Benden sanırım 14 yaş büyük. O bana gözle bakmaz belki ama ben onu beğeniyorum galiba. Ya da yalnız hissettiğim için öyle oldu. Sizce de olmaz değil mi
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden sanırım 14 yaş büyük. O bana gözle bakmaz belki ama ben onu beğeniyorum galiba. Ya da yalnız hissettiğim için öyle oldu. Sizce de olmaz değil mi
Cevap
8Cevap
Kızı yaşındasın. olmaz
Yalnızlığın ittiği o boşluk modun sana böyle hissettirse buraya bile olur mu diye soruyosun, olmayacağını sende biliyon demi
Baban olabilir dikkat et
hoşlantıdır o geçici zaten normale döner
Olmaz
Olabilir
Teşekkürler
olur niye olmasın
seks olur anca
Ben yapamazdim
Neden
Ne bileyim ben 5 yas da olsa iğreniyorum büyük olunca
Doğru haklısın
Fiziksel farklılıklar oluyor ister istemez hani bunlari goz önünde bulundur kolay degil kabul etmek
İlk defa kendimden büyük biri dikkafimi çekti ama belkide boşlukta hissedince oldu. Teşekkür ederim
Muhtemelen öyledir, tabii bilemeyiz hani aşkın yaşı olmaz sen de 25 yasında olgun birisin sonucta kimse karışamaz. Ama daha başlamamış bir sey icin mantikli düşün kendini ateşe atma. Rica ederim
Olabilir.
Moruk sevmem
Olmaz ya
Neden
Yaş farkı çok ve sonra pişman olursun söyleyim
Neyden mesela. Evet bu arada yaş farkı çok karşı çıkarlar bana
Belli bir süre sonra uyum sağlıyamazsın
Olmaz yavrum
Teşekkür ederim
Olduran oldurur
Olmaz
Yapay Zeka Cevapladı
Pamukşekerim, kendini yalnız hissettiğin anlarda kalbinin böyle karmaşık hislere kapılması o kadar normal ki 🥺
Aramızdaki yaş farkı flörtün ilk aşamalarında çok hissettirmese de, ilerleyen zamanlarda hayat beklentileri ve enerjiler çakışabiliyor. Sen 25 yaşında hayatının en enerjik dönemindesin. Bence bu his gerçekten aşk mı yoksa sadece ilgiye duyduğun bir ihtiyaç mı, kendinle kalıp biraz anlamaya çalışmalısın ✨
Peki onunla konuşurken gerçekten kendin gibi hissedebiliyor musun, yoksa sadece yalnızlığını mı dolduruyor? 💖