılEvlenip napcan
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel işte neyi napcam
Görücü usulü😂
08 Yorumla
Soran+1 yılO da yok 😄
Soran+1 yılArkadaş tanıştırınca modern ne güzel aile tanıştırınca geri kafalı olmuyo 😄 görücü usulü ile de tanışıyosun olur tabi ben karşı değilim
Soran+1 yılÇok anlamsız bu kadar karşı olmak 😄 uzaktaan akraba mesela ya da akrabanın bir tanıdığı çok güzel başarılı iyi düzgün bir kız sen de tanısan çok iyi anlaşacaksın belki. Çok sevicen falan olabilir yani
Soran+1 yılAsıl yobaz sizsiniz mantıklı görüş bile kabul etmiyosunuz anca kafanızın dikine neyse 😄
iyi olur umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkısmet be :D
00 Yorumla
+1 yılBiz ölelim o zaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Kalmasan
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evlenme Boşver
00 Yorumlasana buluruz
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz