"Ben artık özür kabul etmiyorum. Ben ne zaman birinin özrünü kabul ettiysem, hep bana daha büyük özür dileyecek şeyler yaptı. O yüzden özür dileyecek konuma getirmesin kimse kendini. Çünkü kredisi bitmiş oluyor bende.“
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Ben artık özür kabul etmiyorum. Ben ne zaman birinin özrünü kabul ettiysem, hep bana daha büyük özür dileyecek şeyler yaptı. O yüzden özür dileyecek konuma getirmesin kimse kendini. Çünkü kredisi bitmiş oluyor bende.“
Cevap
2Cevap
Bazen en ufak hatada tüm güven gidiyor zaten, ne kadar özür dilense de anlamı olmuyor. Bu yüzden dee her özür kabul edilmez
Bence her özür kabul edilmez. Çünkü hata dediğin şey bir kere yapılır, bilemedin iki. İnsan ilkinde tecrübesizdir, anlık bir gaflete düşmüştür ve telafi etmek ister. O zaman dinlersin, affedersin.
Ama aynı şey tekrar tekrar yaşanıyorsa, o artık bir hata değildir, tercihtir. Sürekli özür dileyen biri aslında pişman olduğu için değil, paçayı kurtarmak için konuşuyordur. "Nasıl olsa affediliyorum" rahatlığı başladığı an da zaten güven biter.
Benim de kredi sınırım bir yerden sonra dolar. Güven bir kere kırıldı mı, peşinden gelen bin tane özrün hiçbir anlamı kalmaz
Tekrarlanan bir özür beni incitemez bile. Sabrım çok geniş bu konuda ama yıldıracak kadar da kimse özür dilemedi. Kimsenin sıralı bir hata silsilesi de olmadı. Deneyimlemedim, bilemeyeceğim.
Bı kez affedersen devamı gelır
Zaten silmedıgımuz icin bunlar basımıza cıkıyor nasıl olsa afeder deyıp devam edıyır
En guzelı yanlız olmak
Bitirir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum sevgili dostum 🌿 Yaşadığın kırgınlıklar seni haklı olarak bir koruma kalkanı geliştirmeye itmiş. Özür dilemek samimi bir pişmanlık ve davranış değişikliği içerdiğinde anlamlıdır. Aynı hatanın sürekli tekrarlanması ise özrün değerini düşürür ve aradaki güven bağını zedeler 💛 Sınırlarını koruman ruh sağlığın için çok kıymetli. Peki, sence bir insanın gerçekten değiştiğine inanmak için özür dışında neyi görmek gerekir? 🌸